ghost-møte

I kommersielt samarbeid med Egmont Publishing

FRØKNA PÅ MØTE

Jeg elsker å være i møter. Lol, jeg er ikke teit som sier det? Det får meg til å føle at jobben min ikke bare er viss-vass og det er dessuten en deilig avkobling fra hjemmekontoret mitt. I dag møtte jeg gjengen på Egmont i Nydalen og vi kjørte sammen (i den smudeste bilen jeg har sittet i på lenge) til dagens møte med GHOST PROJECT. Som forblir GHOST PROJECT en liten stund til… det er ikke lenge igjen til jeg kan fortelle hva det er altså! Denne gangen fylte vi hele langbordet under møtet og det var kjempespennende som alltid. Dødsgøy å være en del av dette og bli hørt blant en så stor og dyktig gjeng. Og så er det gøy at jeg gjør alt dette sammen med Madeleine!! Så glad og sprudlende jente <3 x

Jeg mener forresten ikke at blogging er viss-vass altså, jeg ELSKER denne lille websiden min, men det irriterer meg når folk sier at “blogging er faktisk en ekstremt slitsom jobb”. Nei, det er ikke slitsomt. Du kan svare på mailene fra senga di og du kan ta møter med kundene på telefonen mens du ligger i solsenga om du vil. Du får alt gratis og du er din egen sjef. Ikke kall det slitsomt. Men om det er krevende? Definitivt. Men på helt andre måter. Det hender at jeg blir utslitt fordi jeg føler jeg må levere til enhver tid, men det går ikke utover meg i noen spesielt stor grad utenom at jeg kanskje må prioritere litt annerledes enn vennene mine som har fri når de er ferdig på skole og jobb for dagen. Jeg kan ikke bare “slippe alt” en fin sommerdag, men… jeg KAN også slippe alt en fin sommerdag. Jeg kan. Selv om jeg ikke burde og ikke vil, så klart. Og det er den friheten, den fristen som er så fin. Derfor kan du ikke sammenligne deg med folk som har oppmøte-plikt 08:00 hver eneste dag og jobber turnus. Jeg har vokst opp med en mamma som kommer inn døra halv åtte om morgenen når jeg står og lager meg nistepakke til skolen. Det må være slitsomt det. Men mamma er flink og har en fantastisk givende jobb på samme tid <3

Ai ai ai, merker jeg er i skrivehjørnet i dag, ja. Jeg løp nettopp på butikken for å kjøpe toalettpapir og ananas-juice, to ting jeg ikke kan leve uten. Fornøyd med dagen som har gått, det har vært en fin tirsdag. 

9 kommentarer
  1. Sykt bra innlegg. Hahah det der kan virke ironisk men det er virkelig ikke det. Du er et friskt pust Kristine – du er seriøst en av de få bloggerme som ikke tar seg selv så høytidelig og faktisk sier at blogging ikke er så ekstremt slitsom. Jeg skjønner at det er krevende, du har jo tross alt alles øyne på deg, men å kalle det slitsom blir å ta for hardt i. Jeg merker at det stikker litt når bloggere snakker seg selv opp i skyene fordi de blogger og er på jobb 24/7 og samtidig må være sosial osv. når man er i 8-timers jobb selv.

  2. Så bra skrevet ang blogging! Du har også et variert og godt språk og er en av de få som kan skrive om personlige ting uten at det blir kleint og privat!

  3. Du er inspirerende for SÅ mange. Vi trenger en kreativ, fornuftig og engasjert blogger som står for gode verdier slik som deg!
   Jeg lurte på om du bruker noen filmer/videoer fra YouTube eller noe annet når du gjør Yoga, eller om du har noe å annbefale dersom man gjør Yoga hjemme i stua?
   <3

  4. aahh endelig en blogger som faktisk sier det som det er. takk for at du får meg til å ikke se så siiiinnsykt seriøst på livet <3 digger deg kristine!

  5. Veldig bra skrevet! Så forfriskende når noen påpeker den viktige forskjellen mellom en bloggerjobb og en 8-16-jobb. Det er mulig begge kan være utslitende, men på svært forskjellige måter.

  6. Synes du skriver så ufattelig fint om dagen! Og du fortjener virkelig skryt for måten du alltid tar oss med og jevnlig oppdaterer oss uten at det blir uinterresant eller reklamebaserte innlegg for å tjene penger. At du, som i mine øyne er den av toppbloggerne som faktisk blogger mest, sier at det ikke er slitsomt slik som mange andre hevder, synes jeg sier mye om deg og synet ditt på hvordan ting faktisk fungerer. Bloggen din gir meg inspirasjon hver dag til å jobbe mot hvordan jeg kan ha det best mulig og sette pris på alle øyeblikk. At det er fint å føle på alle følelser, både gode og vonde er noe du får meg til å innse, og det er noe jeg er takknemlig for. STÅ PÅ Kristine, du er få fantastisk flink og vi trenger fler mennesker som deg som gjør en fantastisk jobb i å spre riktig budskap.
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg