MANDAG

Dag 1 som vegetarianer. Yeah! Jeg skal lage nachos med bønner til middag i kveld. Eller taco med bønner. Klarer ikke å bestemme meg. Synes kidneybønner med tacokrydder er minst like godt som kjøttdeig – kanskje bedre?! Men jeg får litt vondt i magen om jeg spiser for mye av det, det er vel kanskje det som har holdt meg igjen. Er det bare tilvenning, kanskje? Jeg håper og tror det. Gleder meg i alle fall helt sjukt, jeg er megasulten og får vann i munnen bare av å skrive dette, haha. Har laget eget tacokrydder hjemme, faktisk 🙂 Og mais-lompene fra Rema 1000 er SJUKT digge til taco. Mm.

Jason Bourne-dilla. Dere kommer nok høre meg skrive om mange filmer som er gamle klassikere, kun fordi jeg henger så sjukt etter, haha. Jeg har funnet ut at jeg elsker action. Jason Bourne-filmene er så kule!! Anbefaler å se dem om du ikke har gjort det, selv om sannsynligheten er liten føler jeg. Skal se 1’eren i dag, jeg ser aldri filmene i den rekkefølgen det er lagt opp til. Kanskje litt dumt.

I seng før klokka 22:00. Om jeg drar hjem fra kafé NÅ, lager middag og starter på filmen så klarer jeg kanskje å rekke løftet mitt om å være i seng klokka 10. Hmm? Jeg har et møte i morgen tidlig og vil være uthvilt.

Håper mandagen deres er nydelig! Sett et mål for dere selv denne uken, det prøver jeg å gjøre hver mandag x

  1. Du som spiser så mye avocado: Du burde gjøre litt research på hvor ekstremt lite miljøvennlig produksjon av avocado er.

  2. Prøv å blande litt cottage cheese med bønner og tacokrydder i stekepanna, da blir det mer kremet også! Og mer næring 🙂 Supert at du fremmer et kosthold med mindre kjøtt!

  3. Jeg elsker tomatsalsa med store tomater, løk, avocado og mais jeg har stekt i tørr panne til det blir crispy! med lime og koriander. Når jeg vil ha meksikansk pleier jeg å lage ‘bowls’ ikke lefser – bruker quinoa, søtpotet, salsaen, sorte bønner og sopp. Av og til kjører jeg cashewnøtter i blender med sitronsaft for å lage dritsunn vegansk rømme!!

  4. Bønner har høyt innhold av fodmaps.
   Og du sleit vel litt med magen før?
   Så helt sikkert derfor du får vondt i magen av for mye kan jeg tenke meg👍🏻

  5. Har et sykt godt og enkelt middagstips til deg: bruker linsepasta fra rema 1000 for ekstra protein. Lager pastasaus av karamellisert løk, hvitløk, sopp,frosne erter, balsamico og havrefløte fra oatly. Tar ofte oppi ovnsbakt broccoli. Er helt syk digg. Masse lykke til med uken som Veggis 😀

  6. Hei fineste Kristine <3
   Takk for at du daglig inspirer meg på alle mulige måter. Jeg ryddet kjøkkenet for plast i går og kjøpte sykt kule rødvinsglass, og det føles DIGG.
   Jeg vil bare anbefale sopp-taco! Det er virkelig helt nydelig, bare kutt opp fersk sjampinjong i terninger, stek de i smør og dryss over tacokrydder og litt vann. Superbillig og mye bedre enn kjøtt spør du meg 🙂

  7. Du må skylle bønnene leeenge før du moser og steiker de. Har ikke fått vondt i magen av fredagstacoen etter jeg plukket opp det trikset 🙂

  8. Grønn rett. Se SV, Angelica saken, jusstudiet, osv.. Antageligvis flere som har opplevd datakriminalitet, at elektrisiteten svikter, folk rundt som er falske, markedsføring som tar av. Meningen er at vi skal siles ut gjennom psyk o lo gi en, eller psykiatrien. Vi skal bli paranoide. En tanke som i seg selv er syk. Også noen som opplever stråling i form av “støt/ støy” i hodet, samt uforklarlige symptomer. Vi er “barn”, og skal gjennom “omsorg” siles ut. Veien til helvete er brolagt med “gode intensjoner”. Helsedirektoratet står bak Elektrodeimplantat for folk med oransje/ rødt hår. Advarer mot å bli destruktiv. 4+4 er fortsatt 8. Dessverre.

  9. Hei! Veska til venninna di (den fra storyen din) var kjempefin. Hvor er den fra, og hva heter modellen om du vet? 😀

  10. Prøv å bland bønner ut med røde linser i tacomixen, blir veldig godt og du slipper så mye bønner 🙂

  11. Tips: kok quina, spre så utover bakepapir på stekebrett, bland inn tacokrydder og salsa. Stek i ovnen til det er crispy. Rør av og til så det ikke blir brent. Helt amazing! 🙂

  12. Så bra at du tar steget og blir vegetarianer!! (Kanskje også veganer etterhvert?) anbefaler deg å bli medlem av veggis-grupper på Facebook, der finner du masse tips og kan spørre andre om ting du lurer på. Stå på og vis dem hvor mye digg plantebasert mat det fins!

  13. Så bra at du tar steget og blir vegetarianer!! (Kanskje også veganer etterhvert?) anbefaler deg å bli medlem av veggis-grupper på Facebook, der finner du masse tips og kan spørre andre om ting du lurer på. Stå på og vis dem hvor mye digg plantebasert mat det fins!

  14. Kan se veldig tydelig du har operert puppene. Det er ikke normalt å ha så mye mellomrom. Skal du virkelig lure leserne dine?

  15. Hei, ditt vakre og frie vesen! Så spennende at du skal prøvde deg som vegetarianer. Prøv å legg bønnene i vann over natten, eller skyll de veldig nøye, det er nemlig laken de ligger i som kan gi oss luft/vondt i magen. Jeg har i det siste byttet ut bønnene med linser til tacoen, bruker hvilke som helst linser, i det siste har det blitt røde av ren tilfeldighet, men med tacokrydder merkes ikke forskjellen uansett. Syntes linsene gir en mer legit taco-feeling også, med tanke på størrelse og konsistens. Lykke til, håper du merker positive endringer!

  16. Hvis du får vondt i magen av bønner, hjelper det å koke de lengst mulig, det gjør de mye lettere å fordøye 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg