rascal

DENIM DENIM DENIM

Dette er kanskje den fineste denim-buksa jeg eier. Påske. Dagene går bare i ferie og favoritt-aktivitetene mine, som å gjøre yoga, spise lunsj ute på restaurant, gå rundt i gatene hånd i hånd og lese. I går pakket vi veskene våre fulle med bøker og ble møtt av en stengt dør på Bare Jazz. Bare Jazz er kanskje et av mine favoritt-steder å henge i hele Oslo. Laidback folk, god rødvin, hyggelige bartendere og verdens luneste stemning. Å finne et tilsvarende sted er så og si helt umulig, men vi endte tilfeldigvis opp på Crowbar i Torggata og der var det en helt herlig atmosfære. Jeg smakte øl for første gang på flere år og ble full av to glass rødvin, haha. Boken jeg leser nå er “Særlig sensitiv” og der leste jeg at høysensitive ofte kan være mer påvirkelige for koffein og alkohol. Hmm. Ellers er det bare jeg som blir sykt fort brisen fordi jeg egentlig ikke tåler alkohol, haha. (Mest sannsynlig) To glass holder for meg, så vi dro hjem og spiste pizza og fikk latterkrampe til vi sovnet. Jeg er i sjukt tullete humør om dagen og det er så deilig.

Nå skal jeg tilbake på kaféen jeg satt på, jeg måtte hjemom for å låse inn en elektriker. Endelig varme i gulvet igjen!! Jeg føler meg skikkelig pen i disse buksene, det er Nudie Jeans om dere skulle lure. Fuck Levis og Lee, dette er ordentlig jeans.

5 kommentarer
  1. Nysgjerrig; hvorfor sier du alltid at du skal ta med fabian hjem, men gjør det aldri? Trodde dere skulle dra denne uka. Og synes ikke du/ foreldrene dine det er trist at du aldri er hjemme og aldri ser foreldrene dine?

  2. Å være «høysensitiv» er vist svært vanlig i bloggeverden. Kanskje fordi bloggere i høyere grad ser seg selv som sentrum av universet, og er selvgode nok til å kun fokusere på seg selv? Der har du vist noe til felles med svært mange andre bloggere. Eller kastet du deg kanskje bare på trenden?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg