alene

Jeg har på meg samme buksen som jeg har hatt på meg i fire dager, faktisk samme genser også. Ullsokkene burde jeg kanskje vaske, men jeg har ikke fått tid. Tusen tanker, tusen idéer. Tusen ting jeg vil gjøre, tusen ting jeg vil si. Vil være alene, vil ut og danse, vil ha vår litt fortere, vil forsvinne i min egen lille drømmeverden for et par dager uten at noen merker det. Litt sånn er jeg akkurat nå. Pause på toalettet bare for å puste uten at noen ser at jeg puster. Jeg hater når andre ser meg mens jeg ser i speilet. Elsker mennesker, men elsker å være alene. Kanskje mitt største dilemma, jeg vet ikke. Jeg har det fint, tusen hjertelig takk for alle meldingene dere sendte meg. Det er sinnsykt rart men fint å kunne være med på å forandre. Nå vil jeg bare stuke i min egen leiligheten i dagesvis, helt ærlig. Spise deilig mat, blogge fra sofaen, gå i akkurat hva jeg vil uten at noen tenker over at jeg brukte det samme antrekket dagen før. Ingenting er diggere enn girlsnight med seg selv, er du ikke enig? Alene. Smak på det. Å være helt alene.

16 kommentarer
  1. Alenetid er nydelig. Takk for videoen tidligere forresten. Den har alle godt av å se. Du er god Kristine, fortsett som du gjør <3
   Ps. ull trenger sjelden vask, så heelt innafor å bruke ullsokker noen ganger på rad ass, hahaha <3

  2. jeg sitter her alene på lørdagskvelden og gråter 🙁 jeg aner ikke hvorfor jeg ikke bare greier å nyte det å være alene. jeg gleder meg ikke over noenting lengre, ikke en tur på byen heller på lørdagskvelden syntes jeg er morsomt.. blir så lei av at jeg ikke bare kan greie å nyte livet. sånn som du kan :/ du er heldig..

  3. Anonym: du er idiot. du har mulighet til og vere ute danse og chille pa fest og ha det chill, men du velger a sitte grine heletia. noen folk har ikke bein eller syn, og du er utakknemlig i live. fuckin ass.

  4. Hei! Ville bare gi deg en tommel opp for inlegget ditt om hvorfor du ikke kaller deg selv for feminist.
   U go girl ❤

  5. Anonym: wtf?!?! Er det en måte å svare en som åpenbart er i en depresjon? Er du helt skada emosjonelt? Håper det går Bra med dere begge ❤️

  6. Jeg orker ikke folk og har ikke orket mennesker siden 2016. Jeg jobber med å bygge opp framtiden min (som kommer til å innebære mye kontakt med mennesker) og det krever alt jeg er og all energi. Bruker masse tid på kjøkkenet og spirituell lesning, høring, ikke minst å puste, yoga, trening osv. Min største glede er å være alene, spise noe ufattelig digg men rent og sunt (healende), visualisere drømmene mine og/eller se en film som gir meg noe. Eneste tiden jeg er med andre er når jeg må jobbe eller har skole, og hver eneste gang lengter jeg tilbake til solidaritet. Å være alene er faktisk helt ubeskrivelig og utrolig for helsen. Peace brøøø ✌️😉

  7. Anonym: Ta kontakt med noen, gjerne en psykologi. Ikke noe skam i å søke hjelp når man har det vondt på innsiden. Stor klem til deg <3

  8. Som en av dine voksne lesere må jeg bare gi deg et klapp på skuldra, en high five og en skikkelig bamseklem.
   Folk glemmer at du er så ung som du er, at 20- årene er TIL for å finne ut av hvem man er, til å gjøre feil, til å lete etter den riktige veien, og på denne veien som tar mange år kommer man til å snuble, få skrubbsår, reise seg opp igjen og leve videre.
   Jeg synes du er reflektert og strek. Du kom meget godt ut av debatten..
   Det tar nå helt av nå synes nå jeg, hvis folk ikke klarer å se bilder av mat før de stikker fingeren i halsen så sorry meg altså.
   Det blir for dumt. Jeg har selv en datter på 8 og en sønn på 10, man har definitivt et ansvar for HVOR disse barna befinner seg på nettet. Så enig med deg når du stiller spørsmålet ” hva med foreldrene”? ” Har ikke de et ansvar”? Fra en mamma : JO! Det er klart vi som foreldre sitter på et stort ansvar her!!! Jeg heier på deg Kristine. Stå på videre, gjør som du gjør og vær den du er <3

  9. Hei! Kan du forklare hvordan du på NRK kan si at du tar avstand til fillers og reklame for det, og at det sluttet du å reklamere for for flere år siden og at du ikke vil stå for det lenger, og så tagger du en fillers-aktør på insta 7 februar 2018 ? Bare lurer.

  10. Selv om jeg synes du oppførte deg litt barnslig under debatten, forstår jeg deg godt. Du ble jo rett og slett angrepet og måtte forsvare deg. Du ble sikkert satt ut over kritikken rettet mot deg og greide ikke å holde deg helt saklig. Det forstår jeg.
   Jeg er også på din side hva gjelder selve debatten. Her kommer noen og angriper menneskerettigheten ytringsfrihet, nærmest. De angriper jo folkets frie rett til å dele. Og ikke nok med det, de gjør akkurat det samme selv, bare at de kaller det en motvekt. De poster lettkledde bilder (ja til og med puppene bar på grunn av likestilling mellom menn og kvinner haha) og synes dette er greit fordi det har et annet formål enn å søke bekreftelse. Det synes jeg blir for dumt. De gjør akkurat det samme, men kaller det noe annet, og da er det liksom greit.
   Så sier de at du får gjøre som du vil, når du konfronterer de med det, men at da må de også få gjøre som de vil. Hele poenget her er jo at de er i mot det du og andre bloggere gjør. De har gått inn i et angrep mot dere. De ser kun ting fra sin synsvinkel og nekter å innse realiteten. Slike mennesker (den type feminister) er et merkelig folkeslag som ikke når ut til andre enn sine likesinnede, og det er ikke så mange.
   Ja, lesere er sjokkerte over at du ikke kaller deg feminist. De er liksom skuffet. Men det er jo de som spør etter klesstørrelsene, possjonsstørrelsene, rabattkodene… det er jo det de vil ha! Så hvem er de til å være skuffet over deg, som gir de hva de ønsker?
   Ha en fin dag da, Kristine 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg