vi er i Vogue!

OKEEEEEY. Dette er ganske stort for meg. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme i Vogue, selv om jeg så klart ALLTID har drømt om det. Her er altså vår tredje Vogue!!! Alle tre er fra Fashion Week som har vært nå. Jeg har aldri vært en streetstyle girl, men plutselig står man der med 10 fotografer rundt seg mens man prøver å finne en taxi – det var så uvant på mange måter for meg. Men sjukt gøy!!! Jeg elsker å gjøre nye ting, å være en del av Fashion Week har vært kjempemoro 🙂 Xx

9 kommentarer
    1. Hei og hopp! Jeg har et aldri så lite spørsmål som jeg lurer på om du kunne hatt med i en ukens spørsmål! Hvordan syntes du det er å ha så mange år av livet ditt dokumentert offentlig? Man vokser jo utrolig mye fra tenårene og frem til nå, og jeg lurer dermed på hvordan det føles å ha et arkiv av tanker og følelser fra de siste årene? Selv har jeg hatt dagbok i mange år, men jeg tør knapt å lese gjennom den, for jeg har forandret meg så mye på de årene og vil helst bare legge fortiden bak meg. Men er veldig nysgjerrig på hvordan det er å ha så mye dokumentert og vite at hvem som helst kan lese tilbake og trekke frem vonde minner.
      Dette var virkelig ikke ment som et negativt ladet spørsmål, håper ikke det kom frem sånn! Merket at siste del av spørsmålet var litt dystert, det var ikke meningen, haha! Er bare nysgjerrig på hva du tenker om saken og spent på hva du svarer!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg