følelser på papir og en by som våkner fra dvale

Jeg gikk byen rundt i går men endte bare opp med å kjøpe meg noen nye notatbøker fra Moleskin. Elsker å ha de små blokkene liggende i veska, notater på iPhone kan ikke helt sammenlignes. For teknologisk noen ganger, er du ikke enig? Da jeg gikk på skole hatet jeg å skrive, men nå setter jeg mer og mer pris på det etter hvert som tiden går. Energi forsvinner ikke, det bare overføres, tenk på det. Og neste gang du føler noe? Skriv det ned på et papir, få det ut av kroppen. Jeg har lyst å brenne et papir med vonde følelser en gang, bare for å sjekke om det har den effekten jeg kanskje tror det har. Du ville vel aldri brent et kort du fikk av lillesøsteren din eller av kjæresten din? Akkurat. Skriv ned alt som gjør vondt, klart og tydelig. Hva er det som gjør vondt?

Og hva er det som føles godt?

Det føles godt at det er vår og at bakkene er bare igjen. Oslo-beboerne har kommet ut av hiet sitt, bor det virkelig så mange her? Det slo meg i fjor vår, det slår meg i år også. Folk løper etter sola som om den aldri kommer tilbake, til og med den vanligvis tomme kaféen på toppen av Løkka var full av mennesker, kun fordi det var det eneste stedet sola fortsatt skinte. I dag regner det, vanligvis kan jeg bli litt smådeppa av det men i dag er det deilig. Jeg skal hjem og sortere klærne mine nå! Rydde-søndag it is! ELSKER å få orden på ting på søndager.

    1. heii! elsker bloggen din og alt ved deg, da også musikken din! hadde det vært mulig om du kunne delt spotifyen din? :))

    2. Hei fine! Jeg ser du øver på sanger på piano. Har du en spilleliste på spotify med typ piano sanger du vil dele?? Jeg elsker piano sanger så hadde vært gøy å oppdage nye favoritter! Klem

    3. du burde så sykt søke skribent-studiet til westerdals! du har lett tid til bloggen ved siden og du hadde passa bra inn

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg