følelser

Ah, jeg er skikkelig sliten i dag. Og litt deppa, egentlig uten grunn. Jeg tok feil buss hjem i sted og endte med å gå hele veien hjem, nå går jeg seriøst så mye om dagen at jeg må spise dobbelt, tuller ikke. Uansett, jeg vet ikke helt, jeg takler så ekstremt dårlig å være litt nedfor. Vil helst at himmelen skal være blå og at jeg smiler til fremmede på gata, i dag regner det og Milano ser egentlig litt trist ut skal jeg være ærlig. Kanskje det bare er meg. Jeg ble småsur på dama i kassa som ikke forstod at jeg skulle ha en 2-dagersbillett til kollektivt, endte opp med to forskjellige billetter fordi hun ikke kunne engelsk. Ikke hennes skyld, jeg sa beklager etterpå. Har fått mensen igjen men jeg hater å skylde på mensen for å være gretten, det er så lett. Ah, kan ikke dere gi meg et filmtips? Eller en serie jeg burde se. Eller bare en podcast. Det har kommet ny episode av Konspirasjonspodden, jeg og Fabian pleier alltid å høre den sammen. Gud, jeg skal ta han med meg til Milano. Jeg satt på kafé alene her om dagen og spottet flere kjærestepar på date, jeg fikk nesten tårer i øynene fordi jeg ble så rørt. Kjærleik… så vakkert det er. To mennesker som sitter over hverandre på et bord og deler en Nutella-pannekake, noe så enkelt og fint. Sov som en engel i natt, da. Våknet til og med av meg selv før alarmen, så til siden og der lå Sari og sov som en engel hun også. Haha, åh, nå ble jeg i litt bedre humør. Bare av å skrive dette blogginnlegget. Jeg tror jeg bare er sliten, jeg var ute av døra tidlig i dag og noen ganger går livet så fort at jeg ikke rekker å tenke og det gjør noe med meg. Nå fikk jeg tusen idéer til ting å skrive ned, noen ganger føler jeg at jeg ikke kan skrive alt som er oppi hodet mitt fordi det ofte kan bli for drøyt eller for personlig, så jeg skriver det først ned for hånd i notatboken min og det skal jeg gjøre nå. Så ser jeg tilbake på det et par dager etterpå og endrer litt på det kanskje, før jeg eventuelt poster. Det er så mye jeg vil dele med dere.

23 kommentarer
  1. Eg vil anbefale filmen “shape of water”. Kanskje litt spesiell film, men den har noke vakkert over seg. Den handla og kjærleik, men på ein heilt anna måte enn eg har sett i noken andre filma før 😀 anbefalast sterkt !

  2. Ååå les eller se ? Call me by your name? en utrolig vakker historie om kjærlighet. Det er desidert den fineste filmopplevelsen du kan få i 2018. Soundtracket burde også sjekkes ut. ?Mystery of love? av Sufjan Stevens er bare tvers gjennom nydelig. Må også bare få sagt at du stråler om dagen! Det ser ut som om du er der du vil være i livet. Det må være så fint. Må du fortsette og ha det fint i Milano!! XXx

  3. DRA TIL LEGEN OG SJEKK EGGSTOKKENE OG LIVMORA DI. e faen ikke normalt å mense og blø så ofte og masse som du gjer uttrykk for. kan vær tegn på kreft i underlivet

  4. Alle innlegga dine har blitt identiske. Null variasjon på bloggen din lenger (ta det som konstruktiv kritikk, eg liker deg men du må snart skrive noke nytt og spennande)

  5. Stå på, jeg digger deg! Kjenner meg så mye igjen i mye av det du skriver, og føler meg alltid bedre etter å ha lest bloggen din. Du er så flink til å formulere følelser, syntes jeg. Jeg har hørt mye på noiapodcast i det siste; utroolig bra. Anbefales på det sterkeste <3. Klem.

  6. Netflix serie – Girlboss. Enkel, morsom, trist, fin, inspirerende. Har sett den to ganger, anbefales!

  7. Kjære vene, det trenger da ikke å være kreft i underlivet. Men Kristine, om du ikke allerede har snakket med legen om disse blødningene dine så synes jeg du burde gjøre det. Bare for å finne ut hva som er årsaken til alle disse blødningene.

  8. Hei! I sommer skal jeg på helgetur til Oslo sammen med kjæresten min. Jeg har vært der et par ganger før, men da har vi kun vært på Karl Johan (og konsert), slik at jeg kun har fått sett den lille delen av Oslo mellom slottet og sentralstasjonen. Kunne du lagd et innlegg med tips om steder å dra for f.eks. shopping, restaurant, cafe, o.l.? Har hørt om steder som Grünerløkka, Majorstuen, men aaaner ikke hva eller hvordan det er der..
   håper du kan lage et innlegg <3

  9. Det er lett å skylde på mensen, men det er også helt legitimt. Det er svær mange kvinner som opplever depresjonslignende symptomer og ukontrollerbar irritabilitet før og under mens. Så det handler ikke om å skylde på noe – men å akseptere at mens kan tidvis gjøre deg psyk. Hvis du går på p-piller (eller minipille og kombipille) spiller dette også en stor rolle for psyken. For meg hjalp det veldig på humøret å slutte på p-piller, ble en raging bitch uten sidestykke hvis hormonene ble i ubalanse.

  10. Seriene “Big Little Lies”, “Girls” og “Black Mirror”, og filmene “Interstellar”, “The Cell” og “Get Out” anbefaler jeg hvertfall 🙂

  11. Du måååå se “Alias Grace”!!! Det er en miniserie som griper deg fra start til slutt, helt fantastisk serie. Passer perfekt om du ikke vil bli slukt opp i en serie som har 7 sesonger, men en som du kan bli ferdig med på en uke:)
   Lurte forresten på om du har gjort din Spotify privat? Finner den ikke lenger når jeg søker opp navnet ditt:(

  12. Anbefaler også girlboss på Netflix! Tror den er midt i blinken for deg, seriøst se den! Er både, morsom kul og innmari inspirerende. Handler også om mote og vintage klær og en stil jeg tror du ville likt
   Xoxo

  13. Åh du skriver så fiint! Kjenner meg så godt igjen, noen dager bare føles litt mer og litt tyngre enn andre.
   Noen tips du kanskje vil like: The Pursuit Of Happyness (film på Netflix), The Crown (serie på Netflix), Your Own Magic (podcast) …ooog klassikeren Sex and the City (serie på HBO)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg