fortsatt i italia-boblen

YOGA. ALENETID. JEG SAVNER ITALIA

Har trent yoga to dager på rad nå og jeg kjenner det allerede i kroppen at jeg er mer rolig. Jeg tar timer på et senter jeg er medlem på til dere som har spurt. I tillegg gjør jeg litt hjemme når jeg får tid, men jeg er ganske ny så jeg er veldig glad i å komme på en time og bli fortalt hva jeg skal gjøre. Det er så godt å endelig puste ordentlig, jeg har vært ekstremt dårlig til det hele mitt liv. Yoga burde vært innført i skolen, egentlig. Fredag! Hvordan har dere det? Jeg merker jeg er inne i en periode hvor jeg har veldig behov for å få utløp for inspirasjonen jeg har inni meg, jeg har gjort så mye annet de siste ukene (månedene…?) at jeg ikke har fått helt roen til å dyrke de sidene ved meg selv. I dag slo det meg at det irriterer meg litt at jeg ikke tåler å være sosial så lenge. Om jeg ikke får tid til å enten sminke meg alene, spise et måltid alene, høre på en sang alene, skrive et fint blogginnlegg alene eller bare tenke alene så rabler det litt for meg, jeg høres kansje litt kokos ut… eller så kjenner du deg kanskje igjen. For sånn her har jeg vært så lenge jeg kan huske. På barneskolen var jeg alltid så motvillig på å ha overnatting, kun fordi jeg synes det var stress å våkne dagen etter og ikke ha min egen space. Diva much, ass. Nei da, jo da. Det er bare sånn jeg er laget. Selv om det så klart var hyggelig av og til, det synes jeg jo nå også. Jeg bare.. jeg å ha mitt lille rede å kunne løpe til og være for meg selv, sånn som nå. Sitter i stua alene og har det helt fint. Jeg skal kjøpe meg en ny veske i lær som jeg har sett på i en liten evighet i dag, tenkte jeg. Og så vil jeg lage pasta til middag i kveld, jeg tok tross alt med et halv kilo tungt stykke parmesan hjem fra Italia. Pakket også inn to appelsiner i et håndkle som jeg knøt med et tøystykke jeg kjøpte vintage og ga det til Fabian som en liten overraskelse. Kan ikke huske sist han ble så glad for en gave, hi hi. Jeg lever litt i Italia-boblen fortsatt, jeg. Bruker ikke sminke, lar heller fregnene synes. Kler meg litt italiensk, laidback. Og hører på spillelisten jeg laget mens jeg var der. Herregud, så rart at jeg var der og at jeg er her nå.

6 kommentarer
  1. Kjenner meg sååå sinnsykt igjen. Introvert-livet! Jeg kviet meg også ofte for overnattinger, uten å egentlig ha en spesifikk grunn for det. Jeg bare trengte å være alene innimellom. Samme når vennene spurte om å henge rett etter skolen, ofte sa jeg at jeg ikke kunne selv om det ikke var sant. Jeg bare trengte å være litt alene etter en lang og sosial skoledag! Alltid vært sånn. Problemet er bare at det er så tabu når man er ung. Det er liksom sært å ville være alene. Men det er sånn JEG får ladet mine batterier. Vi er alle forskjellige! Kan sitte for meg selv og høre musikk, rydde og pusle med småting i timesvis – og kose meg GLØGG! Elsker å være alene! Og det bør ikke være noe negativt, det å kunne trives i sitt eget selvskap. Det synes jeg bare er positivt.

  2. Heeeeeeeeeeelt normalt. Embrace bare 🙂
   Selv om du føler deg alene om ting kan jeg garantere at det er sjukt mange som har det/er likedan. Det er mange milliarder mennesker på denne planeten likeom. Sjangsen for at du er alene om å føle noe/være på en måte er minimal….

  3. Kjenner meg igjen i behovet for litt space og alenetid! Vi kan godt være litt kokos sammen, om det er slik verden vil ha det til. Savner å ta yogaklasser, evighet siden sist nå, men matten ligger klart rullet ut på gulvet så får tilbringe litt tid på den i dag nå som det er søndag og alt. Tror jeg har godt av det. Mediterte i dag tidlig, og evigheter siden sist det også, og som du sier merker en relativt stor forskjell på den indre roen når en har tatt seg tiden til å fokusere litt ekstra på pusten. Er så mye andre en skal fokusere på også at det lett kan bli glemt bort fra tid til annen. Må nok en gang også gi deg skryt for at du skriver så utrolig fantastisk fint. Er en fryd å lese tankene dine når du serverer ordene dine på denne måten. Tror jeg blir like begeistret over innleggene dine, som Fabian ble av de italienske appelsinene. Just saying.. Ønsker deg en herlig søndag, håper du får en fin dag i dag også.
   -åh, forresten! Kunne du tenke deg å legge ut litt oppskrifter eller lage video av at du lager mat? Det ser så himla godt ut på snap!
   <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg