hjemmelaget vegetar-sandwich

JEG ELSKER HJEMMESNEKRA LUNSJ

Jeg er den typen som alltid drar hjem for å spise lunsj om jeg har anledning. Om jeg ikke kan dra hjem lager jeg aller helst matpakke og tar med. Tror ikke jeg kjøpte lunsj i kantina en eneste gang på videregående…? Hadde med meg egen matpakke HVER dag. Hver dag! Bare fordi jeg liker min egen mat best, og fordi jeg setter ekstremt stor på mat så det å slenge i seg et tørt ferdigsmurt rundstykke for meg er å gå litt imot mine egne verdier.

I dag kjøpte jeg et stort surdeigsbrød fra Tranen på vei hjem, og jeg anbefaler alle dere som bor i Oslo eller i nærheten å dra innom enten der eller på Åpent Bakeri (de har samme brødvarer) for å kjøpe det dersom du vil kose deg litt ekstra. Knalldigg!

Jeg spiser ikke helt kjøttfritt, men jeg spiser mer og mer plantebasert som tiden går. Nå vil jeg vise dere en typisk lunsj jeg lager de dagene jeg spiser kjøttfritt 🙂 Å herregud, forresten!! Jeg så ut vinduet akkurat nå i skrivende øyeblikk og det er fortsatt lyst ute. Klokka 18!!! YES! Bare sånne små ting som gjør meg veldig glad, hi hi. La oss fortsette innlegget.

OPPSKRIFT PÅ VEGETAR-SANDWICH

DU TRENGER: surdeigsbrød, Manchego, avokado, hele rødbeter, agurk, spinat, fersk basilikum, fersk koriander, sitron, Tabasco, olivenolje, salt og pepper.

SLIK GJØR DU: Skjær opp to skiver surdeigsbrød, ha olivenolje og skiver av Manchego på den ene. Ha begge i stekeovnen på grillfunksjon til osten er smeltet, ta dem ut og dander med resten av ingrediensene før du topper med den andre skiven. Kan fort bli litt grisete (om du er like glad i olivenolje som det jeg er), så det kan være greit å bruke bestikk eller ha papir rundt sandwichen.

Mmmmhhm! Gjerne gi meg tilbakemelding på hva dere synes om dere lager selv. Det er alltid så hyggelig <3 X

12 kommentarer

Siste innlegg