mandagslykken

FRA EN SHOOT HJEMME HOS MEG I DAG, MED HELENE OG MARIE X

HVERDAG. Yes! Noen ganger er det bare så forbanna deilig å våkne mandags morgen og legge helga bak seg. Sola skinner, det begynner å bli vår, og det er snart påske?! Jeg har utrolig fine minner assosiert til påsken, selv om vi aldri var den familien som dro bort. Jeg elsket at vi aldri dro bort. En hel uke til å stå på langrenn, være oppe så lenge man bare orker og spise påskeegg til man sprekker? Yes please. Jeg og Håkon fant fort ut at det ikke var særlig digg å spise påskeegg til vi sprakk da, så den ene kvelden tok vi på oss skiene klokka et om natta og kjørte avgårde til skiløypa hvor vi gikk 1,5 mil i måneskinn. Bare for å… ikke dø. Av alt godteriet. Haha. Det er kanskje det fineste påskeminnet jeg har noensinne.

HVORDAN JEG HOLDER MEG I FORM OM DAGEN. Jeg har nesten sluttet å gå på treningssenter. Vil ikke snakke dritt om gymmet for jeg kommer sikkert til å komme tilbake dit en eller annen gang (eller kanskje ikke…?), men altså, det er ingenting som frister mindre enn å sette foten inn på et trenigssenter etter å ha vært på Puro Yoga på Frogner i en måned nå. Hjemmekoselig lokale, beroligende oljer, verdens diggeste og største dusj med lavendel-såpe, stillhet og telys overalt, det er en helt annen verden. Jeg har aldri i mitt liv vært bedre trent før, og jeg har heller aldri hatt en så “lean” og naturlig kropp. Helt ærlig er jeg ikke sjukt god på å trene med vekter eller å i det hele tatt trene selv, så det å gå inn i en shala og få 1,5 time hvor du blir fortalt akkurat hva du skal gjøre er helt fantastisk. Det er virkelig verdens beste trening for kroppen, jeg går alltid skrubbsulten ut av timen fordi jeg har brukt kroppen så mye. Jeg vet at dersom yoga er nytt for deg kan hele miljøet virke litt sært siden det er spirituelt, men alt man gjør og lærer er så sjukt grunnleggende og naturlig for oss. Yoga er nødvendig for å komme i kontakt med sin egen kropp, ikke bare psykisk men også fysisk. Jeg er mye mer i min egen kropp nå enn før. Man tøyer og strekker og gjør øvelser som åpner opp for så utrolig mye av det man har inni seg. Maten smaker bedre, kroppskontakt føles bedre, skjønner dere? Dere som gjør yoga er nok kjent med alt dette, men for dere som ikke har prøvd og er litt skeptisk til “hele greia”; prøv det. Det burde vært grunnleggende i barneskolen.

Det var egentlig det jeg hadde på hjertet i dag. Nå skal jeg se Sex and the City og legge meg! x

4 kommentarer
  1. fine bilder, digger jakken:D
   spm til spmrunde: ser du har falt litt ned på blogglisten. Tror du det delvis kan skylde NRK debatten?

  2. Du bruker veldig mye påpekende ord, ikke bare her men generelt i skrivingen din. Det ER verdens beste trening, Jeg VET at dersom.. Yoga ER NØDVENDIG for å komme i kontakt.. ? nei? det er jo ikke nødvendigvis det for alle? og du vet jo ikke hvordan alle tenker?
   Idk, kanskje pirk fra min side, bare lagt merke til det, og det kan få deg til å virke litt høy på deg selv? skjer forresten med leserne dine, er det ingen igjen? er jo bare sånn 2 -3 kommentarer på hvert innlegg nå

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg