BEFORE / AFTER

2016

2018

Mye forandrer seg på to år, gitt. Jeg er nesten ugjenkjennelig, jeg tror jeg på en eller annen måte lot alt det jeg “var”, dø. Klipte håret, gikk opp i vekt, kastet mye av sminken, solgte klærne jeg ikke ville ha lenger. Jeg er så glad for at jeg har mer fett på kroppen nå!! Det er rart at det der kun er to år siden?! Jeg føler det er et helt liv siden, og det er det vel kanskje også, på mange måter. 

  1. Hvor mange kg har du gått opp? Du ser døds bra ut nå! Å så glad du ser det selv! At du ser mye friskere ut med litt mer fett på kroppen 🙂

  2. Fascinerende å se og oppleve hvor nye man forandrer seg på kort tid. Ikke bare det man kan se rent fysisk, men hele pakka liksom. Er ganske sikker på at det er en sammenheng mellom forandringene inni og utpå – om du ikke hadde gjennomgått den fysiske endringen ville nok ikke de indre endringene hendt like fort eller på samme måte heller. En spennende tanke! Vi vet jo ofte at når man endrer tankemønster OL så er det enklere å endre ytre ting også – feks for folk som slanke seg. Men at det også skjer andre veien – altså at det indre endres fordi en gjør en ytre endring – er spennende å tenke på!
   Synes for ordens skyld at du er nydelig både nå og før. Men du ser utvilsomt både sunnere, gladere og ikke minst mer voksen ut nå.
   Det hadde forresten vært interessant å høre hvordan du opplever vektøkningen på andre måter enn det rent estetiske – føler du feks at du har mer energi nå? Konsentrasjon? Merker du noen forandringer rent fysisk knyttet til dette?

  3. rett og slett utenomjordisk vakker, men det har 1% å gjøre med ditt utseendee og 99% med din fantastiske og rene personlighet. True beeauty inside and out.
   keep rolling and don´t give a fuck!

  4. Hei! Kan du kommentere noen av dine egne “dette har livet mitt lært meg” og “mine råd fremover i livet” innleggene? Du skrev et i Russetiden 2016 og det hadde vært så interessant å se hva du tenker om dine egne råd nå 🙂 tror et av punktene var at man ikke skulle stole på gutter som kaldte jenter horer? Hadde vært interessant å se hvis du har fått et nytt syn på ting 🙂

  5. Anonym: Tipper hun for lengst har stoppet å spinne. Hun sykler miljøvennlig! Nydelig både utenpå og inni.

  6. Ja, det er som hakkekyllingen. I begynnelsen er den frisk og rask, men så blir den hakket i stykker bit for bit. Du ser ikke ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg