tre bilder og tre tekster

Jeg elsker kveldene. Like mye som morgenene. Det er som om jeg ikke får nok, selv om jeg får både morgen og kveld hver eneste dag. Haha, rart med det, tiden løper liksom fra meg men den gjør jo absolutt ikke det, sånn egentlig. Himmelen er fortsatt er dus lys klokka 21, det er så deilig. I går satt jeg på en stille kafé på Bislet og jobbet hele dagen, før jeg tok meg en tur i Bogstadveien for første gang på evigheter. Kjøpte meg kun en beige t-skjorte, hørte på favoritt-låten min, observerte mennesker og bare valset rundt for meg selv. Har fått dilla på bruntoner og beige, klesskapet mitt fylles sakte men sikkert opp med klær i de fargetonene og jeg elsker det.

Hører kun på piano om dagen og har forelsket meg i Bill Evans og musikken hans på nytt. I går laget jeg middag i to timer mens jeg hørte på den beste skiva hans. Det var han som var i bakgrunnen på Snapchat, til dere som spurte <3 Er det mulig å være så dyktig og fet og ydmyk og ALT positivt på samme tid? Han ser så sjukt fet ut ikke minst, måten han henger over pianoet sitt og bare forsvinner inn i sin egen musikk er helt fantastisk å se på. Sjekk DENNE videoen av han. Til dere som spør om jeg kan komme med tips til hva dere kan gjøre med kjæresten, mitt desidert fineste tips er å sette på en av skivene hans på høyttalerne, tenne stearinlys og dele en flaske rødvin. Der har du et par enkle ingredienser til ren magi. Resten kommer av seg selv x

Jeg elsker dette bildet av meg. Det er 3-4 år siden, men fortsatt profilbildet mitt på Outlook og mange andre steder selv om jeg har 50 000 andre bilder av meg selv som er tatt siden den gang. Bryan Whitely er så flink til å få frem en følelse i bildene sine, jeg følger fortsatt med på arbeidet han gjør og jeg elsker virkelig alt han fanger på kamera. Det minner meg på at jeg gjerne har lyst å få meg en fotograf her i Oslo som jeg kan jobbe tett med. Jeg trenger en Mario Testino som følger meg i et år på samme måte som han fulgte Kate Moss. Ah, please. Om du leser dette og føler du kjenner stilen min og at vi kan skape noe sammen, mail meg. Klem X

  1. Hei!
   Ville bare si at du er en av få bloggere (i min mening) som virker som du fortsatt virkelig elsker og legger mye i det du driver med. Beundrer at du avslår så mange sponsoravtaler som jeg regner med at du gjør mtp at bloggen din sjeldent har annonse innlegg.
   Virker som du skriver her fordi du oppriktig elsker det og bryr deg om produktet. Det er så mange bloggere som reklamerer for ting i så og si annenhvert innlegg, og som gir meg så lite inspirasjon. Men hver gang jeg er inne å leser her blir jeg så inspirert. Jeg får lyst til å stå opp tidligere, lage mer mat, spise bedre, ta mer vare på meg selv, rydde, vaske, drikke rødvin og kose meg mer, få så mye ut av dagen så mulig, og rett å slett bare gjøre de tingene som gjør meg glad og lykkelig. Jeg får til og med lyst til å gi yoga en ny sjanse, etter et ganske dårlig inntrykk den første (og eneste) gangen jeg dro, haha.
   Jeg vet ikke om du har tid til å lese gjennom alle kommentarene her, men ville bare fortelle deg at du inspirerer meg mye! Jeg blir oppriktig i godt humør av å lese hva du skriver og jeg elsker at du deler såpass mye av hverdagen og følelsene dine. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men du skriver på en annerledes måte enn mange andre. Det er som at de (eller vi da) du skriver til er venninne dine, familien din, noen du stoler på og har lyst til å fortelle om hverdagen din. Jeg får ikke den følelsen av at du skriver fordi du føler du må, at du må publisere eller må komme med innhold. Det virker som du skriver fordi du har lyst, trenger det og virkelig har kjærlighet og tillit til leserne dine – og det elsker jeg. Du virker som en unik og nydelig person, og jeg håper du bare fortsetter å blomstre og utvikle deg for du gir meg SÅ masse inspirasjon og drive i hverdagen. Takk.
   Klem
   Vilde

  2. hvilket stykke var det du holdt på prøve å lære deg på videoene på snapchat her om dagen? der hvor du skrev at du må lære det i slow motion, fordi det går så fort hehehh
   setter pris på svar, i need this in my playlist and in my heart<3

  3. Hvis noen skal fotografere deg et helt år tror jeg du må betale for det 🙂 Hvis du er villig til det, kan jeg godt prøve meg!

  4. Du skjønner at det var en GRUNN til at en fotograf fulgte Kate Moss et år? Hvorfor skulle noen ville gjøre det samme med deg? Du faila jo hardt på modellkarrieren, det er ingenting spesielt ved utseendet ditt, kanskje på tide å se virkeligheten i øynene snart kjære

  5. Emilie: tror det er comptine d?un autre éte (osv) av Yann Tiersen? 😊 ventet på at Kristine skulle svare, men kom tilfeldigvis over den til slutt på Spotify.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg