favoritt-antrekk og ensomhet

PHOTOS: ANGELINA LLMAST

Okey, dette er veldig meg. Veeeeeldig meg! Jeans, helst Levi’s, en stooooor jakke og en behagelig overdel. Jeg elsker å gå med Runway-sminke, spesielt når den er så fet som den jeg fikk her. I løpet av årene som har gått har jeg funnet ut at det er de behagelige antrekkene jeg tar meg best ut i, for da ser jeg også mye mer avslappet i meg selv ut. Tusen takk for alle kommentarene på innlegget mitt i går, forresten. Det gjorde meg skikkelig glad.

Jeg vet dere har savnet de lengre innleggene mine, jeg har savnet dem selv. Jeg trenger å sitte alene på en kafé og tenke alene. Å være litt ensom gjør meg godt, selv om den følelsen også kan være helt jævlig om tar for stor plass. Er ikke det rart? Hvordan ensomheten kan spise deg opp så mye at du tror du skal være alene for alltid? Jeg trodde det. Ingen hørte hva jeg tenkte, ingen hørte hva jeg følte. Familien min gjorde, den ene bestevenninna mi, men ingen andre. Alt var bare stille, inne på det lille rommet mitt i Førde. Mens jeg tryglet i det stille, tryglet om noen bare kunne se en film med meg eller dra meg med på en kul fest. Dele et glass vin og ta en sigg på en eller annen veranda, prate dritt og le. Men jeg ble aldri invitert, og kanskje det er min skyld. Jeg klarer aldri å skylde på noen andre enn meg selv, selv i dag. Nå er jeg her, i Skovveien på Frogner og er alt annet enn alene, livet er så forbanna merkelig.

10 kommentarer
  1. Godt å høre at alt går bra med deg. Rart hvor mye man kan forandre seg og se på ting på så kort tid😊

  2. Hvorfor sier han typen din “fitte negros” på mystorien din? Siden når ble det greit å si “negros”? Ive missed out

  3. du skaper håp
   det er det mange unge setter pris på:
   Håp om et bedre voksent liv med masse venner, en jobb man trives i og en god kjæreste
   men ensomheten føler vel alle på en gang i blant
   Det er bare sunt tenker da jeg:-)

  4. Kristine, jeg lurer på hvordan du klarte å få isotretinoin mot din akne? For du hadde jo ikke så enormt mye eller alvorlig om jeg husker rett? Jeg sliter mye med kviser og nupper, og har prøvd alt av kremer og medisiner. Jeg var til hudlege forrige dag for å prøve å få det da jeg sliter skikkelig med kviser, men da jeg sa jeg ville ha iso-kur lo de bare av meg. Lurer oppriktig på hvordan du gikk frem og hvordan du klarte å «overtale» legene til å få det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg