det finaste eg veit

Det finaste eg veit

er når vi seier farvel og går kvar vår veg

og eg snur meg for å sjå deg ein gong til,

for det same gjer du

11 kommentarer
  1. Kristine! Ta vare på deg selv! Jeg vet ikke hva grunnen er, men ser at du har blitt veldig tynn igjen..

  2. Er 16 år gammel og er innlagt på psykiatrisk sykehus på grunn av depresjon og selvmordstanker. Det du skrev i dine tidligere innlegg at det blir bedre hjalp litt mot veien til å bli frisk<3 Akkurat nå så er ingenting bra men å lese dine fine innlegg gir kanskje ikke mye men litt. Tusen takk<3

  3. Utrolig enkelt og fint dikt Kristine!
   Jeg synes det er så dumt at alt ikke gikk som du ønsket i Milano, jeg heier på deg! Men Gud, du har jo virkelig kommet ett steg videre i drømmen hvertfall! Du har vært på castinger i Milano! Du har agent! Altså du må være stolt over det, du var der og prøvde. Det gikk ikke hele veien første gangen men ikke gi deg! Du klarer dette! Jeg har virkelig tro på deg!
   Og jeg vil gjerne takke deg Kristine! Takk for at du aldri skriver om kropp og hva man bør gjøre eller ikke gjøre for å få en viss kropp. Takk for at du viste meg for år tilbake at man kan være fin og stolt selvom man er litt tynn. Jeg ble mye mer trygg på meg selv av deg. Jeg ble ofte kaldt «stankelben» «fyrstikk» osv på videregående og det såret meg så mye for jeg prøvde virkelig å gå opp i vekt, det gikk bare ikke. Jeg drakk proteinpulver for vektøkning hver dag. Takk for at du fikk meg til å innse at jeg kan være fin som jeg er. Takk for at du aldri har skrevet om «hip dips» takk for at du er du på bloggen din!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg