yoga, forelska, en kafe dere må dra på

ANNONSE / JAKKEN ER LÅNT

PHOTOS: JONATHAN VIVAAS KISE / KÅPEN ER LÅNT FRA FJONG. TUSEN TAKK, FJONG!

Noen bilder fra Oslo Runway! Dette var etter at jeg og Marie gikk Tom Wood og skulle videre på neste visning. Dagene går i ett for tiden, jeg drar straks til Milano og jeg lurer på når i all verden jeg skal få tid til å sitte i leiligheten min og glo i luften uten at det er noe som helst som forventes av meg. Vent, i kveld faktisk. I kveld! Jeg har NULL planer, skal kun spise, lese, tenke, føle, være. Det er det beste jeg vet, sånn nesten i alle fall. Jeg og Fabian har endelig fått fikset nytt sofabord, aner dere hvor godt det var å bli kvitt det forrige… Haha, det var helt grusomt. Vi har gått og sagt i sånn fire uker nå at “vi MÅ kjøpe nytt bord”, i dag skjedde det. Føles bra! Jeg er helt zzzzzzzzzzzzen i meg etter å ha gjort intensiv yoga to dager på rad nå. Yoga er verdens beste smerte. Ohh, jeg føler meg bra i dag. Har på meg nye jeans, en boyfriend-genser og er forelska. I sted spiste jeg en kjempedigg lunsj på Liebling, jeg anbefaler dere å dra dit dersom dere skulle befinne dere på Løkka en gang. Fantastisk deilig mandelkake som er glutenfri, selv om jeg ikke spiser glutenfritt lenger. Hva SKJEDDE? Før holdt jeg på å kaste opp av å spise løk og brød, nå går det helt fint. Kanskje det er psykisk. Aner ikke. Godt føles det i alle fall. Livet smiler for tiden x

18 kommentarer
  1. Føles det godt å kaste opp? :O
   Er det et problem for modellbransjen at du er underbitt, og tror du er bedre enn de fleste?
   Ser for meg at de er litt nasi på sånn

  2. Blir du sjalu når F sier ute blant folk at han kunne liggi med de du er på modelloppdrag med, eller bryr du deg ikke:)?

  3. Det er noe jeg ikke helt forstår: du skriver omtrent i hvert eneste innlegg at livet smiler, du har en super dag, du elsker livet osv, men så innimellom kommer du med litt mørkere innlegg hvor du beskriver at du ikke alltid har det så bra. Det blir en så rar kontrast, kan du utdype det litt mer? For jeg blir alltid så forvirra når du hele tiden fremstår som så glad og positiv (absolutt ikke kritikk, flere burde ha en slik holdning), men så plutselig har du hatt en vond periode? Dårlig formulert av meg, jeg beklager. Håper du skjønner hva jeg mener.

  4. Fy søren for noen bilder du har lagt ut i det siste, Kristine. Du ER så nydelig, og du ser ut som du har jobbet i modellbransjen i 100 år! 🙂 Så profesjonell og genuint vakker.
   Jeg er så glad på dine vegne at du lykkes som modell. Nyt det, fina! 🙂
   Ønsker deg alt godt videre. 🙂

  5. Anonym: Føles det godt å være så dum at du ikke forstår innholdet i en vanlig norsk setning? :O
   Er det et problem for omgangskretsen din at du er undermåler, og tror du er bedre enn de fleste?
   Ser for meg at du er litt nasi og sånn

  6. Omg ikke bo med han, ikke la han flytte inn… i så fall la han betale… du er gull og han gråstein…

  7. En dag når du har tid, kan du lage et innlegg om dine ineriørkupp? Har liksom aldri sett stilen din ordentlig på interiørfronten, men de små glimtsene jeg har sett ser det ut som du har utrolig cool og vintage stil! <3
   Du så foresten sykt kul ut på både Oslo- og København fashion week, liker at du kjører en litt annen stil en alle de andre "fashonistane". Eneste er at jeg syns det er veldig obvious når noen andre har stylet deg, og det er det ikke alltid jeg syns ser så bra ut, du ser mye kulere ut når du kjører din egen greie, men igjen bare min menig.
   Jeg syns du er superfet, og virker som en jente som brøjter deg frem uansett hva (positivt ment), og derfor er det fett å se hvor mye du oppnår! Stå på <3

  8. Anonym: Det er livet, det. Fylt av kontraster. Regner ikke med du går rundt og er lykkelig 24/7 du heller?

  9. Du er så goal! Eneste blogg verdt å lese! Ikke bry deg med de haterne, de er sjalu! Lyser sjalusi lang vei!
   Nydelig er du også! Jeg legger aldri igjen kommentarer, men her er det så fortjent!
   Selv er jeg Psykolog, gift, ett barn. Har dessverre blitt alvorlig syk.
   Ønsker derfor bare å si at du må fortsette med positiviteten din! La aldri noen få ta den fra deg!
   Lykke til med modelldrømmen/karrieren.
   Jeg var også modell når jeg var 16-20.
   Det er gøy, utfordrende, men også herlig befriende å føle seg vakker på catwalken.
   Klem

  10. Anbefaler deg å teste ut Oslo Raw på Adamstuen. Prøv deres “rå brunsj” med chai latte ved siden av. Du vil ikke angre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg