mindre rampelys

What a day!

Våren er kommet, nesten i alle fall. April byr alltid på noe nytt. Nye følelser, nye muligheter. Jeg var i et kjempehyggelig møte i dag morges sammen med Fabian, det er så gøy når man møter de menneskene som gir deg den sprudlende energien du flyter på resten av dagen. Mer yoga, mindre rampelys, mer organisk og økologisk. Jeg kom til Oslo og elsket å stå i midten av rampelyset, jeg elsket å bli intervjuet og selge sjelen min til media. Jeg DIGGET det. Ung og ny i bransjen, jeg måtte vel gjennom det også. Jobben min ER jo sosiale medier, så det er enkelt å tro at jeg biter meg selv i halen med denne “helomvendingen”, men jeg har bare fått et litt annet syn på alt, kanskje jeg gikk mer inni meg selv og fant noe langt mer viktigere enn bloggkrangler og gossip. “Bloggkrangelen” med meg og Erica? Så grusomt unødvendig og opphetet, jeg digger den jenta og jeg tenker ofte på hvor synd at det ble som det ble. Hun er dritskjønn og det hele var en stor misforståelse, det var aldri meningen å såre en jente som betydde mye for meg.

Sosiale medier er så skummelt om man blir oppslukt i det, bare. Jeg skal fortsatt skrive tekster og ta pene bilder, dele bilder på Instagram og snappe øyeblikk av dagen min. Det har jeg lyst å gjøre i MANGE år til. Tro meg, jeg skal ikke forlate dere. Jeg vil bare bli husket for noe annet enn ansiktet mitt klistret på nettavisene, i så fall skal det ha vært noe jeg virkelig brenner for. Debatten? Dødsgøy å være med på. Jeg stiller gjerne opp på noe sånt igjen, for det vi snakket om det var så utrolig viktig og det at jeg fikk lov å bruke stemmen min i en så interessant debatt er jeg ydmyk og evig takknemlig for.

Ja, dette ble litt rotete som alltid, men jeg håper dere forstår hva jeg har oppi hodet mitt, dere pleier som oftest å gjøre det, hi hi. Jeg har takket nei til så utrolig mange TV-program og intervju og mas og kjas, for jeg har så mange andre ting jeg vil gjøre og oppnå i stedet. Jobbe med kroppen min, med roen min, sinnet mitt, bli flinkere å lage mat, gjøre en god jobb for de arbeidskollegaene jeg har (som Ghost og Bloggerne <3), lese bok, ja, dere vet. Gå ute i sola med mobilen langt nede i veska eller hjemme, for den saks skyld.

I dag har jeg handlet to svære handleposer på en asiatisk butikk i Torggata. Så ufattelig mye digg snacks. Jeg sliter alltid med å ta vare på korianderen jeg kjøper, men trikset er jo å dra på utenlandske matbutikker og kjøpe urtene hele med røtter, så kan man bare ha de i kjøleskapet i ukesvis uten at de visner. Krydderhimmelen finner dere også her, jeg kjøpte malt spisskummen så jeg kan lage mitt eget tacokrydder.

[email protected] (EDIT: HAHAHAHA JEG DØR AV AT JEG HAR LAGT IGJEN MAILEN TIL RÅDGIVEREN MIN I BANKEN. Jeg blogget mens jeg satt i telefonen, haha)

Nå skal jeg på yoga. Så hjemmelaget taco!! Jeg håper jeg rekker å dra innom Velouria Vintage og kjøpe de leggvarmerene jeg har sett på før timen… hi hi.

  1. Hey et lite Oslo-tips er å ta en tur rundt på loppemarkedene som bla arrangeres denne helgen. Har sett at det er et ganske stort et på Vallhall, så burde være mulig å finne noe second-hand skatter;)

  2. Aldri lagt igjen en kommentar, men ville bare si at bloggen din virkelig inspirerer. Går alltid innpå for å få litt ny energi, takk

  3. Tips for at korianderen skal holde seg ekstra frisk: ta litt tørkerull og gjør det vått. Ta det våte papiret rundt stilkene på korianderen og legg i pose i kjøleskapet. Holder seg mye lenger 😍

  4. Hei!
   Jeg kom over en butikk og tenkte på deg med EN gang. Det er en butikk i Sandnes som heter Velvet. Det er en butikk som blander brukte møbler med nye klær. De har også en del vintageklær ser jeg. Men, der er det sååå mye som kunne passet til deg og din vakre sjel.
   Vet at Anniken Jørgensen blandt annet har en lampe og et maleri fra denne butikken!

  5. Merkelig med den kommentaren om hodet ditt, haha. Flere som opplever det samme. Har du søkt på elektroder? Snart er det utviklingen av kunstig intelligens som gjelder, men at noe har vært planlagt i lang tid er jeg temmelig sikker på.Bare for Guds skyld ikke si det til «fagfolk». Da blir du stemplet som gal resten av ditt liv. Finn meningen i små gleder! Og gi faen i bortskjemte drittunger.

  6. Vær kritisk! Noen har evne til å gjøre nettopp deg syk. Dessuten så er det så mange kjedelige folk ute i samfunnet i dag at det nesten er til å dø av. Jo mer konformt, desto verre er det å avsløre uærlighet. Ta med Båndopptaker Alltid. Det er lov i samtaler med andre uansett hvem dette er. Menneskerettighetene og muligheten for et godt liv i Norge skal gjelde for alle.

  7. I 2080 er annenhver nordmann du passerer på gaten innvandrer. Prøv å forestill deg det. Heldigvis er det OK for meg, jeg er ikke blond( lysest/ albino) , men tanken i seg selv er ganske radikal. Se statistisk sentralbyrå for nærmere inf.

  8. Usammenhengende blir det først når noen prøver å innprente deg med at du har feil virkelighetsforståelse, og du blir hjernevasket over lengre tid. Vi er bare dyr, men har et utrulig manipulativt språk. Samtidig har vi et ansvar som ikke skal fraskrives selv om vi bare er dyr.

  9. Veit ikke om du har vært borti dette før, men på kitchn har de urtepotter fra Eva Solo. De er fantastiske og gjør det mye lettere å holde urtene i live pga selvvanningen 🙂

  10. Hei!
   Du burde dra ned på Grønland og gjøre grønnsakshandelen din der! Den store butikken innerst på torget har ALT og tre stappfulle poser av grønnsaker, bær og frukt koster ikke mer enn 200kr! Helt herlig måte å spare penger 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg