hvor bor vi?

HVORDAN BOR VI HER I MILANO?

Okey. Så jeg og Sari bor i en leilighet vi leier gjennom Air BnB, det er første gangen min og halleluja så behagelig det er. Det å kunne komme hjem til sitt eget sted med eget kjøkken og hele pakka gjør alt så mye bedre, og det er forresten utrolig digg at det bare er oss to. Tror ikke en modell-leilighet med seks-sju-åtte andre modeller er noe for meg, oufff. Selv om jeg sikkert bare hadde hatt veldig godt av det, altså. Bare det å ikke få den lille spacen etter å ha hilst på mange nye ansikter etter en lang dag ville gjort meg smågal. Så ja, Air BnB anbefales, jeg skal definitivt begynne å bruke det når jeg er ute og reiser fremover. Jeg har den nydeligste lille balkongen på rommet også… Nå sitter jeg på en kafé midt i byen, rett ved siden av den vakre Duomoen (den er helt SJUK på ekte!), og skal straks videre på neste casting. Jeg og Sari fikk endelig tid til å dra på undertøys-shopping, vi snek det inn mellom castingene i dag. Fant den fine undertøysbutikken!! Kanskje jeg viser dere, den ene trusa var så fin at jeg nesten ikke kan vente til å ta den på meg. Jeg klarte forresten å blø GJENNOM en av dem da jeg prøvde den på prøverommet. Ja, så klart var den hvit også. Det eneste jeg tenkte der jeg stod var HVOR ER BLOGGERNE-TEAMET NÅ, haha. Jeg skulle kjøpe den uansett da, men faderullan så typisk meg. Lol. X

Jeg skal ta med kameraet mitt mer rundt også. Vi har ikke fått så mye tid til å vandre rundt før nå, skjønner dere. Hihi. Snakkes senere i dag babes! Ønsker dere en fortreffelig lørdag enn så lenge <3

  1. Har. Du. Seriøst. Blødd. Gjennom. Noe. Igjen. Kristine??? Evner du ikke kontrollere dette??? HVER GANG DU HAR MENSEN SÅ BLØR DU UT HVITE BUKSER OG I ANDRE SITUASJONER FOLK GJØR EEEEEEN GANG I LIVET ELNS?!?!
   Du prøver å være så chill på alt og at mensen og forstoppelse og kviser og oppblåsthet og alt er så jævlig normalt – det er det – men kom an????? Blir ikke chill på det med mensen det her, der er faen meg FLAUT!!!! Du kjenner igjen tegn og alt, men beskytte deg? Nei. Du er tjue år, dette burde du ha lært. Hadde ikke du en reklame for ob på videregående???????

  2. Mulig du bare ikke har fått det med deg, men det er ikke lov å prøve truser.
   Du har sjukt fine pupper da. Ønsker oss mye mer av de!

  3. Hei,
   Mener ikke å hate eller være negativ nå men må komme med konstruktiv kritikk.
   Syntes bloggen din har vært veldig kjedelig dette året, lite oppdateringer, korte inlegg og generelt dårlige bilder.
   F.eks de siste innleggene dine så har du samme type bilder av deg selv som går igjen og igjen, litt annen vinkel kanskje men mye av det samme. Det virker litt som du har mistet gnisten eller ikke har helt inspirasjon til å blogge lenger.
   Håper du tar dette til deg, da det kun er ment som konstruktiv kritikk. Likte måten du blogget på før, hyppige oppdateringer og fine bilder.

  4. Du kan lese tweets uten å laste ned appen, bare å Google!:) hvis du vil se da.
   Kan folk drite i å si «kjedelige innlegg» ? Mange som er interrisert i å følge med på det å komme opp og frem som modell. Jeg for min del synes det er veldig spennende å lese og se bildene som har blitt veldig kunstneriske iforhold til hva de var før. Synes det bare blir bedre jeg og gleder meg til å se videre. Tror absolutt Kristine har det som skal til for å bli en kjent modell til slutt. Se på henne da! Slutt å hate!

  5. Kristine Ullebø: Ja? Du syns det er helt ok å blø ut alt? Fordi alt er så normalt?? Har sett to andre innlegg hvor du har blødd ut en HVIT bukse fra Zara, og mener og å huske noe med svigers? Hva var det, den hvite sofaen dems mens dere spiste sushi? Blir flau, jeg…

  6. Kristine Ullebø: Det flaue er ikke mensen. Det flaue er at du er et voksent menneske som ikke enda har greid å lære hvordan dette fungerer. Jeg går på samme pille og det er dumskap å ikke greie ha oversikt. Men for all del, hvis du vil ta på deg hvite bukser hver gang du har mensen, skrive hver måned at du har mensen og oppblåst og emosjonell og fortelle at du blør gjennom dine egne klær og butikken sine, altså go for it.
   Syns bare det blir for dumt ass..

  7. Har kommentert før, men dette er absolutt løsningen for å blø gjennom, fordi en av de MANGE fordelene med menskopp er at (om den sitter som den skal) er det UMULIG å blø gjennom! 😀 😀

  8. Hvem søren prøver truser i butikken??? WTF?? Det er bare ekkelt. Også med mensen i tillegg? Nei, fy fader altså. Og selv om du sier du hadde din egen truse under…..Nei, bare nei..Du klarer vel å se om en truse passer eller ikke?? Hvorfor i huleste skal du prøve den på? En truse liksom?? Ufffff..

  9. Setter veldig pris på bloggen din slik den er nå jeg, Kristine. Vakre bilder og mye, mye mer meningsfullt! En liten dose daglig inspirasjon for meg og tusen takk for det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg