mamma er i byen

FERSKT SURDEIGSBRØD. VERDENS BESTE MAMMA. FAVORITT-RØDVINEN MIN. SOL PÅ HIMMELEN

Hva mer kan man be om? I går var en dag jeg aldri vil glemme. Helt ærlig var jeg sykt nervøs timene før det begynte, folk spurte om det gikk bra med meg fordi de så på ansiktet mitt at jeg ikke var helt med. (Jeg er altfor lett å lese. Hater det) Haha… Men det gikk jo SÅ fint! Jeg gleder meg til å vise dere filmen fra kvelden, jeg tok veldig få bilder selv fordi jeg var så opptatt med å prate med dere. Takk jenter, for at dere kom og gjorde LOUDS sin lansering til en kveld vi aldri vil glemme. X

Mamma er i byen og det var så innmari godt å ha henne der i går. Største tryggheten i hele verden? Det er mamma. Vi gikk rundt i solen tidligere på dagen, jeg viste henne Liebling blant annet. Min nabo-kafe og mitt go-to sted for å jobbe eller spise en liten raw kakebit dersom jeg har søtsug. Kaffen der er nydelig. Smørbrødene også. (Egentlig alt, skjønner ikke hvorfor jeg gidder å ramse opp egentlig) Vi kjøpte med oss ferskt surdeigsbrød fra Tranen på vei hjem og nå er det tomt. Tror jeg spiste 4 skiver til frokost i dag, haha. Med kremost, pesto, soltørkede tomater, avokado og ost. Mmmm. Husk å rist brødet først, det er viktig.

Nå skal jeg ut i finværet med mamsen. Kanskje kikke litt i vintage-butikker, det er lenge siden. Lurer på om jeg skal orke å sminke meg i dag? Noen ganger er jeg så innmari ubesluttsom på sånne ting. Ah, kjører i alle fall på med litt smårød leppestift. Fregnene gjør sitt. 

198 kommentarer
  1. Liebling er favoritt kafeen min 😀 Elsker spesielt yoghurt bowl, har du smakt den? Den er toppet med blant annet glutenfri granola 😀 NAM!

  2. Jeg er vanligvis en stille leser, men i dag følte jeg for å legge igjen et spor. Må si jeg syntes du var skikkelig flott på bildet av deg her. Ha en fin helg!

  3. Please, ikke gå med slike støvletter! Det er så Harry, og så usexy. Hold det til soverommet! Du kan så mye bedre enn dette!

  4. Denne stilen blir jo bare verre og verre.. Støvlettene gjør dette antrekket helt ufattelig harry. Spesielt kombinert med det bittelille skjørtet. altså, er du seriøs? Du kan jo like gjerne gå i en truse liksom. Og den jakka som alltid henger sånn halvveis på. Jeg vet ikke helt hva du prøver på, men helhetsinntrykket er noe ala: oppmerksomhetssyk, harry jente uten verdighet og motesans

  5. Hør på Susanne sundfør! Hun er smartere enn de fleste. Særlig «The sound og war» er vakker, men også fade away, eller delirious.

  6. Synes du har sykt rar stil, nesten litt fascinerende :-p
   Og du er veldig slitsom, måten du snakker på. Så et intervju med deg. Som om du prøver å overgå deg selv eller noe. Høy på deg selv. Lite sjarmerende.

  7. Endelig kvitter du deg med grisen ❤️ Nå skal du fokusere på kun deg selv og finne ut av ting selv ❤️

  8. Kjære Kristine.. håper det går bra med deg, og at du skjønner at du kan få det så mye bedre.. jeg har vært i et forhold i mange år, som tok slutt for noen dager siden.. typen min var veldig kontrollerende, og ikke alltid like snill men jeg klarte ikke å gi slipp på han, uansett hva han gjorde.. har det sefølgelig forferdelig nå, og går i gråteanfall og ligger å kaster opp om hverandre.. kjærlighetssorg er forferdelig.. han var min første kjærlighet, så det stikker nok litt ekstra.. i slutten av dette forholdet sitter jeg igjen med utrolig lavt selvbildet, og det er ikke riktig.. en kjæreste skal være noe positivt, noe som får deg til å føle deg bra! Ikke omvendt.. du virker som en utrolig sterk jente, men jeg tror det ligger noe bak det også.. jeg tror det ligger en usikkerhet bak det, som gjør at du holder igjen.. for meg så var det redselen for å være alene og ensomheten.
   Denne gangen så vil jeg ikke komme løpende tilbake. Jeg vil sitte i det vonde, og kjenne på det forferdelige en stund, for jeg tror på at det finnes en fyr der ute som vil behandle meg bra. Som vil behandle meg med respekt, og gi meg kjærligheten jeg søker.
   Du er utrolig vakker, og virker som en fantastisk sprudlende jente Kristine! Du fortjener å ha det bra. Om jeg klarer det, så klarer du det.. sender deg masse kjærlighet, og styrke❤️ Ta den tiden du trenger, og husk at tid leger alle sår.. girlpower🤟🏼

  9. Plis ikke hør på de som snakker nedlatende om deg og stilen din. Synes du er fantastisk og helt herlig du velger noe annet enn alle andre! Ikke alle er like modige

  10. Hvor i alle dager har folk hørt at de har slått opp? 😲Nå har aldri forholdet deres vært veldig stabilt, jeg ga det selv 4 måneder. Likevel kan jo folk vente til Kristine kommer med en statment.

  11. Heiii! Gratulerer så mye med LOUD, elsker at du står på, det er så kult! Du viser jo bare at vil man så får man det til! <3 Masse lykke til videre!!
   En ting til, jeg har laget en sang, og tenkte på deg når du snakker om de rolige sangene du bare elsker å sitte å høre på i tillegg til hvordan du har kommet deg gjennom problemer som du tidligere har hatt i oppveksten <3 Hvis du har tid så hadde det vært supergøy om du ville sjekke den ut https://soundcloud.com/rikke-hultgren/warriors-are-we-all <3
   Klem fra Rikke

  12. Herregud Kristine!! Nå er jeg så stolt av deg og jeg kjenner deg ikke en gang!! Du er så bra og fortjener kun det beste! Vær sterk nå og se kun fremover! You rock💕💕💕

  13. Hei Kristine! Så snappen din og kom her for å fortelle deg at det blir bedre og at du er utrolig sterk som klarer det her. Selv var jeg i et veldig lite sunt forhold i tre år, men han var min første kjærlighet og jeg følte at ingen andre skjønte meg/hvorfor jeg alltid tok han tilbake. Nå er jeg fri og lykkelig og det blir du også snart!
   Ta denne kjærlighetssorgen og lær av den. Så kommer du ut på andre siden som en enda bedre versjon av deg selv, så skal du se at en gutt som faktisk fortjener deg dukker opp. Stor klem til deg <3

  14. Heia deg Kristine!!!!!! Nå ble jeg oppriktig glad. Du fortjener så mye bedre! Du er smart, morsom og uendelig vakker. Jeg er sikker på at du nå klarer å realisere deg selv og finne den beste versjonen av Kristine ♡ Du har mange som heier på deg!

  15. Hei!
   Jeg håper det går bra med deg og husk at en lærer av alt! Nå kan du fokusere enda mer på deg selv og det du ønsker å oppnå 🙂 Heier på deg

  16. Håper du sjekker ut bloggergossip på jodel. Vi er så mange som got your back og hele kanalen er fylt med oppløftende ord til deg! Høres teit ut, men vil så gjerne du skal se det og kjenne på støtten og kjærligheten vi alle har for deg. Du er ikke alene! Dette fikser du. Stolt av deg!

  17. Kristine!!! Så stolt av deg og alt du får til!! Sender masse varme tanker og klemmer til deg!!<3<3 du er så sterk og flink at dette kommer du deg gjennom med glans og masse lærdom!! Jeg tror virkelig på deg. Du er fantastisk!

  18. ER OGSÅ SÅ STOLT AV DEG !!
   Det er så inspirerende å se at du som var så dypt inne i forholdet og så forelsket fortsatt klarer å vite din verdi.
   Du fortjener en som ser dine mange fantastiske sider og du kommer ikke til å få noe problem med å finne noen som synes du er helt amazeballs og den vakreste på jord, for dette er du faktisk!!
   Du har sikkert mange ganger følt av vi lesere som har mislikt fabian har angrepet deres forhold (og deg) men det er noen ganger bare så tydelig utenfra når noen leker med andres følelser og driver noe manipuleringsgame.
   Han visste at du var lost i han og tøyde grensene sine fordi han er en egoist (ikke fordi han ikke var glad i deg, det var han sikkert, men en fyr som han vil alltid være mer glad i seg selv)
   Du ga alt du hadde og han bare tok. Du har lært såå mye om deg selv og om forhold Kristine og du er antagelig blitt klokere enn de fleste på din alder. Ønsker deg virkelig alt godt i fremtiden. Kos deg med gode venner, familie og de små tingene som du er så utrolig flink til å finne glede i.

  19. kjære kristine, jeg vet ikke hva jeg skal si. håper du blir tatt vare på av fine folk, håper du vet hvor bra du er, håper alt blir bedre for deg nå. vit at vi heier så sykt på deg og at du ikke er alene. det er nå livet ditt begynner på ordentlig. <3

  20. Kjære Kristine,
   Er så glad for at du har kommet deg vekk fra det forholdet. Selv om jeg forstår at du elsket ham, tror jeg du finner mer ro i sjelen herfra. Gleder meg masse tkl å se Krisssy igjen, bare denne gangen mer moden, mer reflektert og litt skadeskutt. Du er tøff.
   Masse kjærlighet

  21. Ta tiden til hjelp og pust med magen. Omgi deg med mennesker som gir deg energi. Og husk at en dag dukker det en person opp som bare får alt til å stemme og som leger sårene. Det går over og man tar med seg de gode minnene og en hel masse lærdom. Vær takknemlig og sterk og gled deg over fremtiden!

  22. Vet ikke om jeg misforsto det du la ut på snap, men dersom det stemmer at du har gjort det slutt med fabian… så utrolig tøft av deg. Håper virkelig du får det bedre i fremtiden. Tror jeg snakker for resten av Norges befolkning når jeg sier at dette har vi alle ventet på. Og nå er vi så utrolig glade på dine vegne. Selvom det gjør jævla vondt nå, og kommer til å være vondt en stund. Kanskje lenge. Men så går det over. Og da kommer du til å være klokere og sterkere enn noen sinne. Og tenk så vakkert det blir når du finner kjærlighet med noen som bare vil deg godt. Det blir fint det. Gleder meg til å lese historien din videre. Og lykke til med kjærlighetssorgen- spis god mat og vær med venner. Nyt våren og sommeren som kommer. Klem fra en fremmed

  23. Alle leserane dine har venta på denne dagen. Du fortjena noken som behandla deg som den dronninga du er! Stay strong girl, du har bedre dager i vente <3

  24. Du er sterk Kristine!! Du kommer deg gjennom dette, uansett hvor uendelig vondt det gjør akkurat nå❤️❤️

  25. Anonym: hva er vitsen med å komme med slike oppgulp? HVA får du ut av å være frekk med andre? La henne nå gå som hun vil – folk har forskjellig stil og smak og det bør være helt greit. Skjerp deg

  26. Vet du hva, Kristine? Du aaner ikke hvem jeg er. Men fy faen for en fin jente du er! Herregud, jeg skal absolutt ikke si at vi er i samme situasjon (for lite vet jeg egentlig om hva som har skjedd). Men jeg har også akkurat !!!! sett lyset i tunellen, og innsett at jeg faen ikke trenger akkurat han for å være lykkelig. Omgås med flotte, fine og kule mennesker fremover! Ta så lang pause du vil (eller kan…?) fra alt du vil! Pust, lev og bare nyyt den nydelige Kristine som du faktisk er. Aldri glem at du er bra nok som du er, og at den personen som skal stå deg så nært igjen, virkelig skal fortjene den fine jenta du er! Ha en suuuuuper dag!!! Do your thing.
   Jeg elsker bloggen din. Jeg elsker den «nye» deg i bloggerne. Jeg elsker tekstene dine, og måten du skriver på. Jeg elsker bildene dine. Og hadde jeg kjent deg, eller møtt deg, så hadde jeg antageligvis elsket deg etter kort tid også.
   STÅ PÅ! Du er ikke alene! Du er bra!
   Massemasse kjærlighet ❤️❤️❤️

  27. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ sender såååå mye kjærlighet!! Ting vil bli bedre, ting tar tid! Vær tålmodig, og lev i nuet.

  28. You can do this Kristine❤️❤️ Jeg gråt mer i forholdet jeg var i sammenlagt enn hva jeg gjor etterpå. Den første tiden er tøff men du kommer deg gjennom det sterkere og livet vil føles mye bedre og du vil føle deg 10kg lettere! Det vil komme øyeblikk hvor du tar deg selv i å savne det, men da er det viktig å huske på hvor vondt og toxic det var selv om det var fantastisk av og til. Du er så mye sterkere enn du tror, og når jeg ser deg feks på snapchat tenker jeg alltid at hu her, hun er en sterk og selvstendig kvinne som tar verden med storm hver eneste dag🙌🏽

  29. Ting er sikkert sykt vanskelig akkurat nå, men jeg LOVER deg at det kommer til å bli bra. Bare det faktum at du har gjort et vanskelig valg for å ta vare på deg selv er et enormt steg i riktig retning. Jeg har hatt en person i livet mitt som manipulerte meg noe vanvittig, og det som er så sykt er at man selv ikke er klar over det før man kommer seg unna.
   Du kommer til å gå ut av dette som en mye sterkere dame. Ta den tiden du trenger fra bloggen, vi er mange som støtter deg❤️

  30. Hei Kristine. Tror ikke jeg har kommentert bloggen din før, men har fulgt deg helt siden du bodde i Førde.
   Det er ikke sikkert at du leser dette engang, men… Jeg ville bare si at du er STERK. Jeg fikk helt gåsehud av den siste snappen din. Det er nå du bare må bite tennene sammen og stå på for å ikke falle tilbake. Sånne mennesker er farlige, og det er skummelt hvor vanskelig det er å komme seg bort for godt. Plutselig kommer de og “har forandret seg”, men det har de nok dessverre ikke. Bestevenninnen min var sammen med “en sånn” i tre år, og det ble slutt for to år siden, men likevel sliter hun fortsatt med ting fra den perioden. Vi rundt henne prøvde å overbevise henne om at dette forholdet kanskje ikke var riktig, men man kommer seg dessverre ikke bort før man er helt klar og tar et aktivt valg HELT SELV. Det er så utrolig tøft av deg, og folk som ikke har vært borti lignende har ikke ANELSE om hvor vanskelig det er.
   Jeg håper bare virkelig du får støtte fra de rundt deg nå, og fremover. Du er verdt så mye. Du virker som en herlig jente som er ALTFOR god for ham. Det må du overbevise deg selv om fremover, Kristine. DU ER GOD. Du har fine verdier, og bryr deg om de rundt deg. Og du er morsom, kreativ, flink til å skrive. Jeg kan forstå at “ingen kjenner den egentlige Kristine”, og at den jeg beskriver nå kun er den personen du har vist gjennom sosiale media, men den virkelige deg har nok skint gjennom mer enn du tror. Du er sårbar, fin og god. Et menneske. Jeg heier skikkelig på deg, og det vet jeg det er mange andre som også gjør. Dette klarer du. Og nå skal livet bli så fint som det bare kan bli.
   Som jeg sa til deg en gang jeg gikk forbi deg på løkka i februar; jeg digger deg, du er sykt kul! Stå på videre! (haha virket sikkert som tidenes nørd, men jeg fikk bare en impuls om at jeg burde si noe, og at du kanskje trengte å høre det akkurat da)
   Du har sikkert mange du kan prate med og henge med nå, og det er kanskje rart. Men bare si ifra hvis jeg kan gjøre noe. (creep faktor 40 her hehe) Får bare så lyst til å bidre og gjøre det litt bedre.
   Klem

  31. Fine, sterke, gode DU! Jeg har virkelig kjent jeg har vært lei meg på dine vegner mange ganger. Du er nydelig Kristine, på innsiden og utenpå og selv om det er vanskelig å se det nå, så vet jeg du kommer styrket ut av dette. Stor klem til deg ❤️

  32. <3<3<3 heier så sykt mye på deg. det kommer til å gjøre vondt, og da må du bare puste med magen, men til slutt kommer du tusen ganger sterkere ut av det. stor klem<3

  33. Du er sterk og kommer deg gjennom dette ❤️ Som du selv har skrevet mange ganger, må man rett og slett ta avstand fra folk som drar en ned eller som gjør at man ikke får blomstre. Ingen av oss som sitter her bak skjermen aner hvordan deres forhold har vært, men jeg vet at du kan være en minst like bra versjon av deg selv UTEN ham. Takk for at du er ærlig ❤️ Nå må du bruke tiden fremover godt til å ta vare på deg selv og omgi seg med folk som gjør deg bra! Stor klem ❤️

  34. Så det er slutt mellom dere?
   Du skulle aldri ha invitert han inn i ditt univers, for han fortjente det aldri. Men sånn er det når man er alt for ekte som menneske, da vil noen utnytte det.
   Huskeregel til neste gang: hvis en gutt er forelsket i deg så vil du aldri være i tvil.

  35. Kjære deg!
   Vet hvordan det føles, som et åpent sår innvendig, gråten som presser på som kvalme i halsen. Kjærlighetssorg er en sorg like vond som når noen dør fra deg. Og det er så grusomt vondt! Men, det blir bedre etterhvert, selv om det kan ta tid. Omgi deg med folk som er glad i deg. Gråt. Stell godt med deg selv. Skjem deg selv bort. Og vit at mange tenker på deg <3 klem

  36. Håper ingen kommer med kommentarer som «du burde ha skjønt det» og lignende nå. Det å forelske seg og havne i et feil forhold er noe av det mest normale som finnes. Forelskelsen gjør deg blind. Det gjør jævlig vondt, but this too shall pass<3

  37. Vet du har mye å tenke på, men du burde nesten titte innom bloggergossip på Jodel. Du har virkelig en hel armé bak deg. Håper du har det fint, til tross for omstendighetene, og at familien din og vennene dine passer på deg. Du har i hvert fall en lesergruppe som heier så utrolig mye på deg. Aldri tvil på deg selv. Selv om vi ikke vet mye om situasjonen har det ikke vært vanskelig for oss lesere å se hvem det er som er problemet. Du fortjener kun det beste, og en dag kommer du til å finne en som ser akkurat det <3<3 Nå er du fri.

  38. Så lei meg for at du har det vondt. Anerkjenner sorgen din, håper (og tror!) du har gode støttespillere.
   som du hele veien har sagt selv, kjærlighetslivet ditt må du selv få oppleve, vokse på, utforske og vurdere. Javel, så har “alle” sett fra utsiden hele veien at du er alt for bra og godhjerta for den dritten. Men det måtte du finne ut selv. Aberet er at du har måttet dele endel av det med hele norge. Husk: Du er ikke knust eller ødelagt. Du har bare opplevd livet litt. Hvis det er noen trøst fra oss som er litt eldre, så kommer alt til å ordne seg. Been there, done that. En gang vil du finne en som respekterer deg helt til du blir gammel og grå 🙂 En å ha det gøy med, å dele gleder og sorger med når du er 25, 40, 50 og 80 år. God klem!

  39. Hedda: Så utrolig fin kommentar, Hedda. Skriver under denne hundre ganger. Et nytt og finere liv venter, Kristine. Ta all den tiden du trenger. Du er fri nå. <3

  40. Gode Kristine <3 sender deg masse gode tanker, og husk at vi er MANGE som står rundt deg nå, aldri glem det! Jeg håper du får en nydelig tid fremover med kun deg selv å tenke på, for det fortjener du så veldig!

  41. U go girl!! Støtter deg virkelig så mye i det valget du har tatt og har ikke ord for hvor sterk du er! Det gjør sikkert sykt vondt nå, men du kommer til å komme deg gjennom det, og da blir alt så mye bedre<3<3<3

  42. Håper skikkelig at du blogger litt om denne prosessen hvis du klarer. Går gjennom det samme selv og hadde vært veldig godt å ha en venninne-chat om det her på bloggen din! Breakupen liksom❤️

  43. Er så stolt av deg! Har troa på at dette klarer du:) grunnen til at mange skrev nedlatende kommentarer om han var rett og slett fordi folk var beskymra og fordi vi bryr oss om deg!❤️

  44. Kjære Kristine….
   selv om det her er vondere enn noe annet du har vært gjennom tidligere lover jeg deg at du kommer deg gjennom det..! Sender deg styrke og kjærlighet❤️

  45. Du og jeg er veldig like Kristine. Det føles virkelig slik hvertfall, jeg heier på deg. Gleder meg til å følge deg videre.

  46. Hold motet oppe, dette klarer du! Dyrk de gode relasjonene du har rundt deg, og gjør ting som gjør deg glad. Reis et fint sted, style deg opp, what ever. Og så kommer det til å gå over! Det føles ikke slik nå, men det gjør det. Sender deg varme tanker og en klem ❤

  47. Endelig!!! For en klyse du har holdt ut med altfor lenge. Håpe gamle kissy er snart back. Med mindre poesi, hatt og vin 🙏

  48. Kjære Kristine! Valgte å vente med å skrive en kommentar til du hsdde bekreftet det.
   Jeg håper og tror du har mange flotte venner og i tillegg til en fin familie rundt deg nå. Kos deg med de som gjør deg glad. Ikke være redd for å gråte. Ikke tro du er til bry. Snakk om det som er vanskelig og bare la alt komme ut. Ikke vær redd for å gjenta degselv eller høres dum ut. Iiie vær redd for å være sint.
   Jeg vet hvordan det er å være i et dårlig forhold. Det å komme seg ut. Det er vondt, det er godt, man kan skamme seg, samtidig som man føler det er en bra ting.
   Man kan lengte tilbake til det som var bra, samtidig som det kanskje bare utgjorde en liten prosent av det totale bildet.
   Hvordan man takler det e rveldig individuelt, men du kommer til å kjenne på mange følelser nå, kanskje like ille og kanskje værre enn da du har følt deg på ditt værste rent emosjonelt. Eller kanskje ikke. Men det blir bedre uansett.
   Mitt beste tips er: ikke se deg tilbake.
   Tiden fremover vil bare gjøre deg godt. Og du fortjener kun det beste, og det tror jeg og håper av hele mitt hjerte at du opplever. Det finnes ingen grunn til at det IKkE skulle skje.
   Dyrk degselv. Du er den viktigste i ditt liv. Stå på, du er en flott jente ❤️
   Hvis du noen gang føler deg alene og bare vil ha noen å være sammen med, trenger ikke snakke eller gjøre noe spesielt, så er det bsre å ta kontakt, jeg holder deg gjerne med selvskap. du virker som en herlig jente å være ssmmen med – ikke glem det!
   Klem

  49. Til ALLE som har kommet inn hit for å gi så NYDELIG støtte og kjærlighet til Kristine: JEG ER SÅ STOLT OVER DERE!!!! Jenter og kvinner – fortsett å spre kjærligheten deres!! Og Kristine: you gonna make it out alive! Du er BOSS!

  50. hei kristine <3 håper det går så fint med deg som det kan på tross av alt. samtidig er jeg glad for deg, og det ser ut som om du selv syntes dette var riktig. jeg skjønner at råd og sånn drit kan føles dritt nå, så jeg skal være forsiktig. men, jeg vil bare si at jeg selv har vært i et forhold som ikke var noe bra i det hele tatt (uten at jeg skal sammenligne det med ditt, siden jeg ikke kjenner det fra innsiden). og jeg vil egentlig bare si at jeg håper du skjønner at det ikke gjør noe at man også tar med seg det gode fra det. at man kan være glad for det den andre har tilført deg, og ditt liv, uten at det skal belegges med skam. jeg håper du kommer sterkere ut av det. jeg håper på alt det gode for deg. du er skikkelig kul, sterk og modig. jeg ønsker deg alt godt, selv om det sikkert er en del kjipe følelser som må tas tak i fremover. stor klem!

  51. JAAA, ble så gira nå! Det kommer til å bli så vondt fremover, men jeg vedder alle pengene mine på at du kommer til å skrive et innlegg, innen seks måneder, om at du er 100% over ham og er en 100% mer lykkelig versjon av deg selv. Heier så jævlig mye på deg.

  52. Jeg var fanget i ett usunt forhold i to år, det var min første forelskelse. En dag gikk det så galt at jeg skjønte at jeg bare måtte dra fra han.. det var så forferdelig vondt og uutholdelig, men inners inne viste jeg at jeg gjorde noe riktig. Idag er jeg forlova med verdens godeste gutt, og gifter meg til sommeren.
   Det kommer til å være vondt nå, men du kommer til å finne kjærligheten igjen. Den kjærligheten du fortjener <3
   Klem til deg

  53. Kjære Kristine❤
   Jeg er så stolt av deg, og tenker masse på deg nå. Det kommer sikkert til å bli en tøff periode for deg men jeg lover deg at du kommer til å få det bedre enn noen gang etterhvert. Tusen takk for at jeg fikk komme til deg på Louds eventet, du er en nyyydelig jente som jeg blitt veldig glad i. Dette klarer du🤜🏼🤛🏼

  54. WOW! Får frysninger av å skumlese gjennom kommentarfeltet – så GODT å se et kommentarfelt fylt av kjærlighet og støtte! Kjærlighetssorg er dritvondt og jævlig, spesielt for oss høysensitive som føler så altfor hardt på det som er vondt og godt, og som knytter oss så veldig til de vi slipper tett innpå oss. Alt jeg kan si er GI DET TID. Skrik høyt, kast ting i veggen, gråt til du ikke har flere tårer igjen og bare få det ut. Så kan du reise deg, børste det av deg og begynne å gå fremover. Jeg lover deg at du kommer til å få det fint igjen! Bare gi det tid. <3

  55. Håper alt går bra med deg, Kristine! ❤️ Du virker som ei fantastisk jente, og fortjener absolutt bare godt her i livet! Stor klem ❤️❤️❤️

  56. Sender mange styrkeklemmer til deg, Kristine! Du er en vakker, sterk og reflektert sjel; som kun fortjener det aller beste. Kjærlighetssorg gjør så vondt, men husk å puste. Ta vare på deg selv, og omgi deg med gode mennesker som er glad i deg og vil ditt beste!
   Det tar tid, men jeg lover deg; det vil gå over.
   Tenker på deg! Stor klem

  57. Kjære Kristine, du er en så sterk, flott og vakker person. Selvom dette føles grusomt ut nå nå, vil du få det bedre med tiden og du vil få følelsen av at du flyr igjen som det unike og fantastiske vesenet du er, det mener jeg, nattaklem herfra jeg har fulgt med på deg siden du startet og føler virkelig med deg nå, jeg ønsker deg alt godt<3

  58. Skulle ønske jeg kunne hoppe på neste fly til Oslo og komme for å gi den en klem. Dette kommer til å gå bra til slutt, det gjør det alltid. Hold hodet hevet, du fortjener så uendelig mye bedre. Håper du klarer å se at ting blir bedre i fremtiden, du står sterkere alene enn det du gjorde med han. Dette kan kanskje virke håpløst og jævlig nå, men når du ser tilbake på dette i retrospekt om 10 år kommer du til å se at det gjorde deg sterkere og at det ga deg livserfaring. Husk også at ingenting er så jævlig at det ikke kommer noe godt ut av det.
   Ikke bruk for mye tid og energi på å tenke på hva som kunne vært gjort annerledes. Noen ting var kanskje ikke ment til å være. Ikke tenk så mye på hva som har skjedd og hva som kommer til å skje. Livet er NÅ.
   Og du fortjener alt det gode livet har å by på❤❤❤❤

  59. <3 selvom det er vondt fortjener du bedre. Alt det vonde du føler nå vil du en dag føle som glede når du møter den rette

  60. Glemte å skrive at du ikke trenger å være miss independent med en gang, er lov å være lei seg etter ett brudd. Det er lov å være sårbar og svak, ingen forventer at du skal komme tilbake til normale Kristine med en gang. Men håper du klarer å se at ting kommer til å bli bedre. Det er vankelig å stå i det, har selv måttet dumpe mange giftige mennesker. Men det er verdt det til slutt. Livet er for kort til å tilbringe med mennesker som bare gir deg halvparten av det du gir dem. Som ikke virkelig setter pris på deg og som ikke får ut de beste sidene dine. Men når du om 3 år sitter i sofaen hjemme og hører på favorittlåta di mens du drikker kaffe kommer alt det vonde til å være verdt det. Fuglene kommer til å kvitre og mennesker og trikker kommer til å kjøre forbi og alt kommer til å gå sin vante gang. Sola kommer til å skinne i ansiktet ditt, håret blafre i vinden og du kommer til å blomstre igjen akkurat som våren etter den tunge kalde vinteren. Og du kommer til å tenke at du var glad du ikke ga opp, den gangen hvor alt var så innmari vanskelig. Alt kommer til å bli bra ❤❤

  61. Anonym:
   Er så enig!! Man er så vant til å se jenter og kvinner trykke hverandre ned. La oss heller støtte hverandre,og stå sammen. Frykt og hat sprer seg, men det gjør heldigvis kjærlighet også❤👸🏼

  62. Hadde aldri trodd jeg skulle gråte av ett kommentarfelt, men likevel sitter jeg her. Så mye støtte og kjærlighet har jeg aldri sett før, spesielt blandt jenter som av og til har en tendens til å trykke hverandre ned. Vi må fortsette med dette jenter, fortsett og støtte hverandre og spre kjærlighet!! Aaahhh, blir så stolt av alle som er innom med oppmuntrende ord og varme tanker. Det gir meg tilbake troen på menneskeheten. ❤❤❤

  63. Du fortjener virkelig så mye bedre, Kristine! Det er utenfor komfortsonen at livet starter, så hold ut – for du har mange fantastiske dager i vente <3 Vi er her for deg alle sammen, og vi støtter deg mer enn noen gang.

  64. Kjære Kristine.
   Du fortjener å blomstre. Du fortjener noen som får frem det beste i deg, en trygg armkrok, en som tilføyer glede, ikke en som suger alt av energi ut av kroppen din, og drar deg inn i mørket når du fortjener å skinne. Men ikke minst, så fortjener du å finne deg selv først. Og singellivet er vakkert, jeg har ikke vært involvert med en gutt siden eksen, som det ble slutt med for 2 år siden, og jeg har aldri vært lykkeligere. Fordi når du er helt alene, og lærer deg å bli glad i den personen som ikke trenger noen andre, da klarer du alt! Stå på, vi heier på deg!

  65. Du fantastiske jente, dette skal gå fint ❤️ kjøp deg leilighet, ta modell oppdrag, reis ut og opplev verden. Du er fri!

  66. Anonym: faen denne kommentaren likte jeg så godt. jeg fikk så søte bilder i hode…🌸

  67. Kjære, vakre, gode Kristine <3
   Skjønner at akkurat nå så virker alt jævelig, men tro meg, det blir bedre <3 Stor klem til deg, dette klarer du <3

  68. Nydelig på innsiden og utsiden❤️ Du skal komme styrket ut av dette, det vet jeg du vil klare, ting blir bedre❤️ Jeg heier på deg, masse kjærlighet og store klemmer fra en som hver dag blir inspirert av det nydelige du deler og skriver!❤️

  69. Du kommer til å få det så mye bedre nå!!! Dette kommer du over 🙂 Dessuten så kommer folk til å ta deg mer seriøst og respektere deg mer nå som du ikke har denne fjotten ved din side 😛

  70. Hei, jeg vet du har det vondt nå. Men det vil bli bedre, det gjør det alltid. Omring deg med gode folk og gjør ting du liker, kutt kontakt. Så finner du lykken i deg selv og møter noen andre når tiden er inne 🙂

  71. Heier på deg!! Er så stolt over deg. du fortjener kun det beste.
   Gleder meg til å få se den ekte Kristine skinne <3

  72. Kjærlighetssorg er noe av det jævligste man kan kjenne på. Been there, done that.
   Jeg håper den blir kortvarig for din del! Jeg heier på deg jeg og ønsker deg alt godt i verden! <3
   Trøsteklem fra meg

  73. Blir rørt av å se den enorme støtten og det samholdet jenter har for andre jenter når det gjelder dette tema. Og selvom du kanskje ikke så det da, så var det faktisk det alle også hadde da du ble sammen med F også. Vi så dessverre noe du ikke helt kanskje klarte å se, og vi alle ville bare det beste for deg, og passe på at du ikke ble såret. Kjærlighet gjør en litt blind, og sånn er det. Men jeg er også imponert over hvordan du turte å hoppe inn i kjærligheten, og sette alle andre sine kommentarer på vent. Det sier enormt mye om den fantastiske, fine kjærligheten du hadde for han. Samtidig håper jeg at du nå er en stor erfaring rikere, og jeg håper du med tiden kan klare å se hva du faktisk fortjener, og at du fortjente så mye mer <3 Kjærlighetssorg er så vondt, og det skal gjøre vondt. Man kjenner på savnet etter en man var så glad i. Naturligvis gjør det vondt. Men det vil bli bedre. Det kan jeg love deg hundre prosent. Og en dag vil du møte en som ser den du virkelig er, som ikke prøver å forandre deg eller få deg til å tvile på om du er elsket. For kjære Kristine, jeg kunne se usikkerheten din i øynene hver gang du var med han.
   Men det er han har mistet en jente som virkelig elsket han. Det er hans tap, og jeg vet du vil komme deg opp fra dette. Du er så sterk, og unik jente med så mange gode og unike kvaliteter. Vi alle heier skikkelig på deg! God stor klem <3

  74. har forståelse for at det du går gjennom og føler nå er helt sinnsykt vondt.. og det verste med det er at det ikke er en dritt å gjøre med det. det eneste som hjelper er å faktisk vente til den dagen du plutselig våkner og det ikke gjør vondt lengre, den dagen du våkner og hjernen din har glemt at du var avhengig av han.. og det, det blir seriøst akkurat som om du er ute av rehab, helt klar i hodet og fri. altså det er forsket på hvordan forelskelse stimulerer hjernen på samme måte som narkotika, å det er fysisk og psykisk vondt å slutte/kvitte seg med en ?avhengighet?. det er mange følelser som blir aktivert i forhold til selvbilde, selvtillit, avhengighet, at man føler man har fått noe revet bort fra kroppen omtrent, at du har mistet noe som du ikke kan erstatte, tomhet, savn, sorg osv? men det positive er at hjernen etterhvert glemmer han og hvem han var for deg.. så det er bare det samme gamle ?ta tiden til takke? opplegget som hjelper, og det gjør like vondt uansett hvor mange ganger man opplever det. også er det sånn at i den perioden det føles verst så kan man ikke gjøre annet enn å stå i det, ta en dag av gangen, finne ?din greie? med distraksjoner osv i mellomtiden.. og det aller viktigste er kanskje å være rundt GODE venner som vil deg vel og er der for deg <3 alkohol eller andre rusmidler hjelper IKKE!!... du kommer til å bli kjent med deg selv på et nytt nivå, ikke at du ikke vet det, men det handler litt brutalt sagt om å finne den beste måten ?å eksistere? på til du er kommet deg over han, har livsglede og ser en mening livet igjen. og sånn serr, etter man er over alle de forskjellige stadiene så tenker man halloo, hva var greiaa?? han er jo ikke så spesiell?? hva er det jeg har følt på så sterkt ved han liksom? men det er bare vår hjerne som blir mentalt forstyrret av å forelske seg, man ser virkelig ikke ting klart og realistisk, man skjønner det ikke før i ettertid.. men det er helt merkelig hvordan det skifter når hjernen først slipper avhengigheten å finner andre ting og lyster, ønsker, håp og drømmer, og sakte men sikkert vil alt være erstattet av noe nytt. bare husk at fremover må du jobbe litt ekstra hardere for å komme gjennom ting i hverdagen, det er tyngre å stå opp, det er tyngre å konsentrere seg, det er vanskelig å gjøre noe som helst, men prøv å tenke konsekvenser (altså hva som skjer om du ikke leser, skriver, trener osv) uansett hvor vondt og jævlig det er å bare leve nå.. trening, lesing, sosial kontakt hjelper i det lange løp selv om man ikke orker tanken på det sånn egentlig.. nå vet jeg ikke om du føler det slik som jeg beskriver det, men uansett.. få det ut! gråt masse, ikke hold tilbake på følelsene. det er rom for å være sint, lei seg, forvirret, trist, ensom, oppgitt, sterk, svak, det er rom for hele spekteret av følelser, la de komme. det at du i det hele tatt har kommet deg ut av det er et stort steg mot det bedre. og jeg lover, det vil bare bli bedre selv om prosessen er smertefull. håper bare du vet at du kommer til å skinne igjen og at du har så mange som støtter deg.

  75. Kjære vakre Kristine. Unner deg på ingen måte den smerten du går gjennom nå, men vit ta det er for det beste. Vi er alle utrolig stolte av deg, og du har tatt et stort valg for deg selv – det er det fineste man kan gjøre. Du kommer til å høste så utrolig mye erfaring av dette, og du kommer til å bli enda klokere enn du er nå. Ta godt vare på deg selv og gjør det som gjør deg glad, husk at vi lesere er her for deg hele veien, det er jo dette kommentarfeltet et strålende eksempel på <3 We love you.
   Stor stor stor klem

  76. VERDENS BESTE KRISTINE!!!!!!!! Sender deg tusen klemmer. Jeg kan forstå hvor lei deg du er nå, men vil fortelle deg at du kommer til å lære så utrolig mye av dette, på en veldig positiv måte.
   Jeg har selv vært i din situasjon. Jeg gråt hver eneste dag, men nå: nå er det ingenting som kan såre meg, jeg har blitt utrolig sterk og tåler det aller meste. Jeg har lært MASSE, og ser tilbake på mine “vonde dager” med et smil, mens tenker på hvor mye jeg har lært og hvor takknemlig jeg er for det.
   Det vet jeg at kommer til å skje med deg også. Men før den tid er det lov til å være lei seg. Gråt masse, få ut all smerte, og vær med venner, eller vær alene hvis du ønsker det. Forholdet er ingenting å angre på. Du må være takknemlig for alt du nå har erfart, for nå er du 100% klar for din neste og virkelig ekte og beste kjærlighet som venter på deg der ute.
   Virkelig ikke ta deg nær av noe han har gjort. Jeg kan forstå at du er såret, men snart kommer du til å bygge opp en slik selvsikkerhet som sørger for at ingenting kan knuse deg. Du er for god for dette, og det tror og håper jeg at du med tiden kommer til å se.
   Personlig er jeg utrolig glad for at jeg gikk gjennom en kjærlighetssorg. Tenker ofte på vennene mine som ikke har opplevd lignende, og tenker på hvor lite livserfaring de har. Stay strong Kristine, alle er veldig veldig glad i deg <3

  77. Jeg synes en ting. Dette kommentarfelt burde være tilgjengelig for alle jenter som gjennomgår dette. En slags motivasjonsfaktor uansett. Ikke bare for deg. Men for alle som går gjennom det samme

  78. Jeg kjenner ikke deg og du kjenner ikke meg. Men jeg ville likevel skrive til deg som en jente som har gått igjennom kjærlighetssorg herfra og til helvette og fortelle deg at du er så sterk. Tillat deg å gråte deg tom, støtt deg til venner, spis det som føles godt og la deg selv nå bunn, og deretter reis deg og kom sterkere enn noensinne tilbake. Og fra utsiden, fullstendig uten rett til å egentlig mene noe om det forholdet du hadde; ikke ta han tilbake, ikke. Uansett hvor mye du har lyst enkelte timer, dager, uker. Ikke gjør det!

  79. #den følelsen #verdens verste følelse
   Det er så fælt hvordan
   det var så nære på
   men så stritter personen i mot
   den eneste personen som
   kan få det til å fungere
   Og du ber han
   på dine knær
   om å få fortsette men
   for han betyr det ikke noe
   og han forsvinner
   ut i det blå
   og det går opp for deg at
   du var alene om å være i forholdet
   og nå må du forlate det
   du også
   da er verden trist da
   Jeg kjemper mot samme sorg selv. Bare la deg rive med og gråte alt du har, bare la sorgen herje. Den blir lei og gir seg etter hvert, og du kan begynne å samle deg igjen.
   <3

  80. ❤️❤️ Legger igjen et par hjerter til deg Kristine. Ønsker deg alt godt, skulle gjerne gitt deg en klem!

  81. Håper du har det fint, og ikke er helt hjerteknust for det skal du ikke være. Vi har alle sett hvordan du har blomstret den tiden du var med eksen. Ikke at han gjorde deg hel, men syns du gjorde deg hel med å bare utforske nye ting og utfordre din egen komfor zone. Syns du skal forsette å gjøre det. Det å være singel kan være ensomt, men det vi ofte glemmer å snakke om er hvor fantastisk det også kan være. Man finner virkelig seg selv i alt det hele, man lærer mye om andre og seg selv. Noe som er verdt det. Håper virkelig at du ikke tar dette så tungt, og kommer deg opp på bena igjen kjapt. Du er ung, pen og har hele livet foran deg. Om kjærligheten kommer, så er det bare nydelig. Hvis ikke så er det også helt perfekt, for deg kan du alltid være din egen kjæreste å ta vare på dine behov og dine følelser. Det er nok et av de beste tingene på jord, så kommer den fine friske kjærligheten når tiden er inne. <3

  82. Denne sangen må du høre: Linnea Henriksson – Lyckligare nu ! En sang som handler mye om nettopp din situasjon, men samtidig en good feel sang som jeg tror du vil like <3 vær så snill, hør!

  83. Mohammad er ikke imponert.
   “Favoritt-rødvinen” skriver du øverst og så har du jaggu bilder av den samme vinen hvor etiketten vises.
   Ulovlig alkoholreklame.
   Allah vet best.

  84. Kjære Kristine! Så utruleg modig gjort av deg! Eg er sikker på at du kjem til å få det mykje bedre – bare gi det tid. Du er så vakker, reflektert og inspirerende, og det er så godt å få følgje med på deg gjennom både blogg, insta og bloggerne! Det er så mykje eg kjenner meg att i sjølv. Håpar du klarer å unngå tilbakefall når det gjeld Fabian. Sjølv veit eg nemleg kor vanskeleg det er å gå tilbake til eksen… ikkje lurt:/ Uansett kryssar eg fingrane mine for at du har det bra! Vit at du har gjort det rette og at alle oss lesarar sender deg uendeleg masse kjærleik. Vi heier på deg!

  85. Må bare si, herlighet så koselig bloggerne episoden var av deg, med besøk av familien! Du lyste, så koselig å se hvordan du er med Ingeborg<3 Håper du får en fin dag, klem!!

  86. Kjære Kristine 💛 Jeg ønsker deg en fin dag med disse fine og viktige ordene fra Bjørg Thorallsdottir:
   Egenkjærlighet er et slikt godt ord.
   Det handler ikke om egoisme,
   men om å ta vare på seg selv – slik at
   du kan forsette å bety mye for mangen andre.
   Ta godt vare på fine deg❤
   Klem fra Elisabeth🌸🌸🌸

  87. Ble skikkelig rørt av dagens/gårsdagens Bloggerne-episode. Du er så fin mot søstra di når du ordner håret hennes. Hun ser nok opp til storesøsteren sin. Du kommer best ut av alle bloggerne i serien, du virker som en smart og morsom jente med et godt hjerte. (Og jeg håper du skjønner hvor heldig du er som har en så fin familie rundt deg. Det er unikt!)
   Jeg vet kjærlighetssorgen er vond nå, men når du får litt avstand så vil du være glad for at det ble sånn. Du har nok lært mye av forholdet ditt, om deg selv og hvordan du du vil bli behandlet. Ønsker deg masse lykke til med alt. Alt ordner seg. <3

  88. Kristine❤️
   Jeg er noen år eldre enn deg, men har lest bloggen din lenge. Har aldri kommentert på noen blogg noen gang, fordi jeg helt ærlig synes det er litt flaut å se opp til bloggere. Men ikke deg, deg kan jeg si til alle vennene mine at jeg liker. Du skiller deg ut, og jeg synes du virker som en fantastisk jente, god tvers gjennom, positiv, og en livsgnist som få andre bloggere klarer å få frem. Dette til tross for at du og jeg helt klart har ulike meninger om feminisme (jeg er nemlig feminist på grunn av alle jentene i verden som fremdeles ikke er likestilte med menn og ble bittelitt skuffa da jeg leste at mitt idol (deg) ikke var det haha!) og verdien av utseendet. Det har liksom ingenting å si, for du virker som ei jente jeg definitivt hadde blitt kjempegod venninne med. Det var så mange ganger du motiverte meg på studiet mitt når du skrev innlegg om skole, prøver, motivasjon og mestring. Takk❤️
   Nå vet jo ikke jeg noen ting om hva som har vært mellom deg og F, men jeg vil bare si at mitt første forhold resulterte i at jeg fikk hjertet mitt knust av han, fordi han var utro. Jeg fant det ut på verst tenkelig måte. Heldigvis var jeg bare 20 år på det tidspunktet og er i ettertid sjeleglad for at jeg gikk gjennom noe sånt såpass tidlig i livet. Det gjorde meg sterk, egenrådig og mye flinkere til å være der for mine egne venninner når de senere opplevde kjærlighetssorg. Men når det sto på som verst var det eneste som fikk meg gjennom kjærlighetssorgen å si til meg selv at «det kommer til å gå bra, nå er jeg én dag nærmere dagen jeg er over han, om ett år kommer jeg til å være et helt annet sted i livet, hold ut for helvete». I tillegg til å være med venner, trene og fokusere på studiet. Nå har jeg verdens beste samboer, og det er en helt fantastisk balanse mellom oss når det gjelder det å gi og ta, være der for hverandre, se hverandre, innholdsrike samtaler og masse romantikk på vår måte. Jeg gleder meg på dine vegne til du kommer dit jeg er i dag.
   Jeg synes den kommentarenen som ble postet 02.05.2018 KL. 13:25 er helt fantastisk. Jeg limer rett og slett inn en del av den, for jeg vil så gjerne at du skal lese det én gang til, les den så mange ganger at du kan den utenat, for dette er så fint:
   «Kjærlighet gjør en litt blind, og sånn er det. Men jeg er også imponert over hvordan du turte å hoppe inn i kjærligheten, og sette alle andre sine kommentarer på vent. Det sier enormt mye om den fantastiske, fine kjærligheten du hadde for han. Samtidig håper jeg at du nå er en stor erfaring rikere, og jeg håper du med tiden kan klare å se hva du faktisk fortjener, og at du fortjente så mye mer <3. (...) Men det er han har mistet en jente som virkelig elsket han. Det er hans tap, og jeg vet du vil komme deg opp fra dette. Du er så sterk, og unik jente med så mange gode og unike kvaliteter. Vi alle heier skikkelig på deg! God stor klem <3»
   Hadde jeg vært deg Kristine, ville jeg printet ut den kommentaren, hengt den opp på veggen og lest den hver gang ting blir tøft fremover. Jeg er så enig med denne personen, om at det er fantastisk av deg å følge hjertet og se hvor det tar deg, til tross for at mange sa at du ikke burde. Den kjærligheten du viste alle at du er kapabel til å ha er noe jeg gleder meg til å se at du viser til en fremtidig fyr.
   Fine gode deg, hadde jeg bodd i Oslo hadde jeg stilt opp med pizza og is, og evig lyttende ører. Håper du lar de gode vennene dine hjelpe deg nå.
   Masse lykke til videre, heier på deg!!!!!❤️❤️❤️

  89. You got this! Du er Kristine Ullebø, for pokker:D Tenk på hvem du kommer fra – of course you got this <3

  90. Du satset alt. Og så trynte du. Skikkelig. Men husk at det var en liten stund der du fløy. Der du kjente på følelsene, både de gode og de vonde. Du lærte garantert mye om deg selv, om andre og om forholdene mellom deg selv og de andre.
   Det står respekt av at du turte å satse. Og det står respekt av at du klarte å gå videre. Du er mange erfaringer rikere, husk det!
   Og for guds skyld, kjøp deg tre liter is og grin til du ikke får puste. Det er nødvendig det også. For selv om du senere kan se tilbake på det som en verdifull erfaring, er det helt greit at det gjør innforjævlig vondt nå.

  91. Høres kanskje rart ut å si det her siden du ikke aaaaner hvem jeg er, men jeg tenker så utrolig masse på deg Kristine. Du er sterk og kommer deg gjennom det her. En dag møter du en som er den rette. Føler meg nesten litt glad i deg siden jeg har fulgt deg siden da du startet å blogge for mange år siden. Håper du får en god dag

  92. ❤️❤️❤️❤️ vakre sterke Kristine. Jeg har aldri møtt deg, men alikevell er jeg så stolt av deg!

  93. Dette kommentarfeltet må være noe av det fineste jeg har sett. Og virkelig et symbol på det du står for, Kristine! “Jenter må stå sammen!” <3 Takk, takk for at vi har deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg