oh happy days

¨

Hey hey hallo! Ah, livet smiler til meg om dagen. Helt ærlig elsker jeg å ha NULL planer å bare henge hjemme med musikk og bloggen. Usosial, lat eller bare motbydelig glad og kreativ i eget selskap? Jeg er altfor mye i leiligheten min, og apropos, nå vet jeg så utrolig godt hva jeg er ute etter på leilighetsjakten. Åhhhh, vær så snill og si at jeg finner noe som kan sammenlignes med det jeg har i hodet. Ble plutselig sjukt, sjukt gira nå. Ser for meg en seng i midten av et rom omringet av massevis av levende planter. Dette blir SÅ gøy om jeg får det sånn som jeg vil!!!

I går tekstet jeg med Erica og jeg tror oppriktig det gjorde livet mitt bedre. Å ordne opp, å vite at det som skjedde ikke var noe annet enn en eneste stor misforståelse. Noen ganger møter man noen og det føles bare så feil at det skal skjære seg så vanvittig, hun er den eneste bloggeren jeg har følt meg ordentlig god venninne med. Jeg vet ikke hvorfor jeg følte for å skrive dette til dere, men ja… det har vært noe jeg har tenkt mye på. Henne, boken, alt det som skjedde. Jeg håper vi kan møtes en gang for et glass vin og starte helt på nytt. Det er så fint når sånne ting ordner seg, jeg kjenner det i hele meg. Hun og Anna har forresten laget podcast og jeg hørte på den i dag. FOR noen herlige damer. Loves it.

Nå skal jeg ta imot en levering på døra. Og så skal jeg på Puro Yoga på en Ashtanga-time, gleder meg allerede til å dusje i den fine garderoben og smøre meg inn med den deilige såpen de har stående der. Hah ååååååh. De små tingene, dere.

28 kommentarer
  1. Kristine du er så nydelig og søt fra før så HVORFOR suger du inn magen på bildene dine? Du er kjempesøt og pen og tynn fra før, men ingen har slike utstikkende ribbein naturlig, heller ikke deg når du ikke suger inn magen. Jeg skjønner det er en estetikk du liker men likevel…
   Uansett, bra det går fint for deg og bra du har ryddet opp med Erica <3

  2. Såå koselig at du og Erica har skværet opp! Og sikkert utrolig deilig for dere også, siden dere var så nære! Veldig hyggelig å høre synes jeg 🙂

  3. Ikke noe vondt ment på noen måte, men et oppriktig spørsmål: blir du ikke noen gang redd for at puppene bare skal falle ut av klærne du bruker når de er så utringet? Hahah jeg bruker alltid å føle skikkelig på det

  4. Til Karen: Jaaaa. Plis, kan vi legge denne diskusjonen død nå? Noen har utstikkende ribbein naturlig og det er ikke dritfett, men man lærer seg å bli glad i seg selv likevel. La oss være det <3

  5. Ingen har utstikkende ribben naturlig? Jeg er født med utstikkende ribben. De synes uavhengig av om jeg suger inn magen eller ikke.

  6. Fy søren, du stråler! Kanskje du kunne lagt ut/lage video av skincare routine? Hvordan går det med leting etter leilighet? Gleder meg til å se når du flytter <3

  7. Så fint at du og Erica har fått snakket om det. Erica virker som ei rå dame, og en fantastisk venninne å ha i livet. Så hold sammen 🙂

  8. Hey ville ikke omringet sengen min med maaasse planter, de driver celleånding om natten aka det produseres karbondioksid (går selvsagt helt fint i små mengder)

  9. Hei! Åhhh du gir meg så mye inspirasjon, omg.. Jeg bare lurte på hvor kjolen din er fra og om du har noen tips til nettsteder eller butikker hvor det er fine “festkjoler”?

  10. Veldig fin og koselig vlog igår! Og enig, superhyggelig leilighet med mye sjel! Hvor er hatten din fra? Akkurat sånn jeg leter etter til sommerferien …!

  11. Hei! Ville bare skrive til deg og si at det er fantastisk at du står på med og fremme at alle er flott, uansett kropp. Det folk må tenke på at det er ikke lett å være «for tynn»(med hermetegn, for du ser flott ut og spesielt etter at du har lagt på deg litt) når dagens ideal tydeligvis er stor rumpe og pupper. Synes bilder du har lagt ut før der du er altfor tynn har vært litt drøye fordi det blir veldig fokus på utstikkende ribbein og hoftebein, ikke at du ikke fikk lov å legge ut bilder før men da burde man gjerne ikke fokusere sånn på ribbein og hoftebein. Men Kristine er nå slank, og hun sier at hun er stolt over sine ekstra kilo. Jeg har også utstikkende ribbein og jeg er ikke syltynn, noen er bare født sånn. Ulrikke for eksempel har mange bra poeng, men det blir feil at Ulrikke kan legge ut lettkledde bilder og ikke du, begge to ser bra ut og alle burde være stolt over sin egen kropp uansett. Stå på og fortsett med det du gjør! Nå for tiden må man jo nesten stå opp for at det også er lov å være slank og legge ut bilder av kroppen sin..

  12. Hvor er den hvite genseren din med hals du hadde på deg i går på snapstory? Hadde blitt så glad hvis du svarte 🙂

  13. Wow fy faen for noen deilige bilder! Du er så vakker. Jeg håper du får gå for Victoria Secret!! Du hadde passa rett inn <3 ikke gi deg før du klarer det!
   Smutches <3

  14. Du stråler, Kristine!
   Hvor er kjolen ifra? Fantastisk fin basic, akkurat slik jeg er på leting etter <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg