tilbake i rutiner og en beklagelse til dere

/ Sponset tur til Marbella

LISTEN TO THIS SONG: TOO MUCH HEAVEN – BEE GEES

Jeg begynner å komme meg til hektene etter Marbella. Leiligheten er ryddet, kjøleskapet er fylt opp, hodet mitt er ryddet og jeg har kommet tilbake i rutiner når det kommer til yoga og hverdag. Jeg er ikke typen til å drikke flere dager på rad, selv om jeg ofte skulle ønske det. Det var kjempegøy, men jeg merker jeg virkelig måtte hente meg inn i etterkant. Å våkne med shaky hender og være så sulten og tørst at man ikke vet hvor man skal begynne… ah, jeg er dårlig på det. Det er en grunn til at jeg ikke dro ut alle dagene i russetiden, selv da fikk jeg det ikke til. Men FOR en tur, og for en herlig gjeng. Jeg er så takknemlig! Den ene kvelden på byen der kommer jeg til å huske for alltid. Som jeg sa: “Jeg kan ikke huske sist gang jeg var så fri”. Øynene lukket, hendene i været. Jeg skulle ønske jeg filmet hele kvelden så dere kan få kjenne på de samme følelsene jeg kjente på.

Det er påske og jeg ser det, jeg føler det. Liebling er stappet fullt av mennesker som har fri fra jobb og spiser lunsj med gode venner. Deilig å se på. I går var jeg på Ashtanga II og da vi kom hjem laget vi middag og begynte på sesong fire av Peaky Blinders som vi så på til klokka ble altfor mye. Peaky Blinders er seriøst den beste serien jeg har sett noen gang. Ikke at jeg har sett så mange, men det forteller kanskje litt, det skal mye til for å fange interessen min og stjele tålmodigheten min. Karakterene er.SÅ.FLINKE!!! Og klærne er så forbanna fete at jeg får lyst å gå til en skredder og få meg en egen svart lang kåpe og noen pene sydde skinnhansker selv. Om du ikke har sett serien så må du hive deg rundt meg en gang. De har alle fire sesongene på Sumo!

JEG VIL SNAKKE LITT OM KROPP. OG BEKLAGE FOR AT JEG REKLAMERTE FOR FILLERS

Jeg har fortsatt ikke tatt silikon. Bare for å legge den ballen død, selv om jeg føler den ballen egentlig aldri blir død. Det eneste jeg noensinne har gjort med utseendet mitt er å fylle leppene mine, og det kommer jeg aldri til å reklamere for igjen. Beklager for at jeg var uansvarlig og gjorde det. Jeg gjorde en feil og jeg står for at det var dumt gjort av meg. Jeg har vært i en fin dialog med både klinikken og Forbrukertilsynet etter debatten hvor dette ble et tema, og selv om det ikke er et “lovbrudd” ble vi enige om at det ikke skulle gjenta seg da det går imot min moral å oppfordre jenter til å endre utseendet sitt. Og det føles fint, å gjøre ting “rent” igjen. Når det kommer til kroppen min så har den forandret seg veldig de to siste årene, jeg gikk fra å være ekstremt undervektig til å gradvis få en sunnere kropp. La meg være stolt over det. Med hånden på hjertet, jeg hadde aldri skrevet dette om jeg hadde falske pupper eller former. Jeg har en naturlig kropp og det er noe jeg er utrolig, utrolig stolt av. Det er resultatet av en Kristine som har begynt å ta vare på seg selv, en Kristine som gjør yoga, spiser god mat og begynner å bli en kvinne. Ikke ta det fra meg <3 Vær stolte av dere selv jenter, kvinnekroppen er så vakker. Jeg tar meg selv i å beundre kvinner jeg går forbi på gaten hver dag. Heia dere og heia oss!

20 kommentarer
  1. Det er kjempebra du er fornøyd med egen kropp, det er det ikke mange som er. Selv er jeg rett over 30 og kan aldri huske jeg har vært fornøyd. Men.. og det er ett stort men her, du skaper ett press på unge jenter her. «Bare jeg kan bli så tynn, så kan jeg også bli fornøyd». Du skal takke dine høye herrer for at du er skapt slik du er genetisk. Men når man er ung, forstår man kanskje ikke helt at ikke alle kan se slik ut. Derfor er det jævlig provoserende at du legger ut bilder der du suger inn magen, samtidig som du sier «la meg for være stolt, jeg er fornøyd, jeg har jobbet hardt» ja for all del, vær stolt, men de stolteste jeg vet om, de vet det, uten å ha ett behov for å vise det fram. Det lyser av de. Og sorry Kristine, men du lyser bare usikkerhet.

  2. Når du skriver at turen er sponset skal det komme klart frem hvem som sponser den. Det gjør det ikke og jeg sittet igjen med spørsmål om hvem som har sponset

  3. Ikke fyll leppene. Av en eller annen grunn så er det poppis i Norge men man ender jo med å se ut som en frustrert husfrue, hvem ønsker det?

  4. Jeg blir også litt oppgitt over svarene dine når det kommer til debatten om kroppspress. Du virker så lite reflektert når du svarer “det er min kropp, og jeg bestemmer om jeg vil legge ut bilder eller ikke”. Ja det er din kropp, og jeg syntes ikke at du ikke skal legge ut bilder fordi du er naturlig slank. Mens en som er overvektig hylles når hun eller han legger ut bilde av kroppen sin.
   I bunn og grunn handler det jo om å være fornøyd, og om du er det, så er jo det bare fantastisk. Jeg unner alle å føle seg vel i egen kropp. Men det er vel kanskje litt settingen og det faktum at du prøver å se tynnere ut enn du er. På en strand i bikini er helt innafor, men hvorfor må du omtrent være halvnaken på alle bilder? Og hvorfor holder du inn magen, mens du gjør ribbena og kragebenet med fremtredende? Og hvorfor er det eneste argumentet ditt at du skal få lov til å vise deg frem, fordi du bestemmer over egen kropp, og fordi du også viser mangfold? Debatten går vel dypere enn det?
   God påske!

  5. Silje: Helt enig! Virker som om alt er et forsøk på å overkomme usikkerhet ved å bare overkompensere…. Trist å se ei så flott jente ikke tørre være naturlig og avslappa på bildene

  6. Så en nylig video av deg å du har fått veldig oslo-talemåte i dialekten din. Har du merket det selv?:p digger deg<3

  7. Sykt å se hvor mye negativt du får her Kristine, du tar jo grep og beklager deg? Du ser i alle fall utrolig vakker ut! I en verden hvor kroppspress er blitt så stor, hvor det finnes så mange som ikke har et eneste kritisk blikk – er det godt å ha deg så synlig. Du har delt det positive og det negative opp igjennom årene jeg har fulgt deg, tusen takk for det, for det har nok hjulpet mange som er i samme situasjon. Takk Gud for at alle er forskjellig og vakker på sin egen måte, så får Kristine være stolt og VISE det!

  8. Jeg synes du er en nydelig jente, og jeg digger personligheten din. Synes det er utrolig flott at du er fornøyd med kroppen din, og jeg er helt enig i at du ser bedre ut enn noen gang! Jeg vil forsøke å formulere noen av de tankene jeg satt igjen med etter debatten du var med i.
   Selv er jeg jævlig fornøyd med kroppen min. Jeg synes jeg ser dritdigg ut, og jeg er stolt over hvor godt trent jeg er. Jeg elsker å gå naken foran kjæresten min og se ham beundre meg. Likevel har jeg ikke én eneste gang følt behovet for å legge ut et lettkledd bilde av meg selv på sosiale medier. Selvsagt har jeg behov for og liker bekreftelse. Det er helt menneskelig. Imidlertid er bekreftelsen jeg får fra kjæresten og andre mer enn nok. Jeg har jo tenkt tanken – hvor enkelt jeg kunne tidoblet antall følgere på Instagram om jeg begynte å eksponere meg selv og kroppen min mer. Men jeg slår tanken raskt fra meg, når jeg blar gjennom feeden til jenter som utelukkende poster bilder av seg selv, ofte med rumpe, pupper og stive nippler i fokus. For meg fremstår disse som ekstremt selvopptatte og oppmerksomhetssyke. De suger til seg bekreftelsen de får fra fremmede mennesker som kommenterer bildene deres, og blir kanskje litt avhengige av det for å føle seg bra? Poenget mitt er at ved å poste hundrevis av seksualiserte bilder av seg selv å kroppen sin, så kommuniserer man til følgerne sine at man bryr seg veldig om kropp og utseende. Hvorfor ikke forsøke å kommunisere også andre ting, og inspirere på andre måte enn ved å være #bodygoals? Det er så utrolig uinteressant! Synes jeg da. Og nå sikter jeg ikke nødvendigvis til deg, men alle de hundretusener av jenter som lever av å legge ut bilder av seg selv i anstrengte og unaturlige posisjoner. Som menneske er man jo så utrolig mye mer enn kropp. Kropp er digg og kropp er topp, men jeg tror at i disse dager, hvor man ufrivillig får trykt nakne kropper opp i trynet uansett hvor man beveger seg, så er det så flott med de som ser verdien i å kunne representere en motvekt. Man trenger ikke å gjøre det så ektremt som f.eks. Ulrikke Falch. Balanse er vel stikkordet her. Og det har dessverre en tendens til å bli litt ensidig.

  9. Helt enig i at hun virker veldig ureflektert. Og at hun virker enda mer usikker. Hvorfor tror dere ellers hun overeksponerer leserne sine med halveis nakne bilder? Fordi hun er usikker og trenger bekreftelse. Det ironiske her er at bloggplattformen tjener penger på at Kristine er usikker nok til å blotte seg på en blogg. Og usikre Kristine tjener penger på usikre jenter som påvirkes av henne og får et enda mer forvridd selvbilde.
   Hva faen skjedde med å hylle refleksjon, intelligens og sunne idealer? Hvorfor hyller vi selvopptatte, men desidert usikre jenter som bare bryr seg om midjemål og lepper? Er vell fordi hun håper å bli modell.. men da hadde jeg heller fokusert på å faktisk bli trygg på meg selv. En utstråling som skriker usikkerhet, er ikke positivt uansett om man er blogger, modell, student, uansett hva man vil oppnå i livet.
   Kristine: du er et dårlig forbilde. Du er dobbeltmoralsk. Og du burde virkelig legge denne bloggen på hylla og slutte å tro at du vil bli mer sikker på deg selv av at anonyme 13-åringer gir deg komplimenter på en liten blogg. Den usikkerheten bør du ta med deg til en psykolog. Ikke ut til en gjeng usikre barn og ungdom som faktisk påvirkes av deg. Du er faktisk ikke egnet for det ansvaret som kommer med stemmen din. Du vet å misbruke den, og det koster andre jenter dyrt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg