skål

God kveld fra senga! Sari joinet shooten min i bakgården da hun kom hjem fra en casting, haha. Hun er så herlig. Vi har faktisk hatt felles venner i årevis, så det at vi plutselig bor sammen i Milano er litt sprøtt. Det er utrolig deilig å reise sammen med noen, jeg kunne virkelig ikke sett for meg å gjøre alt dette alene. Jeg ser jo at mange av jentene på castingene kommer alene, og jeg tenker bare pokker så modige de er. Bøyer meg i støvet. Dette kommer fra en jente som er vant til å gjøre det meste på egenhånd, jeg liker å fly alene og fikse ting på egenhånd. Helt siden jeg var 15 år har jeg reist alene, men ikke på denne måten. Nå sitter jeg i senga med en kinesisk hamburger, jeg tror det er en kinesisk hamburger i alle fall. Jeg lover å spise italiensk mat før jeg drar, altså! Og ja, mamma, jeg får i meg nok mat og hvile, jeg vet det er alt du ønsker. Kanskje ikke nok hvile når jeg tenker meg om, men mat i alle fall. Man blir så forbanna sulten av å gå rundt i byen i timesvis så jeg tror jeg spiser dobbelt av det jeg spiser hjemme, haha. Jeg legger meg ikke før klokka 01 tidligst her i Milano, koser meg altfor mye på kveldstid til å kunne sovne. Den følelsen er den beste. Når livet er for bra til å sove. På et rom i Milano med Mac’en min, på en eller annen måte tar det meg tilbake til da jeg bodde hjemme i Førde og alltid satt oppe til langt på natt i helgene. La meg ikke før 03-04, spiste nattmat sammen med Håkon på kjøkkenet mens vi pratet dritt om mennesker vi ikke likte og skrev blogginnlegg jeg aldri publiserte, mens resten av kullet mitt var ute og festet. Oh, jeg gleder meg til å våkne i morgen. Forhåpentligvis begynner mensen å dabbe av da, for nå har jeg blødd så mye de tre siste dagene at jeg har vært litt bekymret. Mest sinna og frustrert, fordi jeg har følt meg så oppblåst og ute av min egen kropp. Kan vi bare være enige om at det å være mensen-oppblåst er noe av det mest irriterende som finnes? Man vil liksom bare ligge i et hi til det hele er over? Jeg tok meg selv i å begynne å google “hvordan være mindre oppblåst under mensen”, men så krysset jeg ut av Safari før jeg rakk å lese noe fordi jeg vet at det der bare er en eneste ond sirkel. Google er absolutt ikke min beste venn, Google er kanskje min verste venn for den får meg til å overanalysere alt. Så ja, her sitter jeg da dere, venter på at jeg skal slutte å blø så jeg kan føle meg som meg selv igjen. I morgen tror jeg at jeg begynner å komme over kneika, haha. Ellers har jeg det supert. Hva med dere? Skulle ønske jeg bare kunne satt på FaceTime med alle dere som leser dette nå, for nå koser jeg meg faktisk ordentlig og jeg har lyst å dele følelsene inni meg med dere. Vurderer å sette meg på verandaen med et glass rødvin bare for å digge livet ENDA mer. Elsker at man får kjøpt vin på supermarkedet, oh. Nei, dere, nå skal jeg slutte å mase hull i hodet på dere. Håper dere koser dere like mye i kveld, skål for livet og mensen og oppblåsthet og Milano og alt det der.

23 kommentarer
  1. En sur beskjed på et så hyggelig innlegg MEN Korres har begynt å teste på dyr. IGJEN!! For å selge i Kina. De sluttet å teste på dyr for en stund siden pga sinte kunder men nå vil driter de i det.

  2. Anonym: NEI!!! Faen:( Det er det eneste merket som har hjulpet meg med arr i ansiktet og flass i hodebunnen min. Da må man på leting igjen da..

  3. Du har vært veldig heldig som har gått fra null pupper til «silikonpupper» på null komma niks, siden du ønsket større, mener jeg. Om du har tatt silikon, så kan det være lurt og enten unngå å svare på spørsmålet, eller å svare ærlig. Jeg tror ikke «nei» er ærlig nok. Men hva vet vel jeg..

  4. Du går jo på p-piller? Hvorfor hopper du ikke over mensen da? 🙂 Å slippe mensen er noe av det beste som fins! Det er ikke nødvendig å ha mensen når man går på p-piller. Egentlig kan det ikke kalles mensen en gang, det er bortfallsblødning man har når man har mensen på p-piller. Nå snakker jeg meg bort, det var ikke helt meningen! Men men, ja takk til å ikke ha blødning 😀

  5. Si dette til Sari: du er serr den feteste, kuleste og mest “down to earth” personen jeg vet om. okei kjenner deg ikke, så er bare et inntrykk jeg får av deg, men jeg digger deg. Number one fan, følger deg på insta ;). Nei men helt ærlig du er slående vakker, du virker som en utrolig avslappet person som ikke er opptatt av oppmerksomhet eller “likes”. Det virker som om du bare er deg selv, bruker klær du liker og bare ser utrolig fin ut uansett hva!

  6. Marit: Hvor mange ganger har Kristine svart på akkurat dette spørsmålet tro???? Skjønner ikke hva som får dere til å tro at Kristine har tatt silikon fordi hun har nå større pupper. Jeg er i omtrent samme situasjon som henne. Er født tynn, har høy forbrenning og har småe pupper, men det siste året har puppene mine vokst enormt. Jeg har så vidt lagt på meg det på kroppen det siste året, og jeg er ett år eldre enn Kristine..

  7. Marit: Æresord, jeg har ikke gjort noe som helst med puppene mine. Verken silikon, “vampire breastlift” (hva det nå enn er) eller noe som helst. Det er helt utrolig at folk fortsatt tror jeg lyver, nå er det virkelig ikke noe mer jeg kan gjøre haha

  8. Hadde elsket å sett deg video blogge mer av livet ditt! Siden det virker så sykt spennende å alt annet en -A4 liv. Blir mer levende å se på video enn bilder å tekst liksom

  9. Vet ikke om det hjelper kjempe mye mot oppblåshet, men jeg har fått 1000 ganger mer behagelig mens etter jeg begynte med OrganiCup <3 Glemmer at jeg har mensen av og til!! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg