6 ting du kan gjøre denne fredagen

Hey dere! Jeg fikk plutselig veldig lyst å dele et par tips til hva dere kan bruke fredagskvelden deres på. Bare sånn… hvis dere trenger det, haha. Her er i alle fall noen greier jeg ville likt å bruke en fredag på.

NUMMER 1: Kjøp deg noen skåler i keramikk eller tre og dander frukt og grønnsaker i dem. Jeg gjorde det i går og herregud så koselig det ble på kjøkkenet. Bare én sånn liten ting skulle til for å gjøre det hundre ganger hyggeligere på kjøkkenbenken.

NUMMER 2: Om du er med en venninne eller kjæreste: finn frem notatblokka og tegne hverandre på tid. Sett deg i en corny posisjon og la han eller hun tegne deg med to ulike farger mens du teller to minutter inni deg, og så motsatt. Ikke bruk mobilen til å telle, legg den heller bort. Sjukt mye koseligere å gjøre det på den gamle måten.

NUMMER 3: Se Amadeus. Biografisk film om Wolfgang Amadeus Mozart. Dødsdyktige karakterer, nydelige pianostykker, gosh, for en film. Se den.

NUMMER 4: Rydd hele rommet ditt (eller leiligheten/hybelen eventuelt), skift sengetrekk og vask klær for å så kunne våkne opp lørdags morgen med et liv på stell. Haha, det er det diggeste i hele verden.

NUMMER 5: Online-shopping, kjøp deg et klesplagg du aldri ville kjøpt men som du innerst inne digger. Go for it babe.

NUMMER 6: Legg deg ned på sofaen med blikket i taket og hør på episode etter episode av “Hva er greia med?”-podcasten. Favoritt-podcasten min i hele verden, haha. Så lærerikt og underholdende, de to gutta får meg til å glemme tid og sted rundt meg.

28 kommentarer
  1. Hva heter sangen på den siste storyen din på instagram/snapchat? “you make me love you” sangen? 😀

  2. Lagt merke til at følger tallet ditt på Instagram har droppet veldig i det siste. Er det fordi du har byttet stil tror du?

  3. Hei! Elsker bloggen din! Bare lurte på hvor i Oslo du pleier å vintage shoppe? Eller hvilke steder de har bra ting?

  4. Du må bruke så syykt lang tid på å style deg selv til å ta bilder av deg selv. Hva skjer her liksom?

  5. Hvilken rolle spiller det for dere hva hun har på seg egentlig? Hvilken rett har dere til å leke dommere over hva som er feil og riktig å ha på seg?? Hvorfor gidde å bry seg med sånt, pass på deg sjøl… vær en robot å gjør som resten… Gud forby at noen tenker sjæl… la nå folk være seg sjøl… det skader ingen… kanskje det hadde vært befriende å løsne lenkene litt for deres egen del også, våg å vær vill…ta på røde sokker…å kommenterte stygt på andres klær er lavmål, bli et bedre menneske…og pass på deg sjøl..

  6. Du syntes ikke det du har på deg på dette bildet er fint.. det er faktisk ikke mulig. Du er som alle andre hipstere, skriker etter oppmerksomhet ved å være unik, noe som idag faktisk regnes som “basic” eller “mainstream”.

  7. Du har en indre forfatterstemme som skriker etter å skrive, og det forguder jeg Kristine. Så autentisk, så simpelt, så classy.

  8. Kan du dele oppskrifter over din favorittmat? Du lager så god og sunn mat ser de ut som på mystory! Spesielt den pastaen du lagde på lørdag(?)😄

  9. Er det sant at Sari gikk for dolce gabana?? Wow må være utrolig inspirerende å se for deg som kjenner henne

  10. Jeg har sluttet å gå innom bloggen din pga den dystre stilen du har fått. Finner det ikke inspirerende.. det appellerer liksom ikke til meg og da lar jeg ofte være å gå innom. Du har blitt ganske trist og gammeldags etter at du møtte Fabian. Det hjelper heller ikke at han har en utrolig ekkel personlighet og snakker engelsk for å virke kul. Han prøver liksom å være en fuckboy og respekterer deg ikke overhode. Han er en tulling som fortsatt leker med følelser fordi han er usikker på hvem han er, og har behov for å heve seg over andre for å få en følelse av at han er bedre. Han tror liksom han har funnet sin stil og er så unik og kul, mer som Johnny Depp ifølge han, og han har nå dratt deg inn i fantasien. Utad virker det bare sykt rart og tåpelig. Dette er hvordan dere fremstår, han som en klovn og du som en blind jente ruset på kjærlighet og nedtrykkelse. Savner faktisk litt den Kristine som startet bloggen, ung og glad og uavhengig av gutter. Nå er du mer deprimert. Men det er greit, for jeg er deprimert jeg også, så kjenner meg igjen i noen av tekstene dine.

  11. Forstår ikke hvorfor enkelte skriver så stygt om klærne dine. Viss de ikke liker klærne, så neivel, men at de gidder å henge seg opp i det!? Slike mennesker må jammen ha lite å finne på. Jeg syns antrekket var annerledes og kult. Litt gammeldags på en måte, men også kreativt – som passet godt til teksten i innlegget. Ønsker deg en nydelig søndagskveld, Kristine 🙂

  12. Jeg bare lurer på om du noen ganger kommer over tanken på at du er ikke noen modell? At du kanskje får nei og ingen oppdrag av en grunn?
   Kanskje det er meningen at du skal gjøre noe annet med livet ditt. Studere f.eks

  13. Syns egentlig bildet var ganske nostalgisk. Du ser litt ut som en liten jente som har kledd på seg selv og sitter og sutrer fordi hun ikke fikk viljen sin. Jeg synes det ser skikkelig kult ut faktisk. Og hadde jeg sett ut som deg så skulle jeg også turt å bare kle meg som jeg ville, for så å ta masse bilder av meg selv. Det er faktisk noe som kan være veldig gøy å gjøre.

  14. Hvorfor har du ikke blogget på to dager? Sitter du enda å sutrer over at du ikke ble booka til noen jobber?

  15. Hvorfor er enkelt av dere så stygge over tastaturet ? Hva får dere egentlig ut av det? :/ blir rett og slett trist av og lese hvor stygge jenter er med hverandre. Du er nydelig og deg selv Kristine og jeg ELSKER DET!
   Du inspirerer og du er veldig modig jente ♡♡♡ forsett og være den du er! Og vær stolt av den du er ! Har lyst å gi seg en klem og fortelle deg hvor fantastisk du er. Og ting kan ikke alltid gå som man håper. Men det er en mening med alt er det ikke? ☺

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg