førde-reunion!!

GÅRSDAGEN BLE SÅ BRA

Jeg stod i dusjen og kjente hjertet mitt hoppe da Guro sendte melding og sa hun var i Oslo. Vi har ikke sett hverandre siden jeg flyttet fra Førde og vi dro på Findings Festival. 2016, for pokker. 2016! Da Guro kom inn døren i leiligheten min her på Løkka kjente jeg bare verdens deiligste følelse i meg, jeg kan nesten ikke beskrive hvor godt det var å føle seg så.. trygg igjen. Vi to har vært gjennom cirka alt sammen, fra dagen hun startet på skolen vår i Førde til vi sa farvel til videregående-eventyret med russetid og en fantastisk sommer.

Sol og påskeferie. Mange er på fjellet med vennegjengen sin, jeg har aldri vært en del av den kulturen og det er egentlig helt OK. Vi tok en drink hos meg og dro videre på Parkteateret sammen med Vemund, hvor vi plutselig møtte på en gjeng med kjentfolk. Bare sol, folk som pilser med vennene sine og god stemning. Det endte så klart i et vors hos meg og en tur på byen. Gahh, jeg som skulle blogge og øve på piano i går kveld. Det var bare altfor koselig å kjenne på Førde igjen og henge med de menneskene som kjenner meg best av alle <3 Nå skal jeg ut på SKI! Bypåske er digg men jeg trenger å være i naturen! Ses vi i løypa? Håper dere får en nydelig langfredag, vi skrives når jeg er hjemme igjen. X

9 kommentarer
  1. Synes absolutt du burde komme med en oppklaring eller svar på forrige innlegg med uttalelsen om «å sjekke seg for bipolaritet»

  2. Hei Kristine! Ville bare si at introvert og ekstrovert er en skala, heller enn to kategorier. De fleste er ca midt på eller litt mer av den ene. Det handler ikke bare om hvordan man samle energi men også hvor ekspressiv og åpen man er blant andre mennesker. Ambivalens heter det om man er et sted mellom. Jeg er selv litt som deg, jeg trodde jeg var helt introvert men så er jeg ganske ambivalent sånn egentlig. Dessuten er starten på 20-åra den perioden man forandrer seg mest, man har ikke en stabil personlighet enda. Tenkte du kanskje syntes det var interessant.
   God påske!

  3. tzzz
   vor du tar bilder dine? eg så eter et plass eg kan ta bilde boksa din var fin vilket merke
   tzzztror du du kunne lege ut bilde butiken du kjøp boksa vor fine bilde å hår
   fin damer kjek mann

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg