vil du fortsatt være her i morgen?

Og jeg klarte aldri å skjønne hvordan jeg kunne bli så sårbar. Vakkert eller svakt? Å være sårbar? Hun som stod rak i ryggen kunne plutselig ligge langflat på gulvet og be på sine knær om å ikke bli forlatt. Hun som gikk med hodet hevet og bestemte skritt nedover gata lå en time senere på gulvet og klamret seg fast foten hans. Lover du meg at du kommer tilbake? spurte jeg, vi bor sammen. Så klart skulle han tilbake. Jeg var bare så redd for at han skulle ta med seg en del av meg og aldri komme tilbake med det.

Du skjønner, jeg har aldri vært redd for å være alene, for alene er vi uansett, men er bare så redd for at jeg ikke finner den blomsten han finner i meg, den dagen jeg kanskje står alene. Som om jeg putter kronbladene mine i de hjertene jeg er glad i, og står alene igjen med blomsterstilken. Kjenner du følelsen? Jeg hater at folk er sur på meg, jeg takler det ikke. Sier heller unnskyld en gang for mye enn en gang for lite, sånn er jeg. Avsluttet telefonsamtalen med broren min i går og spurte “du er vel ikke sur på meg, vi ses vel til uka?”, bare for å være sikker. Bare for å være sikker på at jeg ikke blir forlatt.

Så forsvinner skyene, himmelen har alltid den samme blåfargen og du er der alltid når jeg våkner om morgenen. Og plutselig bare flyter alt, plutselig er alt så godt og enkelt.

  1. Så vakkert. <3 for en utrolig sterk jente du er, har lest bloggen din siden du var på ferie på Skiatos for første gang - og synes du er helt rå!
   Elsker når du skriver om kjærlighet, kjenner meg såå igjen i det du skriver. Minner meg så om meg og exen min. Han var det første og eneste menneske jeg har elsket på den måten, og husker også følelsen av at hjertet brant og at jeg var liiiiivredd for å bli forlatt av han. Synes kjærligheten din er vakker og at du er utrolig tøff som deler så mye av følelsene dine! Stå på, heier på deg! <3

  2. Denne teksten følte jeg traff meg. Jeg har vært der selv. Den første kjærligheten er vanvittig fin, men kan også være tøff. Takk for at du deler dine følelser❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg