dette er min type kjole

FRA MARDOU AND DEAN

Okey, jeg er egentlig ikke en kjole-jente. Men det finnes noen type kjoler jeg rett og slett føler meg PRINSESSE i. Og ikke prinsesse i form av at den er rosa, men at den får meg til å føle meg spesiell. Hvor vakker er ikke denne?! Ryggen er til å dø av. Stoffet, materialet… armene. Vi er tilbake på hotellrommet etter en lang dag. Jeg har ikke vært alene på gudene vet hvor mange dager, det er ekstremt uvant for meg og jeg kjente egentlig ikke ordentlig på det før i dag. Show her, show der, visning her, visning der, hilse på nye mennesker, gå på do for å tisse uten å egentlig måtte tisse for å få litt pusterom, nye mennesker, et fly med 150 mennesker, plutselig sitter man i København på en stappfull brunch-restaurant. Jeg har bare godt av det. Virkelig, det har jeg. Man kan ikke være konstant alene-dyr om man skal ut i den store verden og få til ting. Jeg tror bare jeg er redd for å bli redd for å være alene igjen, om det gir mening for dere. For jeg finner sånn trygghet i eget selskap, og jeg er livredd for at det skal bli tatt fra meg. Helene og Marie er fantastiske å reise med, samme med fotografen vår, så vi har jo bare blitt bestiser på altfor kort tid. For meg tar det vanligvis litt tid før jeg blir veldig komfortabel i selskap med andre, men nå sies alt rett ut. Går på do uten noe problem (milepæl for min del), går naken, sier alt man mener og føler. ELSKER det. Det føles bra å føle på at jeg også kan være veldig sosial og at det er fint. O normalt. For jeg har følt meg unormal veldig lenge, haha.

Nå sitter vi med hver vår Lays chipspose og chiller i suiten. Fader ass, livet. Jeg går på runwayen om to dager, og jeg gleder meg SÅNN. Jeg skal rocke det så sykt. For meg er det ekstremt stort å få gå på runwayen i København! Xx

23 kommentarer
  1. Kanskje du har følt deg unormal fordi du har så lyst til å være spesiell, og tror at man må være unormal for å være spesiell, om du skjønner? Du vil jo så veldig gjerne skille deg ut, eksempelvis ved å gå i en forferdelig stygg, men spesiell kjole.jeg tror du ville følt deg mer trygg på deg selv (både i andres og i eget selskap) hvis du begynner å se på alle mennesker, inkludert deg selv, som helt unike, spesielle vesner med masse potensiale!

  2. Til du anonyme her oppe, kan vi ikke slutte med sånne backhanded compliments her da? Det at man kan føle seg tryggere på seg sjøl når man innser at alle andre e unik, e ikke nåkka dumt. MEN treng vi virkelig å fortelle nån at vi mene kjolen dem har på seg er stygg for å få sagt det tidligere nevnte poenget ditt? Nei. Det er di mening at du syns kjolen e stygg, som du pent ska få lov å ha ifred. Æ synes den er kul. Og hvis du lure, ja, man skal få lov til å si sin mening fordi vi har ytringsfrihet. Spørsmålet mitt e: MÅ vi gjøre det bare fordi vi kan? Kan vi ikke heller være konstruktive å faktisk ønske å løfte hverandre opp istedenfor å prøve å få nån til å føle seg dårlig. Æ har iallfall aldri opplevd at det å rakke ned på nån andre har gitt mæ glede. Vi må tenke på at alle rundt oss også har følelsa, og at det e nåkka vi burde ta hensyn til. Vi leve jo tross alt sammen i det store kollektivet kalt «samfunnet». Æ e så lei av drittslenging, når der andre alternativet kor vi backe hverandre opp og ønske godt for dem rundt oss e så mye bedre.

  3. Hei, fine deg!
   Mener du har skrevet tidligere om smykkene dine fra Maanesten. De har så sinnsykt mye fint på hjemmesiden deres, men så at de blir sendt fra Danmark. Har du erfaring med å bestille smykkene på nettet? Toll og frakt? Eller har du bare kjøpt i butikk? 🙂

  4. Den er kanskje «kul» på bilder, fordi den skiller seg ut og den den hadde også gjort seg på en kleshenger eller utstillingsdukke. Men jeg håper for Guds skyld ikke at du har tenkt til å gå ut av døra i den kjolen. For fy søren så (Sorry for utrykket) horete! Den er superkort, veldig utringet og slike Cut-out-detaljer er for det første ute av mote, ser billig ut og er ikke flatterende. Se litt på folk rundt deg, se på folk på gata, folk i moteverden, se på stilikoner. Kanskje du kan få litt inspirasjon, så du slipper å trå så feil i jakten på «din egen stil». Det er ikke alt som er annerledes som er pent!

  5. Noen har stygge kommentarer her. Hvorfor, mon tro? Føler de seg bedre etter å ha skrevet slikt? Hvis ja, forteller det mer enn mye om dem.
   Kjolen er kul, den. Dersom jeg hadde figur og så flotte bein som deg, og rett alder, kunne også jeg brukt den. Jeg er bare for gammel, grå og tung nå. 🙂 Ikke la deg såre av mobberne på nett, – aldri!

  6. Helene: Samme her! Og hvem vil vell det? Hahaha, merkelig hva enkelte gjør for oppmerksomhet må jeg si

  7. “Jeg har bare godt av det. Virkelig, det har jeg. Man kan ikke være konstant alene-dyr om man skal ut i den store verden og få til ting. Jeg tror bare jeg er redd for å bli redd for å være alene igjen, om det gir mening for dere. For jeg finner sånn trygghet i eget selskap, og jeg er livredd for at det skal bli tatt fra meg”
   der sa du faen meg noe as..

  8. Anonym: For det første; det er jo nettopp å trå “feil” som er lærdommen i jakten på ny stil? For det andre; hvordan tror du nye trender blir in eller ikke? Ved å gå rundt å kopiere alle på gata og nådagens mote, slik du gjør? I don’t think so

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg