hva streifer hodet mitt en sommerdag i juli

Surrete men ambisiøs. I går var kanskje den mest effektive dagen min på lenge, for første gang på en stund fikk jeg gjort alt det jeg vil gjøre i løpet av en dag. Yoga på morgenkvisten, lære meg en ny del av piano-stykket jeg jobber med, svare på alle de viktige mailene, skrive to gode blogginnlegg, fotografere noe kult, svare på bloggkommentarer, trene, lese OG lage en god middag. I går løp jeg ute for første gang i år! Jeg tok trappene på Vulkan, det minner meg om fjorårets påske og forelskelse og at jeg ble kjent med Julie for første gang. 20 repetisjoner på rappen, jeg bestemte meg for at jeg skulle klare det, jeg klarte det jo i fjor. Jeg kjørte til og med på fem til på slutten, bare fordi jeg vet at jeg kan. Jeg vet jeg kan. De ordene smaker godt. Løping får meg til å føle meg uslåelig, jeg skal begynne å løpe igjen har jeg bestemt meg for. Ta meg et par runder på Bislet Stadion og kjenne på min egen lille kraft. Savner cooper-testen på videregående jeg, det var den gøyeste dagen i året. Noen ganger føler jeg at kroppen min er full i ild, får du samme følelsen du også? Selv om jeg somler litt på veien av og til, hodet og fantasien stjeler fort oppmerksomheten min. Bruker kanskje litt for mye tid på å elske, å drømme, å forsvinne inn i musikk. Og når jeg sørger, bruker jeg litt for mye tid på å sørge. Det skumleste som finnes er å dyrke en sorg, en venn fortalte meg at du trenger ikke å være redd for vonde følelser. Vær redd for skumle menn, kniver, pistoler og sene kvelder ute i gatene alene, men følelser er bare følelser.

Jeg ser på leiligheter nå og lurer på hvordan livet mitt ser ut i sommer. Hva som streifer hodet mitt når jeg våkner en sommerdag i juli, om jeg er bekymret for vennskap eller jobben min som jeg ofte er, eller om jeg går ut for å ta en kaffe i sommerkjolen med kjærligheten eller en venninne. Det var aldri sånn her jeg trodde det skulle bli da jeg flyttet til Oslo. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle sitte på en balkong på Majorstua og lære meg å sigge sigaretter med min første kjærlighet, jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli invitert i bursdager eller kjenne så mange at jeg hilser på folk i hver eneste gate jeg går i. Noen ganger må man hoppe ut i båten og miste seg selv helt, for å så finne et sted å svømme i land. Jeg har tusen idéer i hodet, men nå prøver jeg å gjøre en ting av gangen. Lære meg et stykke på piano i slengen, skrive et blogginnlegg i slengen, dyrke et vennskap av gangen. Selv om jeg aller helst bare vil gå ut i gatene med sola i ansiktet og spole tilbake til favoritt-delen min av sangen, gang på gang. Det er sånn jeg er laget, men det er ikke helt sånn jeg trenger å være, tror jeg. Haha, jeg er i en fase nå jeg tror jeg vil lære mye av, kanskje jeg virker litt sær men jeg er bare på vei til å finne meg selv. Det sa jeg den sommeren jeg flyttet hjemmefra, at nå skal jeg finne meg selv, men det tok visst lenger tid enn to måneder… Søt jeg var. Mer yoga, mer skriving, mer god, sunn mat. Tenk at det snart er sommer! Jeg vil være fri i sommer… ♥

Ohh, dere må spole frem til 2:25 i Flowers For A Ghost. Gikk på repeat hos meg i 9. klasse.

  1. Ahh, måten du skriver på er så nydelig! Du har virkelig et talent, og jeg får så lyst til å lese alt av poesi og fine tekster, og bare drømme meg bort og tenke på samme, positive måten som deg!!

  2. Hei Kristine!
   Har et STORT ønske om at du legger ut flere oppskrifter osv på bloggen. Altså, alt du lager som jeg ser via Snapchat ser så sinnsykt deilig ut. Plis. ❤ ellers fin blogg, jeg liker deg.

  3. Hei!
   Elsker all musikk du har hatt i bakgrunnen på de seneste mystoryene! vet ikke om du har gjort dette før, men kunne du delt spotifyen din? vet den hjulpet meg til å finne masse ny musikk

  4. Ikke stress med å finne deg selv a! Jeg er 32 år og føler først nå at jeg begynner å kjenne meg selv godt, etter to havarerte samboerskap, noen år med suksess, noen fiaskoer, depresjoner, reise seg igjen, vennskap ødelagt, andre godt bevart… Det tar tid, du er bare 22 år. Det er virkelig ingenting! Bare nyt å være ung, og godta at 20-åra er litt kaos, det er en del av sjarmen det;)

  5. Bestemor Ingeborg, kommer fra mektige familier i Danmark, som blant annet hadde et såkalt Hekse-slott,
   Højris, på Mors i Danmark, hvor de blant annet hadde en gift-hage.
   Det er snakk om slike som kalles illuminati og djeveldyrkere, som sitter rundt runde bord, som de hadde i
   et tårn, på slottet, har jeg lest på nettet.
   Da mistenker jeg at bestemor Ingeborg, har sittet rundt et sånt rundt ‘heksebord’, som hun hadde i Nevlunghavn,
   husker jeg fra senere.
   Og laget planer da, kanskje sammen med Mille-Marie Treschow, eller noen andre som er illuminister i Larvik-
   distriktet. (Jeg kjenner ikke til hvem som er dette).
   Så her mistenker jeg mord på min mor og på rektor ved Østre Halsen skole, i 1978, fra
   bestemor Ingeborg og hennes illuminati/djeveldyrker-nettverk, fra Danmark og slikt.
   Og da jeg var på Rema i går, sa den her Rema-negeren, at han hadde vært noe slags medisinmann, i Afrika, før han begynte å jobbe i fruktdisken, på Rema.
   Og hu Torhild, på NAV, vil ha meg til å handle i den her butikken da.
   Så her mistenker jeg urent trav fra hu Torhild og den her negern da.

  6. Lære deg å sigge av din første kjærlighet? Hadde han elsket deg eller du elsket deg selv ville du aldri begynt med det. Det er bare skadelig og har ingen fordeler.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg