1. Fin kjole men virket veldig klubb i forhold til alle andre! Håper på flere bilder da intervjuet visste kanskje ikke riktige settingen.. Jeg synes antrekket for kvelden gikk definitivt til Anniken!! For en kjole.
   Please last opp masse bilde <3

  2. Går det an at du prøvar å sminke deg slik som du sminka deg for 4år sida? Trur det hadde vore artig sida du har forandra deg så mykje haha

  3. Jeg har sånn serr sett sååå mange balmain kjoler tidligere og bare tenkt at det er så sykt deg haha! Du var kjempefin i går, elsket både kjolen, håret og sminken!

  4. Har lest bloggen din i flere år og nå SAVNER JEG DE LANGE INNLEGGENE DINE! Forstår at du har vært opptatt med fashion week (s) men bloggingen din nå er ikke mye å skryte av!
   Step up yo game girl! (Du blogger jo vanligvis så bra!)

  5. Er provosert over media som ikke har bilder av deg med kjolen, men “gneldrebikkja” Gjelsvik for masse oppmerksomhet til tross for synkende lesertall maks 1000 pr dag. Kristin Gjelsvik er jo bare kynisk og oppmerksomhetssyk selv og hyklerisk med sine angrep på andre bloggere som hun mener får for stor oppmerksomhet med alle endringer de har gjort med kroppen være seg restylane i leppene eller andre større inngrep. Selv glemmer hun at hun har gjort store permanente endringer selv med svære tatoveringer på 30% av kroppen. Er hun noe bedre forbilde for unge mennesker? Hun har åpenbart ikke godtatt sin kropp naturlig som den er. Videre forherliger hun fyll og festing og legger stadig ut bilder av Corona og annen alkohol, så hvis hun mener seg å være bedre enn dere andre er hun en fariseer som trenger snarest mulig å feie for egen dør.

  6. Anonym: Tatoveringer har da ingenting å si på om man er fornøyd med utseende eller ikke. Tatoveringer er kunst, og er også utrolig populært. Greit er ikke alle som tatoverer hele armen, men mener du det betyr at Kristin ikke er fornøyd med armen sin da eller? Tatoveringer er heller ikke permanente, vil hun fjerne dem er det også mulig, akkurat som silikon o.l. Jeg har venner og foreldre med flere tatoveringer, vil ikke si at de er noe dårlig forbilde på grunn av det. Helt ærlig så er det Kristin formidler gjennom bloggen sin helt fantastisk. Vil tro de fleste som leser blogger er unge jenter. De skal da ikke føle at de må operer noe for å bli fornøyde med seg selv bare fordi idolene deres tok den lette utveien. Kristin er naturlig, og synes det er bra hun oppfordrer til å være fornøyd med seg selv.

  7. Er du klar over hvor mye du har lagt om dialekten etter at du flyttet til Oslo. Det pleide å være ett av kjennetegnene dine, men det virker som om du bare får mer og mer østnorsk tonefall for hver dag som går. Er det bevisst?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg