ER DET LOV Å SPISE SJOKOLADE FRA VESKA PÅ KAFE?

Image and video hosting by TinyPic

PHOTO BY ANDREA BENEDETTI

Hoooola fra en smålig fyllesyk Kristine! (Trikset er bare å komme seg ut av døra har jeg funnet ut av. Det kurerer mye i alle fall) I går var en skikkelig fin lørdag, etter en lang dag i byen var det taco på menyen – med verdens diggeste salsa laget med kjærlighet fra bunnen. Ferske, økologiske råvarer. JA. Mer av det. Den økologiske rømmen kan anbefales, forresten! Uka som kommer nå skal jeg spise kjøttfritt og jeg gleder meg skikkelig. Spørs om det ikke blir enda litt mer mat og oppskrifter her på bloggen i den anledning, jeg blir så glad for at dere liker det. Mat er så sjukt spennende og gøy!!

Etter å ha sett siste episode av Peaky Blinders i går (som forresten var så fin at jeg ble oppriktig lykkelig!!!) dro vi på fest, og var så klart ikke i seng før klokka bikket fire. Hjemmefester er så sjukt hyggelig at det er verdt fyllesyken dagen etterpå. Jeg craver bare helt SJUKT sjokolade nå, det gjør jeg alltid på søndager. Og jeg kom nettopp på at jeg har snickers i veska mi, men jeg sitter på kafé og er usikker på om det er innafor å dra den opp. Selv om jeg så klart har kjøpt mat og drikke her, ellers hadde jeg ikke satt meg her. Er det lov?! Nei…?! Jeg er så sjukt redd for å bli tatt på sånt, haha.

Tror jeg spiser den sjokoladen senere.

X

  1. Synes ikke det er innafor. Du er på kafè for å kjøpe mat fra dem, ikke spise mat du har kjøpt et annet sted… SÅ jeg synes ikke det er greit.

  2. GØY at du skal spise kjøttfritt denne uka! Om du har lyst å prøve noen av mine favorittsteder når det gjelder vegansk mat her i Oslo vil jeg gjerne anbefale Oslo Raw (prøv deres rå lunsj som inneholder acaibowl, to kakestykker, knekkebrød med avokado og pesto OG en valgfri varm drikke, der jeg anbefaler chai latten – sååå digg), Funky Fresh Foods, Nordvegan (lasagnen deres er er til å dø for, I promise) og The Kasbah (deres veganske mezze….. just sayin´).
   Håper du får en herlig uke og at du fortsetter å være den du er<3

  3. Så på storyen din her om dagen, på snap. Først ser jeg bjørnen i det blå hus og bare «haha, sykt lættis» har ledd masse av den selv med kjæresten i det siste. Vi synger sangen i kor minst en gang om dagen liksom, haha lol! Bjørnen føler jazzen så sykt.. Så ser jeg salsaen du hadde laget, jeg og kjæresten lager den salsaen minst en gang i uka. Kommer aldri til å gå tilbake til «vanlig» butikk salsa igjen. Syns bare det var litt random og gøy, så måtte bare ofre 3 min av tiden min for å fortelle det.

  4. ooooooiiii.. hehe…..
   IKKE prøv å etterligne stilen til kjæresten, du blir en cowboy 😛
   Kjør ditt eget løp. Kom tilbake til gamlestilen din, please.
   Hvor ble det av class liksom. ikke sett det på et par mnd. Bare kritikk<3

  5. Jeg jobber selv på cafè, og det er ikke noe problem å ha med egen mat så lenge du har kjøpt noe. Pleier selv å kjøpe kaffe og ha med egen lunsj for å spare litt penger:)
   Btw, DIGGER deg på Bloggerne, du er så utrolig kul <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg