vil du komme på besøk til meg neste uke?

Annonse for LOUDS

26. APRIL ARRANGERER JEG LOUDS-LANSERINGSEVENT HJEMME I LEILIGHETEN MIN!

MED LOUDS

& MADDE!

Okey dere, dette har jeg gledet meg til LENGE! Jeg elsker å møte dere om så det er på byen eller på en bussholdeplass på vei til jobb om morgenen, jeg elsker det så mye at jeg slår gjerne av en prat (dere har kanskje merket at jeg er upassende pratsom). Hver gang tar jeg meg selv i å tenke hvor hyggelig det hadde vært å bli bedre kjent. Du vet, mer enn bare den hei-og-hade-greia i full fart. Båndet med dere har bare blitt sterkere og sterkere med årene, jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort den dagen jeg ikke blogger lenger. På ekte, hva hadde jeg gjort? Den dagen jeg ikke har et sted og dele alt det jeg er, og høre hva dere synes. Hva dere er. Hva dere føler. Så mange av kommentarene dere har lagt igjen på denne bloggen sitter langt inni hjertet mitt, jeg husker konkrete ord og setninger. Hver gang det skjer noe stort i livet mitt er dere en av de første jeg løper til for å fortelle det, og hver kveld jeg legger meg leser jeg kommentarer, mailer og meldinger på Instagram fra dere, hvor dere forteller deres historie. Og bare vit hvor mye det betyr for meg.

Jeg har drømt om å ha en liten meetup i lang tid, men jeg har ikke helt visst hvordan. For jeg ville ikke leie et upersonlig lokale og invitere så mange at man ikke får muligheten til å sette seg ned og prate. Nå kom den gylne muligheten! LOUDS, Madde og jeg inviterer dere til lanseringsevent i den lille (men hyggelige) leiligheten min, jeg ER så glad for at vi gjør dette hjemme hos meg.

SÅNN BLIR KVELDEN:

LANSERING AV LOUDS!

DERE FÅR SE NOEN AV KOLLEKSJONENE TIL LOUDS SOM KOMMER TIL Å HENGE PÅ STATIV HJEMME HOS MEG

GOODIE BAGS FRA LOUDS

LITT VIN (HI HI HI, DERE VET JEG HAR ØNSKET EN VINKVELD MED DERE LENGE)

MUSIKK OG GOD STEMNING

Jeg vil gjerne invitere 5 av dere! Ta med bestevenninna di <3 Madde trekker også ut 5, så vi blir 20 til sammen. Vil du bli med? Følg LOUDS.NO på Instagram og legg igjen en kommentar i innlegget, så trekker jeg ut 5 tilfeldige. Jeg håååper dere har lyst å komme på besøk til meg! (Får litt bursdagsangst nå merker jeg, du vet når du tror ingen vil komme. Haha ååå. Jeg kommer alltid til å bære den følelsen i meg på en eller annen måte, men jeg må jo bare trosse det)

26. APRIL KL. 18:00

HOS MEG PÅ LØKKA

FØLG LOUDS PÅ INSTAGRAM @ LOUDS.NO OG LEGG IGJEN EN KOMMENTAR SÅ TREKKER JEG UT 5 OM FÅR TA MED SEG +1 <3

(MERK: 18 ÅRS ALDERSGRENSE)

192 kommentarer

Siste innlegg