som om vi var i brooklyn

Annonse for Egmont Publishing

A DAY IN STUDIO WITH GHOST PROJECT

La meg fortelle dere om gårsdagen! Oppmøte på Bislett 08:00, vi ble kjørt en hel gjeng til et lokale en times tid unna Oslo. (Jeg elsker å kjøre bil og selv etter en time på veien vil jeg ikke at bilturen skal ta slutt fordi jeg elsker å sitte der med hodet lent inn til vinduet mens jeg dagdrømmer) Vel, lokalet vi ble møtt med? La meg bare si at det var som å bli tatt tilbake til en av shootene jeg var på i Brooklyn i 2015!! Gigantiske vinduer, stor høyde under taket og en haug av rom for kreativitet. Herlighet, jeg kunne bodd i den bygningen her. Tenk å ha sengen sin plassert mitt i dette rommet da, dere. Haha. Bare meg som drømmer litt for stort.

Vi var her i anledning for en shoot sammen med GHOST PROJECT, meg og Madeleine og to modeller var booket inn for shooten. Det er SÅ gøy å gjøre dette, jeg er evig takknemlig for å få lov til å være med helt fra starten av i dette prosjektet. Lille Kristine fra Førde. TAKK. Virkelig.

DETTE GJØR MEG SÅ GLAD. Lyset, vinduet, størrelsen… ahh! Vi var sinnsykt heldige med været, så vi fikk nydelig solskinn inn i studioet hele dagen

Madeleine <3 Veldig glad for at jeg får gjøre dette samarbeidet sammen med dette fine, smilende mennesket

Girl power!!! POOOOW!

Gled dere, folkens!! Og takk for en nydelig dag, GHOST <3 X

12 kommentarer
  1. Instastoryen din fra igår var veldig ille.. btw måten du kler deg osv på får deg til å se skitten ut :/ sorry bro

  2. Hei! Svært interessert i et innlegg hvor du kommenterer krøllene/fallet i håret ditt:) Vet ikke om du rettet de før eller ikke men erker det er en markant forskjell. Er det et naturlig fall eller ble det slikt da du klippet deg? Veldig fint uansett. Det ser mykt og volumist ut

  3. Du kler sånn type klær som du har på deg her veldig godt! Litt sånn Madeleine-stil egentlig! Og bilde nr 3 hvor du smiler er sykt nydelig😍

  4. Må bare spørre. Du var nettopp i en debatt angående hvor stor påvirkning bloggere har på unge lesere. Tenker du ikke over det når du legger ut hundre og femti snapper av at du røyker og drikker?
   Jeg røyker selv jeg altså så har ikke noe i mot det, men kanskje tenk litt på at mange av de unge følger deg nok der også.

  5. Anonym: det er kansje kult, men det er farlig. jøvla tapere. vil dere ha hjerteinfark/slag. kanskje dere slutter å røyke og drikke da. eller?

  6. Anonym: jeg vet. Trist at slike mennesker som Kristine har en stemme og får uttale seg om slike temaer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg