siste visning i Oslo

HEI FRA HÅR OG MAKEUP!

I skrivende øyeblikk sitter jeg på hår på DogA, et lokale rett nedenfor Løkka. Jeg er altså ikke langt unna hjemme og det føles skikkelig bra, haha. Er det lov å si? SÅ hjemmekjær er jeg blitt. Faderullan, så deilig det er å bli tatt i håret. Jeg er null hårsår men har likevel crazy masse følelser i hodebunnen, så om noen bare rører håret mitt holder jeg på å sovne fordi det er så godt. (Pjusking er LIVET) Har dere vært på den veganske restauranten her på DogA – dere som bor i Oslo? You should try! Enten om du bor her eller om du bare skal hit for en helg. Her var jeg en av de første ukene jeg flyttet til Oslo faktisk, og de har helt sinnsykt mye fresh mat. Anbefales på det sterkeste. Jeg går Aksel Lund sin visning her klokka 20:00 i dag, vi er kun Idol Looks-modeller her og det er skikkelig god stemning. Visningen blir dødskul!! Gleder meg! Xx

5 kommentarer
  1. Hei, lurte på om du være så snill å lage et innlegg om hvordan du får selvtilliten du har? Beundrer deg skikkelig for den! Og klarer ikke helt å få opp min egen i det siste.. Noen sanger du anbefaler som kan gi en confidence boost ?

  2. Kjenner du cherry/misscolacherry? Er helt in love med Instagramen hennes og ser hun er også fra idol looks? ♥

  3. Vil først og fremst si at det er kjempe gøy å se hva du får til mtp modelljobber. Du er helt nydelig!!
   Når det er sagt vil jeg bare at du skal tenke litt over noe; du har tidligere sagt at du ikke er som enhver annen og skiller deg så ut, fra de andre rosabloggerne ja absolutt, men du går jo klin likt kledd de andre modellene jf snapstory. Er det ikke litt kjedelig å kle seg identisk med de du omgås daglig med?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg