for en sjukt bra dag

I kommersielt samarbeid med Egmont Publishing

SOLBRILLER FRA LE SPECS

Hey hey halloooo! Åh, for et strålende humør jeg er i i dag! Jeg våknet grytidlig, smelte opp rullegardinen og skrudde på HEARTS ON FIRE av Gavin James (HØR DEN I MORGEN TIDLIG OG JEG LOVER DAGEN DIN BLIR BRA) mens jeg nøt en kopp te i senga med utsikt til det vakre nabolaget ut vinduet mitt som kler våren så godt. Elsker å bo i første etasje, selv om jeg fikk en DM på Instagram for noen dager siden om at man kunne se rett inn på soverommet mitt fra gata, uuueh. Ikke helt heldig. Burde nok helst ha dugg for vinduene, men jeg elsker utsikten. Spesielt nå som man våkner til synet av en strålende himmel fylt med fugler som danser i luften ♥ Åååh, dere!! Denne tiden på på året er så utrolig spesiell for meg at det er håpløst å fortelle det med ord, bare. Kanskje jeg må skrive et dikt til dere. Hvis dere bare visste hvor unike de følelsene jeg har i meg nå er, hi hiiii. Det er som om jeg aldri er redd for å kjenne på tristhet igjen, så høyt oppe er jeg. Det er godt… veldig godt. Og det er kun meg selv som kan få meg til å føle meg så bra. Den styrken er viktig å ta vare på. Du er din lykkes smed har det blitt sagt i all tid, og det er helt sant.

Jeg rakk å spise en deilig frokost, lage nistepakke og gjøre yoga før jeg hadde møte på Egmont med GHOST PROJECT klokka 09:00 i dag. Sminke og dusj hoppet jeg over over, tok heller en liten kattevask og puttet på meg et stort smil. Man trenger ikke stort mer enn det. Det begynner å nærme seg lansering av prosjektet med Ghost, og jeg kjenner det kribler i kroppen. Møtene er alltid så hyggelige, jeg er megaheldig som får jobbe med disse menneskene. Hadde aldri sett for meg denne hverdagen da jeg var 13 år og usikker på alt ved meg selv og min egen verdi. Jeg og Madde ble sittende ute i sola etterpå og prate i en time, det var sjukt koselig. Vakkert menneske. X

Nå er det snart leggetid. Jeg skal stå opp og grabbe morgendagen på samme måte som jeg gjorde i dag!

  1. Please fortell mer om leilighetsketinga når du finner noe, gleder meg sykt på dine vegne haha! Skal snart lete selv og tar gjerne imot tips 🙂

  2. Tips: bare kokt vann med sitron(saft). Skal faktisk være sunnere enn et glass kaldt vann. Søk det opp! Kaldt vann med mat stivner olje og fett i magen, mens varmt vann hjelper på fordøyelsen og tarmene. 🙂 begynte å drikke en varm kopp med vann til min vanlige frokost etter farfar har drukket det så lenge han kan huske.

  3. Kjære Kristine xx
   Kanskje et litt rart spørsmål, men hvilken deodorant bruker du? Sliter litt med å finne en som holder godt igjennom dagen, men kanskje du som er så aktiv har noen tips? Keep on being you! Elsker følelsen jeg sitter igjen med etter å ha lest et av innleggene dine.

  4. Springtime has inspired many a poem over the years. Have a great day Kristine, you look amazing in jeans!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg