historien om ghost-prosjektet

Annonse for LOUDS

HVA ER GHOST PROJECT?

For et halvt år siden fikk jeg spørsmål om å være med på oppstarten av et hemmelig prosjekt. Papirer ble underskrevet for å sikre at alt som ble sagt under møtet skulle bli behandlet konfidensielt, jeg gikk inn i et møte som skulle vise seg å bli det prosjektet som står nærmest hjertet mitt så langt i bloggkarrieren min. Dere skjønner, jeg ville ikke skrive om tannbleking lenger. Blogging er lettjente penger og det vet både du og jeg, men det er vanskelig å jobbe med noe man ikke kan stå for sånn på ordentlig. Noe som ikke rører ved hjertet. Jeg sluttet å skrive sminkeinnleggene jeg hadde hver søndag allerede da jeg var 16 år, jeg ville ikke, det ble kjedelig og jeg var helt ærlig ikke så interessert i sminke at jeg ville skrive om det hver uke.

Etter at jeg signerte med Egmont, noe som er den beste avgjørelsen jeg har gjort noensinne, sluttet jeg å reklamere. Jeg blogget videre fra hjertet, tjente litt mindre penger, trivdes mer sånn. Plutselig kom den muligheten jeg har ventet på. Et prosjekt jeg kan jobbe med som jeg elsker, et prosjekt jeg brenner for og et prosjekt hvor pengene ikke er motivasjonen. For det er jo sånn jobb skal være, ikke sant? Man skal digge det fra hjerterota. Man skal glede seg til mandagsmøtene kloke 09:00, det skal være en gnist der som forteller deg at dette er riktig. Ghost landet meg og Madeleine som ambassadører og prosjektet var offisielt i gang, vi var begge i hundre. Så, hva er dette Ghost-prosjektet vi har pønsket sånn på?

LOUDS

LOUDS er den nye nettbutikken for sportsfashion! Dette er en norsk nettbutikk for unge, urbane og stilbevisste jenter med alle favoritt-brandsene samlet et sted. Herregud, dette ER så gøy!! *skriker litt* Alle de fete merkene er under vingene til LOUDS, og jeg kjenner det kribler i meg for jeg har sett klærne og kolleksjonene og det er så sjuuuuukt kult. Lederne bak LOUDS hadde med seg to pappesker med klær fra nettbutikken i forrige møte på Egmont, jeg og Madde var helt i ekstase. Som om det var julaften. Å jobbe med klær jeg har siklet på i butikkvinduene i alle år er helt uvirkelig for meg, jeg var jo en gang i tiden den jenta som satt og reklamerte for tannbleking. Dette er drømmejobben. Takk LOUDS, for at dere tror på meg og Madde og at vi får være stolte ambassadører for dere! Jeg så allerede på første møte hvilke visjoner damene bak LOUDS hadde i øynene. Det er så gøy å se dette bli virkelig nå!

Girlpower! Jenter heier på jenter!

Nettbutikken kommer hvert øyeblikk, i mellomtiden kan du følge med på Instagram @louds.no!

Sjekk hvor sjukt fine klærne er. Dette grønne settet er ALT jeg trenger. Har buksen i leopard også, det er den alle har spurt så mye om!!

Dette er så gøy!! Jeg håper dere gleder dere like mye som det jeg gjør, året som kommer nå byr på MYE gøy. Gleder meg til å ta dere med på reisen med den feteste nettbutikken noensinne! X

  1. Så spennende! Gleder meg til å se hva som kommer! Og herlighet du var nydelig på det bildet med den puma-dressen, fineste bildet jeg har sett av deg! <3 masse klemmer

  2. Gratulerer så mye! Gleder meg til å følge med videre og herregud som du stråler på disse bildene<33

  3. Gratulerer så mye 🎉🎈🇳🇴 Gleder meg til å se fortsettelsen 😘 Mye flotte klær 😍😍😍

  4. Mohammad er ikke imponert over bruken av engelske ord.
   Ghost Project = Spøkelsesprosjekt.
   Brands = merker.
   Du er en av de verste på å lage et sammensurium av norsk og engelsk. Hold deg til ett språk av gangen.
   Allah vet best.

  5. Er så flaut når det blir brukt skateboard i reklamer med Masse folk som ikke har noe med skateing å gjøre..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg