favorittbuksene

/ Sponset opphold av Nobu Hotel

BUKSENE ER VINTAGE DOLCE & GABBANA

DOLCE PANTS. Disse buksene er mine favoritter så langt i livet, tror jeg. SÅ fete! Loose men samtidig stramme hvor de skal være det, perfekt lengde og perfekt rundt hoftene. De sitter litt lavt og det får meg til å føle meg som en 80s chic. Jeg fant altså disse buksene i et hjørne på Velouria Vintage og jeg husker den dagen så sjukt godt fordi jeg var så lykkelig og fornøyd. Liker dere dem?

JEG ER BARE 21 FUCKINGS ÅR. Herregud. Marbella går unna som bare det. Jeg har sakte men sikkert klart å gli inn i rytmen her, Corona til lunsj og drinks fra klokka 18. For en helg går en slik livsstil helt fint, jeg tror jeg har litt godt av det dessuten. Jeg er 21 år for faen. I går hadde jeg den gøyeste kvelden og natten i mitt liv tror jeg, Fabian måtte dra meg ut av nattklubben da klokka nærmet seg halv fem. Vi norske hadde bord på Nobu og plutselig ble middagen til en stor fest, omringet av barer, dansegulv og full musikk rundt oss. Det minner meg om videregående da jeg og jentene drakk oss kjempefull på Absolut Vodka blandet med fun saft hver helg og det eneste vi bekymret oss for var historieprøven vi hadde uken etter. Jeg danset så mye at jeg ble svett og fikk meg 10 nye venner. I sted lå jeg på stranden og så opp på himmelen mens jeg hørte på vannet og bølgene bevege seg. 21 år, ass. Kommer til å huske dette året for alltid.

7 kommentarer
  1. Hvor mye kostet buksene egentlig? Med tanke på at det er vintage Dolce & Gabbana liksom. Har lyst å finne slike skatter på bruktbutikker selv, men er redd de vil bli kostene mye dyrere enn nye klær i god kvalitet.

  2. Hei je har netop bynt å les din blog. Tzzz
   Je trøng å ny bokser har bare to. En vit og en brun av skinn som er vnskeli å få po den er stram.
   Tzzzzz.
   Kor har du kjøp den je vil ha likens du va så flink på debaten.
   Kan du føl meg på insta og snap eg har en vlåg. Tzzz
   God påske sel om den har vore, klem heppe.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg