komplett stillhet

HJEM TIL STILLHET

Ja, jeg vet, jeg trenger nye fat. Liker ikke IKEA, det gjør hjemmet upersonlig. Alt jeg eide fra IKEA er borte, bortsett fra sengegavlen min som jeg så glad i, og fatene… jeg har ikke funnet det jeg vil ha helt enda. Trefat er kult, men jeg vil at det skal være ordentlig. I tungt, pent tre. Ellers fant jeg et helt nydelig bambus-bestikk i gull, litt japansk stil, på en vintage-butikk her i Oslo, jeg skal tilbake og se om de fortsatt har det inne for det VAR så pent. Ellers? Det begynner å komme seg her! Jeg blir mer og mer glad i leiligheten, så glad i den at jeg drar hjem en lørdag i byen for å spise lunsj. Hehe. Kontrasten fra store folkemengder til en leilighet i komplett stillhet er helt fantastisk. Den siste tiden har jeg faktisk tatt meg selv i å heller bare ville ha det helt stille, enn å høre på musikk, en podcast eller ha TV’en på. Spise et måltid uten å gjøre noe annet, bare være der, spise, nyte, være. Sjukt deilig. Rugbrød med grillet chevre! Prøv det! 

  1. Hvordan går leilighetletinga? Håper vi får en skikkelig home-tour når du er ferdig innflytta. Elsker at du kjøper så mye second hand og kutter ut plast. Har du sett dokumentaren «A plastic ocean»?

  2. Hei!
   Hvis du er interessert i kule tallerker,kaffekopper og div vil jeg anbefale å sjekke ut oddstandard.no, jeg bestilte nettopp 6 svarte matte tallerker der fra og er sååå fornøyd 😀 De lager ALT selv og har en liten fabrikk i Stavanger. Er litt dyrt men jeg synes absolutt det er verdt det. Er virkelig virkelig verdt å sjekke ut. Bare et lite tips fra meg.
   Klem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg