jenter som prater dritt om andre jenter

PHOTO BY FEDRICO DEL BIANCO

Hei fra en kafé i Milano,

… som jeg ikke vet hva heter. Jeg har nettopp grått litt på telefon med mamma og nå drikker jeg italiensk espresso. Kunne vel for så vidt bestilt 4 til, for jeg drikker jo opp koppen på én slurk. Haha, men jeg liker det, jeg liker det delikate preget over Italia. Så, om jeg har det fint lurer dere sikkert på? Jeg måtte gråte for første gang siden jeg kom i sted, men jo da, jeg har det fint. Det siste døgnet har bare vært litt tøft, vi var byen rundt i går på castinger og det er så innmari mange inntrykk å ta innover seg. Inn, ut, ta bilde, gå for casting-direktørene, føle seg bra, føle seg dårlig, prøve å ikke tenke på hvordan det gikk, kjøpe en kaffe, spise, repeat. Vi hadde heldigvis sjåfør som kjørte oss rundt hele dagen, halleluja det trengte vi. Det er jo ingen hemmelighet at denne bransjen er tøff, det har jeg visst siden jeg var 13 år gammel og hadde lyst å jobbe med dette. Det er bare noe helt annet når man står oppi det, man vet ikke hvor slitsomt det er før man løper rundt fra sted til sted og får alt sammen slengt i fleisen på ekte Jeg vet ikke, i går ble det bare veldig mye for meg, mange av jentene er skikkelig stygge mot hverandre også merker jeg. En 16 år gammel jente fra et annet land som jeg har møtt på flere castinger har også gått og pratet dritt om meg, og jeg MÅ bare skrive det her fordi jeg ble så… satt ut? Og fordi jeg føler dere er venninnene mine, så det føles naturlig å dele det. Har ikke opplevd sånt her siden jeg var 14 år kanskje, det var som å bli kastet tilbake på ungdomsskolen. Vanligvis pleier jeg ikke å bry meg om sånt, jeg har jo blitt snakket negativt om i flere år siden jeg er en offentlig person, men så er jeg ny i denne bransjen og da føles det kanskje ekstra sårt at noen som jeg kun har vært hyggelig mot går rundt og slenger med leppa. Så ja, sånn er det da. Jeg holdt på å gå bort og spørre hva problemet er da jeg så henne på casting i dag (det er kjempegøy for sånne jenter forventer aldri å få reaksjon), men jeg valgte å gi faen. Jeg er 21 år gammel. Det er så rart at jeg deler dette på en blogg men jeg føler jeg har gått og ventet i hele dag på å fortelle dere det??? Haha, så personlig bånd har jeg fått til dere da. Herregud, jeg var på casting for Dolce Gabbana i går og det går og det må ha vært den hyggeligste opplevelsen siden jeg kom hit. Såååå kult team! Tør ALDRI i livet å håpe på at jeg får jobben, men det er gøy å ha en fot innenfor.

Nå skal jeg bestille en ny espresso, ass. Så bli ferdig på jobb og flytte inn i ny leilighet med jentene i kveld. Ahhh, gleder meg til å vise dere den! Megahyggelig, var i grevens tid at vi fant et sted å bo faktisk. Føler jeg alltid har flaks på sånt, haha. Ellers håper jeg det går bra med dere? X

  1. Må bare si kudos til deg for å velge å ikke gi baksnakkingen noe mer oppmerksomhet enn den fortjener. Som du sier, hun er bare 16 år, men uansett er det kult av deg å bare la det gå. Ikke bruk energien din på personer som ikke gir deg noe positivt 🙂

  2. Noen mennesker må bare prøve å ødelegge for andre. Jeg haaaaater når folk går rundt å snakker dritt og dømmer andre, men ingen som er sikker på seg selv gjør sånt. Så tenk heller på at neste gang du møter henne kan du hjelpe henne med å få time til en psykolog 🙂 stå på kristine!!

  3. Da jeg så den ene snappen din her en dag- føler jeg bare for å gi en liten lyd fra meg. (Sendte deg egt melding på snap, men den har du vel ikke åpen for hvem som helst heh)
   Fy flate for ei reflektert jente du er! Det gjør meg så glad å se at du har hodet på rett sted i denne bransjen, til tross for at den til tider er både overfladisk og hard.
   Stå på Kristine- jeg heier på deg <3

  4. Kjære deg <3 Hun ser nok på deg som en stor konkurrent, og det har hun all grunn til. Men veldig unødvendig å gjøre sånt, men så er hun bare 16 år. Hjernen er ikke ferdig utviklet og man gjør mye dumt. Faktisk så synes jeg at du skal ta opp sånt som dette med henne. Ikke vær redd, vis at det hun gjør er dumt! Hun kommer til å føle seg veldig liten. Bare ta det på en voksen måte. Se på deg selv som den voksne og hun som barnet. Ikke la slike få ødelegge dagen din. Ønsker deg alt godt <3

  5. Off tragisk av hun jenten!! Men hva sier hun om deg? Hun kjenner deg jo ikke? Går det på utseende ditt liksom? Og hvem forteller hun det til? Andre modeller eller??

  6. Ville faktisk spurt om dere kunne satt dere ned og prate, og fortell henne at du føler at det er noe. Spør om hun har noe imot deg og hva det er. Kanskje hun blir snill om hun får sjansen til å bli kjent med deg..
   I bransjen der er det jo masse bitchy folk, og du er selvfølgelig en konkurrent som andre kan føle seg truet av.

  7. Hvis du synes hun var ille bør du se reality serien Oslogirls på vgtv(ligger på youtube). Falskere frekkere mennesker skal du lete lenge etter.

  8. Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og jeg må bare si at jeg virkelig blir enormt glad av å lese at du har så fine refleksjoner rundt modellbransjen. Når man sveiper rundt på instagram og sosiale medier er 99,9% av det modeller eller folk i bransjen legger ut superpositive #goals-bilder og videoer som skal få hverdagen deres til å se perfekt ut. Jeg blir oppriktig veldig glad av at du er så ærlig når du skriver om opplevelsene dine rundt alt sammen, det gjør hele bloggen din så autentisk og ekte. Digger deg, stå på!

  9. Du er så utrolig vakker! Og hun definerer kun seg selv, ikke deg, ved å preike dritt. Det kommer bare tilbake på henne selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg