jeg fant, jeg fant!

Okei, hvor mye trenger jeg denne jakken på en skala fra 1-10!!! 100!!! I dag fikk jeg endelig tid til å gjøre litt ordentlig research på vintage her i Milano, og allerede på første stopp fant jeg denne nydelige jakken. Skimtet den fra utstillingsvinduet og gikk rett inn med øynene festet på plagget fremfor meg, dere vet meg. Jeg er så glad i store jakker man kan gjemme seg litt i, haha. Ja, jeg er rar. Nå er spørsmålet; burde jeg dra tilbake og kjøpe den? Se for deg en svart høy hals under!

Helt siden jeg kom hit har de vakre balkongene fascinert meg. Jeg elsker arkitekturen i denne byen, så delikat og nydelig… Jeg elsker at de har bevart alle de gamle byggene. Og jeg elsker at italienerne er så flinke å dandere med grønne planter og blomster, det gjør noe med hele inntrykket. Dette var bare et tilfeldig bilde jeg tok tidligere i dag på vei til vintage-butikkene, men de fleste balkongene er fylt til RANDEN med planter. Det er så mye at jeg lurer på om de egentlig har plass til å sitte der selv og faktisk utnytte plassen, haha. Helt nydelig, jeg slutter virkelig ikke å la meg fascinere.

I dag flyttet vi ut av leiligheten vi har bodd i denne uka, og det var litt vemodig skal jeg være ærlig. Kan jeg slutte å knytte emosjonelle følelser til ALT… Men altså, den var så innmari chill. Romslig, egen veranda, lå midt i byen. Eneste var det forbanna skråtaket som holdt på å gi oss hjernerystelse annenhver dag, men det var det eneste som overhodet gikk an å klage på. Gjett om jeg kommer til å savne kveldene hvor vi lå nydusjet i sofaen etter en evig lang dag og munchet mat mens vi pratet dritt om alt mulig. Noen ganger er livet bare en lek, ass. Den følelsen har jeg hatt litt i det siste… befriende. Nå har vi sjekket inn på hotell og jeg sitter nå på en kafé ikke så langt unna. Storfornøyd med dagens innkjøp, jeg fant en HELT(!!!!!) fantastisk vintage-butikk som jeg faktisk skal vie et eget innlegg til. Det gjorde hele dagen min, jeg tuller ikke. Så om dere skal til Milano, følg med. Jeg svidde av litt for mye penger der… men så var det så sjukt fint at det var 100% verdt det. Blant annet en jeans-shorts som går helt ned til knærne, fra Dolce & Gabbana. Litt andre greier enn Runwaydreamz-shortsene jeg brukte for et par år siden, haha. Jeg gleder meg til å vise dere! Det er lenge siden shopping har gjort meg SÅ glad! X

25 kommentarer
  1. Den kåpen var kjempe vakker og spessiel. Aldri sett noe lignende , og elsket fargene. Den bør du absolutt invistere i!
   Blir inspirert til å handle på vintage butikker jeg og.Men jeg bor i liten by å det finnes desverre ikke her:( har du tips til vintage nettbutikker eller lignende? Da jeg ikke har råd til å reise.

  2. Fra Sophie Elise sin blogg:
   “Jeg, du, alle som leser dette vet hva det innebærer å være et menneske “alle” liker, hvordan man leker “dyp”, hvordan man vinner “respekt”. At jeg viser meg som.. rett og slett menneskelig! – det er jeg stolt av. Jeg vet ikke med dere, men jeg har inntrykk av at de fleste av dere er oppegående og reflektere, og derfor ser igjennom når folk spiller en rolle de vet de kommer til å vinne på. Det er det kvalmeste jeg vet!”
   Føler så at dette var rettet mot DEG!

  3. Ser ut som du nyter livet i det fulle! Du legger ut mange fine bilder, ønsker deg lykke til videre i denne reisen<3 Spennende å lese om utviklingen din. Krysser fingrene for deg!

  4. Kjøp jakken! Dødsfin. Du var også SÅ fin med den hårstrikken og de øredobbene! Blir skikkelig inspirert av håret, klærne og ditt sminkefri ansikt om dagen 🙂 Veldig 80-90 talls vibes.

  5. Anonym: sophie er en fake panchod som ikke vet noe om live og hva det betyr å leve. hun er sjalu på kriss fordi kriss har en HJERNE og at hun spiller korta sine bra. elise bruker tia si på å skrive om andre det viser hvor sjalu hun er og vil folk vondt. også forventer hun å ikke få hate, like bruh srsly

  6. Kan du skrive et to-do/must do when in Paris – innlegg på bloggen? Skal dit til sommeren og vil gjerne få med meg det beste Paris har å tilby, både store og små skatter!

  7. Bloggen din er så spennende om dagen! <3
   Glad du er mer tilbake nå. Var redd du skulle slutte å blogge, og satse fullt på andre ting. Men, så var du visst bare litt opptatt en peride, om jeg har rett? 🙂
   Kos deg masse i Milano. Ser fantastisk ut!

  8. Hvorfor er du så glad i sånne dystre, mørke, gamle ting/klær? Du kledde jo jakka, men ser ikke helt gleden i å gå rundt med et “gulvteppe.”

  9. Ida: Ah, jeg er glad for å være tilbake selv! Bloggen og dere er det som gir meg mest av alt, så jeg ser virkelig ikke for meg å slutte. Ikke på leeeeeeeeenge. Kanskje aldri. Haha. Januar var bare ekstremt hektisk, jeg merket selv jeg ble litt ulykkelig av å ikke være 100% tilstede her på bloggen <3 Good to be back! Det kommer mye gøy her fremover Xx

  10. Hallooo, jeg skal til Milano på fredag, og jeg vil gjerne ha noen vintagebutikk-tips!! Den jakka var sjuukt fin 😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg