tårer i stillhet

ezgif_com_optimize_3

Alle sa at “du vet når nok er nok”.

Nok var det da jeg løp etter deg på gata i sokkelesten og tryglet deg om å bli.

Nok var det årets første vårdag da jeg gråt meg i stykker på bussen mens stola stod på himmelen og de dagene jeg elsker aller mest ble mitt største mareritt. Du visste at dette var mine gylne dager, du visste at våren fikk meg til å gråte av glede, du visste at jeg heiset opp rullegardinen om morgenen og kysset deg med glitter i øynene mens sola skinte inn på oss. Jeg så deg, du som leste bloggen min. Jeg så at du så at jeg hulket til jeg ikke fikk puste og at jeg i skam gjemte tårene og de hovne øynene under hatten min der jeg satt bakerst på 21-bussen i en altfor tykk ullgenser.

Nok var det da jeg måtte avlyse møtet jeg hadde gledet meg sånn til, da kroppen min falt sammen og jeg ble liggende på gresset i bakgården og hyperventilere til sjefen min fra Egmont kom kjørende hjem til meg for å hente meg.

Hvordan gå fra noe som nesten tar livet av deg, når du elsker et menneske så høyt?

Jeg hoppet inn i den første kjærligheten uten fallskjerm og satt all tvil fra mennesker rundt meg på vent. Jeg turte, jeg elsket, og jeg elsket så ubeskrivelig høyt. All kjærligheten jeg har for livet ga jeg til han. Det kunne aldri bli oss og jeg visste det fra dag tre, men jeg klarte ikke å finne løsningen på regnestykket, hvordan kunne jeg elske så høyt når det ikke skulle være oss to? Hvordan kunne folk si at jeg måtte avslutte det når vi løp gatelangs på vei til nok et nytt eventyr og hadde det fetere enn resten av verden? Ingen kunne måle seg med det vi hadde føltes det som, vi var jo de kuleste. Hvordan kunne noen si at det ikke var riktig?

Alt jeg noensinne ville i hjertet mitt var å ha det fint med han. At solskinnsdagene skulle regjere over uværet, men det ville aldri skje og det var den aller vondeste realiteten å innse.

På et punkt ble bare alt veldig stygt. Og hva gjorde jeg? Jeg elsket enda mer, dere aner ikke hvor mye jeg elsket. Jeg kjempet enda mer, jeg tørket enda flere tårer og gikk ut døra nok en gang med rak rygg. Forholdet skulle tatt slutt for et år siden, kanskje enda tidligere. Jeg kunne dø fullstendig i hele kroppen bare av tanken på hvor smertefull kjærligheten vår hadde blitt. Det har ikke vært vondt, det har langt vært mer enn vondt. Selvutslettende, ødeleggende, torturerende, knusende, rivende. Om å gjøre å være minst forelsket, om å gjøre å elske minst, om å gjøre å være den som går ut døra og ikke bryr seg når begge vet at det ikke er sannheten. Jeg orket ikke et sekund mer.

Nå er alt stille og fredfullt i verdenen min.

Jeg våknet i Batman-sengetøy på rommet mitt hjemme i Førde med lukten av fjelluft inn vinduet mitt som stod på vidt gap i natt. Ikke en eneste lyd. Denne gangen er det ingen som kan redde meg, det er ikke en krangel vi ordner opp i for å lage middag med tente stearinlys i leiligheten på Løkka, vi skal ikke sove på det og gå hånd i hånd ut døren neste morgen. Det er helt over, og selv om jeg elsker han vil jeg aldri se han igjen.

Nå er det i alle fall bare vondt. Jeg er ikke redd, jeg har ikke angst, jeg slipper å være bekymret. Nå skal jeg kun kjenne på sorgen, danse videre slik jeg alltid har gjort og plukke opp bitene av meg selv igjen på veien. Jeg gikk en tur i skogen i dag. Blomstrene er der fortsatt, elven renner fortsatt, sola ga meg fortsatt fregner. Russebilene kjører fortatt rundt i byen her slik de gjorde da jeg var russ for akkurat to år siden, jeg har fortsatt sannheten om meg selv i meg når jeg våkner om morgenen. Hvis dere trodde jeg var sterk fra før av, skal jeg vise dere en helt ny styrke nå. Tusen millioner takk for all støtte, jeg leser kommentarene deres om og om igjen. Herregud. Jeg er verdens heldigste og livet er vanvittig vakkert, selv oppi alt dette.

Jeg trodde på ekte at det var kjærligheten alene som fikk meg til å blomstre. På vei hjem til Førde innså jeg at alt er i meg, det var i meg hele tiden, det var jeg som blomstret hele veien. Jeg takker min første kjærlighet for alt det ga meg og gjorde meg til, nå skal jeg ta med meg alt det fine videre og utforske resten av det vakre livet har å by på. X

Klem,

fra deres Kristine

485 kommentarer
  1. Fineste Kristine! Du kommer deg igjennom alt, det ordner seg alltid til slutt. Husk at ting som gjør vondt nå, kommer ikke til å gjøre LIKE vondt om 1 måned. Du er fantastisk, stå på!❤️❤️

  2. Du var nok hekta, ikke hekta på kjærlighet, men hekta på håpet om å få kjærlighet. Alle de gangene han ga deg litt av det du trengte, brant håpet sterkere enn aldri før.
   Anbefaler deg å lese boken “Hekta” av Sissel Gran og Nora Skau. Eller høre på podcasten – kjærlighetspodden episode 9.
   Mange klemmer til deg ❤️ Dette vil gå bra!

  3. Herregud får helt vondt inni meg av deg den første kjærligheten er helt spesiell, uansett. Du må prøve og feile, finne ut av ting selv. Selv om alle fortalte deg at du måtte gå kunne du ikke gjøre det før du selv innså at nok var nok! Håper du har venner og familie rundt deg som passer på deg, du er sterk og nydelig og kommer styrket ut av dette <3

  4. Wow Kristine… dette var utrolig vakkert å lese. Fikk tårer i øynene. Håper du tar med deg videre at den kjærligheten du klarte å gi er en del av DEG! Ikke noe som forsvinner med den du elsket. klem <3

  5. Dette føles som en seier. Ikke bare på vegne av deg, men på vegne av alle vi jenter som har kjent på hvordan det er å elske en sånn gutt. Vi er så mange, og det er noe man må få lov til å gå igjennom, og erfare selv. Jeg, og sikkert mange andre, har syntes det var vondt å se hvor lenge du har holdt ut. Men herregud, vi vet alle hvor vanskelig det er å gi slipp når det er en selv som står midt oppe i det. Dette er et fuckings slag for menneskeheten, for sterke kvinner. Jeg er så stolt!!! Du fremstår som et forbilde for andre jenter som sliter med å gi slipp. Nå har du erfart, og jeg tipper du aldri igjen kommer til å havne i samme situasjon. Jeg har vært der, og nå, etter et par fantastiske år som singel, har jeg endelig funnet en sterk og uendelig trygg og snill mann, som aldri får meg til å føle meg verdiløs. Du har så mye bra foran deg. Beste Kristine <3

  6. Hei Kristine! Kjærlighetssorg er en forferdelig ting, den oppsluker deg på måter man ikke trodde var mulig.. men du skal vite at du er flink og sterk og det går bedre for hver dag, hver uke som går, og selv om det kan være vondt å tenke tilbake må du tenke fremover på alt som venter deg. Jeg mistet kjæresten min til kreft for noen år siden og kan love deg at om jeg kan komme levende ut av noe slikt, kommer du deg over et brudd! Keep ur head up <3 Livet er langt og du har bare levd en brøkdel av det!

  7. Selvom jeg vet det er det værst å høre akkurat nå, så leger virkelig tiden alle sår. Selvom det gjør vondt som aldri før nå, så kommer det til å bli bedre. Du er på riktig vei! du kom deg ut av det! Du er sterk, stå på <3

  8. Kjære Kristine, jeg leser til vanlig ikke bloggen din. Men jeg må si dette innlegget var sterkt. Det kommer til å gjøre vondt en stund, og du kommer til å ha tøffe dager. Men det går over. Og det er så fint. Du kommer til å elske noen like høyt, hvis ikke høyere en dag selvom det ikke føles ut som det nå. Men livet går videre, og du kommer til å vokse som en person. Du kommer til å nyte livet som du gjorde før Kristine. Jeg heier på deg, dette vet jeg du klarer!
   Store klemmer fra Thea <3

  9. Hei, skjønner at det er grusomt vont nå. Synes det er så utrolig sterkt av deg å forlate et skikkelig usunt forhold – det er ikke lett. Jeg heier på deg.

  10. Jeg får så vondt av deg. Selvom folk fortalte deg at du burde gått fra dette tideligere, syntes jeg det er helt riktig gjort av deg å ta slike avgjørelser selv, når DU selv føler for det. Det er kun du som vet hva som er riktig for deg å gjøre. Kanskje du innser nå at vennene dine “hadde rett”, så er det ikke noe værre enn at du er en erfaring rikere. Dette kommer til å være en tøff periode framover. Kjærelighet er noe av den værste smerten man kan kjenne på. At en du elsker så høyt kan såre deg så mye svir i hjertet. Men vit at alt kommer til å ordne seg til slutt. Du er en sterk jente. Selvom jeg ikke kjenner deg, så får jeg bare lyst å gi deg en varm og god klem og fortelle deg at alt kommer til å ordne seg. Det at du tok steget, å gikk ut av forholdet forteller så mye om deg! Det er ikke alle som er sterke nok til å gjøre det. Vit det!

  11. Kjære Kristine, blir så utrolig trist av å lese det du skriver. Har akkurat gått ut av et forhold selv, og vet hvor vondt det gjør. Men, det går over.. tar bare litt tid. Nyt tiden hjemme med familien, heier på deg<3

  12. Sender deg masse kjærlighet <3 Kjærlighetssorg gjør så jævelig vondt men så går tiden og man begynner å forstå at man klarer seg. Du klarte deg før han dermed klarer du deg og etter han <3 VAKRE flotte sterke du!

  13. Så bra skrive Kristine,
   eg veit korleis du har det, det er heilt jævlig.
   Eg trudde aldri eg skulle leve igjen, men det er fascinerende
   kor mykje styrke ein faktisk har inni seg. Eg trur aldri ein vil glemme det
   eller komme heilt over det, det er litt av livet ditt som du vil ha med deg videre,
   men ein vokser på det, og ein lærer mykje om seg sjølv også på veien,
   eg ville ikkje vært foruten det uansett kor vondt det har gjort og fortsatt gjør innimellom.
   Sender deg gode tanker,
   og ein klem 🙂

  14. Er så stolt av deg! Kjærlighet er det beste og vondeste som finnes. Og noen ganger bare går det ikke, å innse det er helt jævlig. Takk for at du er så ærlig om livet. Du er virkelig en helt unik og vakker sjel! Ta vare <3

  15. Du fortjener å ha det bra, og det blir bedre. Det kommer til å gå opp og ned, men gradvis vil sorgen og smerten gi slipp <3

  16. For hver tøffe dag du kommer igjennom, har du én mindre i vente. Får helt vondt i hjertet av å lese dette innlegget. Mange kan kjenne seg igjen. Det kan gå så langt å gjøre fysisk vondt. Men for oss som sitter på den andre siden vil jeg bare si at denne erfaringen gjør deg rikere og det beste rådet jeg fikk var at det går over. For det gjør det. Vanskelig å tro.. men en liten trøst. Men for nå, ta vare på deg selv og vær egoistisk og gjør akkurat det du vil. For når alt kommer til alt er du din egen beste venn <3

  17. Hjertet mitt begynte å dunke fortere da jeg leste dette, nettopp fordi jeg kjenner meg igjen i hva du går igjennom. Jeg har akkurat blitt ferdig med et ekstremt turbulent forhold og en person som gjorde meg veldig mye vondt, men samtidig – kjærligheten så sterk. Jeg heier på deg, jeg heier på meg, jeg heier på alle som har tatt vanskelige valg som er bedre for fremtiden. <3 Jeg elsker når du skriver, du treffer garantert mange følelser og tanker hos veldig mange og det er en fin evne å ha. Tusen takk for at du deler så mye, det hjelper meg og helt sikkert mange andre xoxo

  18. dette innlegget viser enorm styrke fra din side. ikke bare har du klart å SE hva du fortjener – selv når du er fortapt og blind i kjærligheten, du reiser deg opp og står i alt som kommer mot deg, og det er dette som gjør deg så jævli rå, og kul, sterk og på alle måter et så sinnsykt inspirerende og ærefullt menneske. jeg vil beklage til deg for at din første kjærlighet endte med så mye mer tårer enn glede, men den dagen du møter den rette, vil du mest sannsynlig forstå at det er din sjelevenn fordi han er ingenting som din første. <3 sender varme tanker til deg

  19. Jeg er så stolt og imponert over deg, og så ufattelig glad og lettet på dine vegne <3 Alle heier på deg, Kristine. Jeg gleder meg til å se deg fortsette å utvikle deg uten all smerten og usikkerheten. Du er sterk og fantastisk i deg selv, aldri på grunn av noen andre! Du kommer til å ha et fantastisk liv foran deg nå som ingen kan ta fra deg din egen lykke lenger. Bra jobba!

  20. Endelig. Det hele norge har ventet på har nettopp skjedd. Vi har ikke ventet fordi vi vet at det knuser deg, men fordi vi vet det knuser og knuste deg enda mer av å være i lag med han. Man skal høre på andre, men aldri undervurdere egen magefølelse. Å være blind i kjærlighet er en ting, men å være fanget er noe annet. Jeg er glad for at jeg slipper å se deg bli manipulert og urettferdig behandlet lengre. Det var vondt. Det var vondt å se hvor mye du slet for å komme deg vekk. Du elsket så høyt, så høyt at du gikk i mot dine egne moraler og hva du tror på. Du elsket så høyt at du valgte å tro på en person, istedenfor tusenvis av mennesker. DET er kjærlighet. Og når han ikke klarer å ta vare på noe så stort, da taper han. Har aldri likt å snakke om å tape og vinne innen kjærlighet, for det er ikke å tape eller å vinne. Men han har faktisk tapt. Han har tapt, du har vunnet. Dette er en seier. Og du er SÅÅÅÅ ufattelig beundringsverdig og STERK, en sterk sjel som endelig klarte å bryte ut av det mønsteret av en labyrint.
   Jeg heier på deg. Nå er det din tur å skinne, alene. Du fortjener alt godt, og jeg er så ufattelig glad på dine vegne.
   Kjære sterke, nydelige og selvstendige kristine, du er ikke nå lengre en fugl fanget i et bur. Du er nå en fri sjel. Nyt hver dag som den du er, uten han. Nei fyfaen HEIA KRISTINE<3

  21. Dette innlegget ga meg ikke bare gåsehud, men også pur grlpwr-energi til å bare takle alle utfordringene jeg har i dette øyeblikk. Tenk at du INSPIRERER SÅ JÆVLA MYE når du i teorien er “på bunn” (sett gjennom samfunnets øyne. Jeg tror ikke du har noen bunnlevel. Tvert imot). Syntes det sier utrolig mye om ditt vesen og din positive energi, og tør nesten ikke tenke på hvor mye du kan utrette når du er “på T O P P”. Det at du klarer å se det positive og vakre i ting, selv om du samtidig føler på det negative og vonde, det er en egenskap mange ikke har, eller tør å bruke. Du er så himla TØFF! Endelig har du funnet KRISTINE igjen, og se der, hun var der HELE TIDEN, hun ble bare IKKE SETT. Gleder meg til å følge deg fremover, håper du skriver en liste over alt du har valgt bort og som du nå velger å gjøre FORDI DU KAN ❤️
   Og du, sjekk ut “Hekta på et håp om kjærlighet” av Nora Skaug og Sissel Gran. Den kunne ikke passet bedre akkurat nå!

  22. Å, kjære Kristine ❤️ Så vakkert skrevet, du vet å sette ord på følelsene dine. Takk for at du turte å innse sannheten om forholdet og takk for at du turte å gjøre det slutt. Det var det beste valget for Kristine Ullebø ❤️ nå kan du fokusere på bare deg selv og utforske og kjenne enda mer på livet, håper du har fine dager i Førde med familien og kommer tilbake til Oslo med ny giv ❤️
   Forresten, du vet bloggergossip på jodel, det har vært ekstremt mye kjærlighet til deg der de siste dagene, jeg har faktisk ikke sett en eneste negativ kommentar om deg der. Vi elsker deg, Kristine!
   Stooooor klem fra meg ❤️

  23. Jeg var i et veldig manipulivt forhold selv for noen år siden. Jeg elsket han , men han fikk meg til å føle meg dårlig med meg selv. Selvtilliten var på bunn da jeg var sammen med han. Jeg klarte ikke se det selv før det var gått veldig lang tid. Både venner og familie sa jeg måtte gå ifra han. Men jeg måtte først se det selv før jeg klarte å løsrive meg.
   Etter jeg kom meg vekk fra han fikk jeg både selvtillit og livsglede tilbake. Nå er jeg sterkere enn noen gang og er sammen med min nåværende kjæreste som får meg til å føle meg lykkelig og som verdens peneste. Sånn en kjærste burde.

  24. Vakre, herlige Kristine! Dette er så sterkt og motiverende å lese. Du viser alle hva du er lagd av nå, virkelig, og dette kommer du sterkere ut av.
   Leste noe på twitter fra en tilfeldig person her en dag, som virkelig festet seg hos meg, som jeg føler for å dele med deg nå:
   “Sort yourself out mindfully as soon as you can. The sooner you do it, the fuller your life will be, I promise. Don’t buy into the ’emotional life is a more meaningful life’ narrative. A self-controlled life is a happier life.”
   Som en person som er på vei til å bli frisk fra emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, som kjemper hver bidige dag for å få mer kontroll over tankene og følelsene mine, var dette noe som virkelig traff. Ja, så klart er sensitivitet en styrke på sitt vis, og jeg elsker den delen av meg – men som denne personen skriver, et selvkontrollert liv er et lykkeligere liv. Det er dette jeg kjemper mot, og det er dette du har tatt et steg mot nå. Jeg heier sånn på deg! Klem <3

  25. Dette er oppriktig vakkert å lese. Du er så sterk Kristine, og vet du kommer deg gjennom dette! Husk å kjenn på det du føler, ikke bare være hyper sosial slik mange kan «bomme» litt på. Det ble slutt for ikke så lenge siden mellom typen og meg også… <3

  26. Wow.. bare wow. det var utrolig trist å lese dette innlegget, men samtidig er jeg så utroooolig imponert og stolt over deg! Åhhh, du er fantastisk. Heier på deg!

  27. Wow.. bare wow. Det var utrolig trist å lese dette innlegget, men samtidig er jeg så utrooolig imponert og stolt over deg. Åhh, du er fantastisk. Heier på deg!

  28. Hell fucking yes, du er verdens råeste dame🙌🏼❤ Sender masse varme klemmer, du fortjener alt godt i tiden fremover! Håper du blir tatt godt vare på hjemme i Førde, og at det nye kapitlet i livet ditt blir slik du vil. Forandring kan være skummelt, men man vokser ikke som menneske hvis man blir stående på samme sted for alltid. Det er vanskelig å stå i det, man noen ganger må man ha det litt vondt før man får det bra igjen. Det er bare sånn livet er noen ganger. Livet er en reise, og dessverre så er det kun en måte å få livserfaring på; man må lære av sine feil.
   En dag kommer du til å finne den rette, men før det må du huske å ikke hverken senke standaren eller krype tilbake til mennesker du vet ikke er bra for deg når du føler deg ensom. Du fortjener bare det beste, du fortjener en som ser hele deg. Hvor fantastisk og kompleks du er på innsiden. En som fortsatt ser den vakre sjelen din, selv når du er 80 år og håret blir grått.
   Den som får tilbringe resten av sitt liv sammen med deg er verdens heldigste👸🏼❤❤

  29. Legger ikke ofte igjen kommentarer, men idag må jeg. Du er så flink til å sette ord på følelsene dine, det er et talent. Jeg kjenner meg så igjen i alt du skriver, og fra en jente som kommer fra et ødeleggende forhold; vit at du kommer til å komme fra dette sterkere. Jeg angrer ikke, fordi forholdet lærte meg ting om meg selv jeg ikke visste. Jeg kjenner meg stolt over at jeg forlot en kjærlighet som var så stor men samtidig så smertefull. En dag vil du våkne opp og ha plukket opp alle bitene og føle deg fri og lykkelig. Takk for dette innlegget<3

  30. Sender deg så mye kjærlighet! Det gjør vondt, og det kommer det til å gjøre, men aldri tvil på at du ikke klarer deg alene eller at du ikke er bra nok alene – det ER du! Klem <3

  31. Ønsker deg masse lykke videre!! Du virker som en så fin jente, og jeg håper alt blir bedre nå. Du fortjener bare det beste, fine deg

  32. Gjorde det slutt med kjæresten for to måneder siden og jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver..
   Det var helt jævlig og det er så vondt å elske noen når du vet innerst inne at det ikke kommer til å bli dere to.
   Jeg kan hvertfall si at det blir bedre. Det er bedre nå. Du er sterk <3

  33. Dette er det mest ærlige, råeste og vakreste jeg har lest!
   Sjøstjerner kan miste armene sine om og om igjen, men vil likevel finne styrke til å vokse ut en ny! Ta tiden til hjelp, bruk familien som støtte, oppsøk nye eventyr og viktigst av alt; gå inn i kjærligheten igjen. Livet er ikke forutsigbart, men alt skjer heldigvis for en grunn.
   Det har vært en ære å få lov å følge dere, men nå skal du få lov til å fly litt alene. Og det gleder jeg meg til.
   Tusen takk Kristine. Måtte solen alltid skinne gjennom soveromsvinduet ditt.

  34. Sitter med tårer i øynene. Fyfaen Kristine, du er så bra!!! <3 tenker på deg, sender varme tanker og mye kjærlighet!

  35. Kjære Kristine.
   Nå gråter jeg etter å ha lest innlegget.
   Lykke til videre. Du er sterk, og det VET du!
   Klem. 🙂

  36. Nå blei jeg rørt. Fy faen, den første kjærligheten…. Du kommer sterkere ut av dette, det er akkurat det du gjør, og jeg synes du er en veldig reflektert jente som faktisk greier å se det vakre oppi alt det vonde. This, too shall pass <3

  37. Det er så rart å si til noen man ikke kjenner i det hele tatt, men jeg må si at jeg er stolt av deg. Du er så modig som har kastet deg inn i kjærligheten og kjempet for den, og selv om det tok slutt så har du på ingen måte tapt. Jeg gleder meg til å se deg vokse og spire.

  38. Sender deg masse kjærlighet. Så glad for at du i bilen på vei hjemover innså at alt det fine bor i deg og ikke i det forholdet du nå er ute av. Stor klem!

  39. Jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har fått tårer i øynene av et blogginnlegg. Jeg kan faktisk kun telle èn finger, og det var etter jeg leste det blogginnlegget her. Det var så ekte og så sårt. Utrolig sårt, og jeg kjente virkelig smerten i brystet. Bare det å lese dette, stakk som 100 nåler, og da kan jeg bare tenke meg hva du går igjennom.. du må vite at vi alle er kjempe glad i deg og vil deg det aller beste! Vi vil se at du stråler og elsker livet mer enn du noen gang har gjort! Stolt av deg som har kommet ut av et forhold du innså ikke ga deg noe eller gjorde deg glad lengre. Vi støtter deg hele veien, og vi skal heie deg opp og frem og være her for deg gjennom hele veien!

  40. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Jeg har så respekt for deg Kristine! Ikke se deg tilbake, take no shit. Du fortjener det beste, ønsker deg alt godt!!!! Var i et forhold med en som har minnet meg veldig om inntrykket jeg har fått av F, og det krever mye å gå. Jeg skal ikke anta noe om deres forhold, men min egen erfaring var at jeg tok så jævlig mye dritt i mot, og jo mer bevis på at jeg måtte gå, jo vanskeligere det ble, jo mer ville jeg ha han, jo mer ville jeg kjempe og elske. En kvinnebedårer og ekstreeeeemt manipulativ type. Trodde aldri noe skulle bli bra da det ble slutt, ville så gjerne han ville ha meg- og bare meg.
   JEG ER SÅ GLAD FOR AT DET BLE SLUTT I DAG! Og selv om det tok tid, tenker jeg aldri på han i dag med noen sterke følelser. Men! Å ha fulgt deg de siste dagene har gitt meg frysninger, fordi det minnet meg så om den tiden. Alt vil bli bra! Tro på deg selv, som du allerede gjør. Jeg heier!

  41. Tenker masse på deg Kristine! Tiden leger alle sår, og det er helt sant <3 Jeg heier på deg, for du er et forbilde med mange gode, fine kvaliteter! Sender deg en varm klem!

  42. Utrolig sterkt!
   Du skriver så sinnsykt bra og eg er sikker på at fremtiden din byr på så utrolig mye godt!
   Er ikkje verdt å ha det dårlig, ta vare på alt som er godt og som gir deg glede ! ☀
   Har vert gjennom noe lignende, selvfølgelig ikkje heilt likt som deg, men alle forhold er forksjellige, så kan ikkje si eg veit akkurat korleis du føler det, men kanskje litt ! Og veit at det alltid ordner seg når man har tatt det tøffe og vanskelige steget, men så får du så utrolig mye meir igjen for å gjøre det og! Livet er for å leve lykkelig, ikkje kaste bort på tårer og bekymringer ❤
   Digger deg, og du er så sykt god i alt du gjør!❤

  43. Kommenterer aldri blogger, men nå er det på tide å gjøre det:
   Kjør på. Det er vondt og dritt å plutselig skulle være seg selv igjen etter å ha gitt bort deler av personligheten sin. Men, dette fikser du – jeg er ikke litt i tvil engang. Vi heier på deg alle sammen!
   Er det ikke fint at man får sjansen til å vise hvor bra man er til å reise seg opp igjen når noen dytter deg ned?

  44. Fine deg altså. Har all tro på at du klarer deg selv om tiden fremover blir tøff. Det er fort gjort å glemme det som var dumt og som gjorde deg ulykkelig når savnet etter noen blir stort. Du har heldigvis en familie som er der for deg, og jeg håper at du har venner i Oslo som tar vare på deg❤️
   Den første kjærligheten er den som er vanskeligst å komme over. Men når du finner ekte kjærlighet glemmes den heldigvis fort.
   Vi er mange som heier på deg!

  45. Første gang jeg har grått av et innlegg du har skrevet. Kjente meg igjen i hvert eneste ord du skrev. Lykke til videre, utrolig stolt av deg <3

  46. Jeg husker jeg kommenterte bloggen din etter sist runde med bloggerne, hvor jeg gråt med deg, for det virket så ufattelig kjent. Du er hodestups forelska, en kjæreste som flørter åpenlyst med andre jenter, oppfører seg som en idiot og du er så forelska at du sluker alt han sier.
   Det du skriver nå får meg bare til å gråte enda mer. Det for at dette fortsatt virker så kjent.
   Vi er sterke du og jeg. Vi setter oss selv først, vi måtte bare bruke en stund på å innse det. Vi måtte bare bruke en stund på å innse at dette aldri var riktig, selv om man så inderlig ville få det til å fungere.
   Det tok meg fire år. Du er RÅ!!
   En dag sitter du der med ekte kjærlighet og vil tenke tilbake på denne tiden og være så ufattelig glad for valget du tok.
   DU er fantastisk.

  47. Jeg har aldri opplevd tidligere at tankene mine blir til ord på denne måten, men jeg er målløs. Tusen takk for at du delte denne vakre teksten som utrståler både din styrke og det denne tiden har gjort med deg. Tusen takk for at du beskriver det jeg følte så dypt i mitt tidligere forhold.

  48. Shit, kjærlighetssorg gjør vondt as…. Smerten går heldigvis over. Bare gi det tid. Du rocker, og jeg heier på deg!

  49. Første gang jeg skriver en kommentar, meg jeg vil bare si at du er vakker. Verden trenger flere som deg. Fortsett å blomstre Kristine.

  50. Du er fantastisk,Kristine.
   For et mot,for en vilje og for en styrke. Er det en som kommer seg gjennom dette,så er det virkelig deg.
   Takk.Takk for at du er den du er.

  51. Kjære Kristine! Så utruleg vakkert. Tekstene dine er så godt skrive at eg nyt kvar setning som om det var den mest spennande romanen, haha… Uansett så stolt av deg! Og så veldig glad for at du allereie har bestemt deg for å fortsette som før. – Fortsette å vere den inspirerande, reflekterte og sterke Kristine! Eg har trua på at vi jenter er sterkast aleine. Det er synd, men det er slik eg føler det. Kjærleiken bør i alle fall ikkje vere utmattande. Eg er sikker på at “the one” er rett rundt hjørnet. Uansett er det aller viktigaste å vere sin eigen “number one”. Etter mitt break up, har nettopp dette vore min første-pri.
   Bli sjølvstendig på alle moglege måtar, aksepter deg sjølv, gjer meir av det som gjer deg til deg – det som gjer deg lykkeleg! Ta vare på deg sjølv, Kristine<3 Eg gledar meg til å fortsette å klikke meg innom den givande bloggen din framover. Eg veit det er ufatteleg mykje bra i vente! Du er ein eksotisk blom som aldri sluttar å blomstre, hehe.. var litt teit den siste der... men eg meiner det verkeleg!
   klem frå Sofie<3

  52. Kjære Kristine. Jeg unner deg alt godt i verden. Du er sterk. Sender all kjærlighet i verden til deg.

  53. Dette var utrolig fint å lese Kristine. Ingenting annet enn det første bruddet får deg til å innse hvor høyt man bør verdsette seg selv, og hvor bra du faktisk er på egenhånd. Det er fantastisk å elske et annet menneske, men det er om noe enda mer fantastisk å elske seg selv. Stå på, og slapp av mens du merker den enorme styrken du har i deg selv vokse seg fram, gamle interesser og lidenskap komme tilbake<3

  54. Hei Kristine! Jeg leser bloggen din innimellom og jeg tror iallefall jeg aldri har kommentert den før nå. Men nå måtte jeg bare. Du minner meg så sykt om meg selv for et par år siden. Jeg var fanget i samme håpløse forelskelsen og forholdet som du var i. En fyr som behandlet meg som dritt, og meg selv som innerst inne visste at han ikke var bra for meg men prøvde gang på gang å bevise de rundt meg at jeg var lykkelig og at han gjorde meg godt. Det er nesten fire år siden jeg klarte å slå opp. Vi hadde gjort det slutt sikkert en million ganger før den gangen, men det var den gangen jeg klarte å gjøre det slutt å aldri se meg tilbake. Det var så vondt der og da, men samtidig var kjente jeg på en så enormt stor lettelse. Ukene gikk og jeg følte meg bare bedre og bedre, mens han jeg gikk fra tryglet om å få meg tilbake. For han skjønte det var alvor denne gangen. Heldigvis var jeg sterk nok, jeg stod i det og jeg tok han ikke tilbake. Jeg lærte mye av det forholdet, og på en måte angrer jeg ikke. Nå vet jeg hvordan jeg IKKE vil ha det og jeg har blitt sterkere.
   Vær sterk Kristine! Dette klarer du. Du kommer snart til å ha det bedre enn noen gang. Nå er jeg sammen med en som virkelig elsker meg, og jeg har forstått at det jeg en gang trodde var å elske, ikke er i nærheten av hvordan jeg føler det nå. En som er god med meg, om å gjøre å elske mest, om å gjøre å være den snilleste med den andre, om å gjøre å vise at man aldri vil forlate den andre. Jeg er 100 % sikker på at du kommer til å få oppleve det du også, Kristine. Jeg ønsker deg masse masse lykke til, og sender deg mange gode klemmer. Vær sterk, og husk at det ordner seg for snille jenter, og at det er en mening med alt.
   <3

  55. Jeg har vært i ca. samme situasjon, uten at jeg vet det helt sikkert. Dette fordi enhver kjærlighet er forskjellig. Men, jeg har hatt det vondt, jeg har vært redd for å gå, jeg har tilgitt utroskap, jeg har tilgitt at han var en dritt, jeg har tilgitt meg selv for at jeg var en dritt tilbake, jeg har vært redd for å være alene, vært redd for å aldri kunne elske igjen. Men det går seg til, og herfra kan det bare gå oppover. Du er sterk og modig. Ta med deg de minnene som er verdt å ta med, og legg resten bak deg. Også har du mange solskinnsdager å se frem til <3

  56. Åååååå kristine❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Du er bare så utrolig bra. Får tårer i øynene. Ønsker deg alt vel videre vakre deg

  57. Kjære Kristine. Jeg heier på deg. Og vil gjerne gi deg disse ordene med på reisen din videre:
   Når du kan elske noen som er feil for deg så inderlig mye – bare tenk den kjærligheten som vil oppstå når du møter den rette.
   – vanskelig å skjønne nå. Men aldri slutt å tro på det. Kjærligheten er det vakreste som finnes.

  58. Vet ikke om denne kommentaren kommer gjennom. Har skrevet ting på innlegg jeg burde holdt meg for god for tidligere, selv om jeg ikke mente å være spydig(!), men dette beklager jeg. Jeg skulle latt være og jeg ble litt for revet med, og ser at kommentarene mine kunne bli tolket på en annen måte enn jeg mente det. Men jeg vil i hvert fall fortelle deg nå at du er utrolig sterk og det har du alltid vært, og jeg ser opp til den sterke troen du har på deg selv og at du aldri gir opp, selv når det stormer som verst. Hilsen daglig leser xx

  59. Måten du gjør dette på er bare så vakkert og sterkt. Hele tiden har jeg sett at alt det du utstråler ligger i deg, og det gjør meg så betatt deg. Elsker deg Kristine, du er en fantastisk person. Masse kjærlighet til deg fra meg <3

  60. Dette innlegget traff rett i sjelen. Du er ikke bare helt nydelig, sterk og herlig- du er også virkelig en av de flinkeste til å ordlegge deg. Det kan heller ingen ta fra deg. Ta verden med storm, for om ikke lenge er det ikke så vondt lengre. En dag er det plutselig greit, en dag vil du plutselig date igjen, en dag drikker du vin med stearinlys alene- det tar litt tid. Men man lærer virkelig mye av seg selv på veien også. Lykke til!

  61. Åh, jeg klarte ikke å holde tårene tilbake. Virkelig et nydelig innlegg. Jeg føler styrken og kjærligheten din, den smitter over på meg, og jeg sender den og enda mer tilbake til deg igjen ❤️

  62. Ååå dette er det beste jeg har lest på bloggen på lenge! Gleder meg til å se deg blomstre igjen, uten han! Heier på deg <3

  63. Sterke fine Kristine <3 Jeg gråter når jeg leser dette, fordi jeg kjenner meg sånn igjen. Det å elske et annet menneske så utrolig høyt, selv om det mennesket aldri gir deg det du fortjener. Det var så fryktelig vondt å gi slipp, jeg mistet all glede i livet, alt føltes så meningsløst uten han. Men heldigvis blir alt bedre med tiden, og jeg er så takknemlig for alt jeg har lært, alt han har lært meg.
   Deler yndlingsdiktet mitt med deg, fra boken "La meg synge deg stille sanger"
   Lev! Ta sjanser! Det er egentlig det livet dreier seg om. Vi må søke vår egen lykke. Ingen har noensinne levd våre liv, så det finnes ingen bruksanvisning. Stol på instinktene dine. Aksepter bare det beste. Men så må du holde nøye utkikk etter det. Ikke la det gli bort mellom fingrene på deg. Noen ganger kommer de gode tingene til oss så stillferdig. Og ingenting kommer fullt ferdig. Det er det vi gjør ut av det vi støter på, som avgjør resultatet. Hva vi velger å se, hva vi velger å spare på. Og hva vi velger å huske. Glem aldri at all kjærligheten i livet ditt er der, inni deg, alltid. Den kan aldri bli tatt fra deg.
   Stor trøsteklem til deg <3

  64. Frysninger!!! Shit, for et vakkert menneske du er <3
   Ønsker deg alt godt og all lykken i verden, du fortjener det beste

  65. Dette var vakkert, Kristine. Vet det er vanskelig å tro på men det er så mange av oss som vet akkurat hvordan du har det. Jeg er stolt av styrken din, den hadde ikke jeg når jeg var 16 og knust for første gang. Men selv jeg kom meg gjennom det, og da gjør garantert du det <3

  66. Tårene triller. Sitter på toget til Oslo. Til det som fortsatt er min første og eneste kjærlighet. Hvorfor gråter jeg av dette innlegget? Fordi jeg vet. Så inderlig godt. At om ikke lenge, er jeg der du er nå. Takk for at du deler dette, Kristine. Kanskje er jeg modig nok til å ta steget selv…

  67. Tårene bare renner!
   Jeg kan kjenne smerten i hvert eneste ord. Følelsen i hver eneste tanke, bokstav! Det gjør så vondt nå. Et knust hjerte gjør så jævlig vondt.
   Du er modig! Vakker, sterk og modig! Heier ❤️

  68. Herregud, så stolte alle er av deg!!! Dagene og månedene fremover kommer til å være jævlige men litt etter litt vil alt være så verdt det. Du vant, og herregud for noen livserfaringer du har fått av dette. Du har tidenes største supportgruppe med deg i dette her, Kristine. Stort av deg og sinnsykt inspirerende for alle andre jenter der ute.
   Stor klem

  69. Har vært en ganske så stille leser i utallige år nå, men følte for å legge igjen en kommentar nå. Først og fremst, wow, bra skrevet! Jeg føler jeg på en måte har ventet på dette en stund nå. (Nei, jeg har ikke vært en av de som har mast på deg om at du må løpe fra han fordi han kommer til å såre deg), men har likevel aldri sett at dere kommer til å ende opp sammen. Men selvfølgelig, jeg vet ikke hva dere har hatt sammen, men av det du skriver tror jeg virkelig du gjør det rette valget og jeg er stolt av at du nå har gjort noe med saken. Kjør på og fokuser på deg selv fremover og husk at du fortjener en som behandler deg som en fuckings queen!❤️🙌🏼 Ønsker deg alt det beste for tiden fremover❤️

  70. Unnskyld meg, men hva f*** er det han leker så jævlig deilig for? Han har kapret DEN dama. Vakker, suksessfull, selvstendig jente som faktisk elsker han, også presterer han å behandle deg som dritt i to år? Nei fy faen.
   Og TRO meg, han er ikke den eneste av den type gutter! Det irriterer meg så GRØSSLIG at slike får så bra damer som deg.

  71. Du er så rå Kristine. Du er sterk og flink til å takle og reflektere over ting. Denne perioden vil nok gjøre vondt men jeg lover deg – det blir så mye bedre! Du vokser så innmari mye på det og du kommer deg gjennom dette kapittelet. Jeg heier på deg❤️

  72. Hei Kristine! Har vært en stille leser i en god stund, men nå følte jeg at jeg måtte kommentere. For et utrolig fint innlegg. Rått, dypt og vakkert! Du er sterk, og ikke minst en inspirasjon for alle jenter der ute som går gjennom det samme som deg. Ønsker deg alt godt nå framover. Jeg heier på deg!

  73. Du er sterk og tøff, dette vil gå fint. Den første kjærlighetssorgen er vond og tøff, men det hjelper med gode venner og familie. Og jeg er sikker på du finner en mann der ute som vil sette deg så høyt som du fortjener!

  74. Jeg griner. Så ufattelig fint skrevet Kristine, dette har jeg ventet på. Du fortjener så mye bedre, du som elsker med hele deg og litt mer. Ta vare på deg selv hver dag og husk at du skal fortsette å blomstre. Du er vakker og det er også sjelen din. Ta vare på de godene minnene og lær av de vonde erfaringene…. Vi er med deg hver dag, stor klem

  75. Kristine, du klarer dette <3 Dette er det beste for deg <3 Du er så sterk! Dette kommer til å gå bra. Stolt av deg

  76. Så vanvittig vakkert skrevet, og så veldig veldig sant. Jeg ønsker deg alt godt og masse lykke til. Du tar verden med storm, og klisje som det er; dette vil gjøre deg sterkere. Så mye klokskap, energi, varme og pågangsmot i en så liten, sprudlende og vakker jente. Gudene vet hva som venter deg, men jeg er sikker på at det er masse positivt. Stor klem<333

  77. Har selv vært der du er… mange år siden nå, men jeg kan fortsatt kjenne på håpløsheten jeg følte gjennom hele forholdet. Men fy søren som jeg lærte. Når jeg endelig kom meg ut og videre ble jeg en helt ny person med en styrke og selvrespekt jeg aldri hadde fått uten den erfaringen. PLUSS at jeg aldri i verden hadde falt for den nydelige mannen jeg nå er sammen med om jeg ikke hadde opplevd den vonde kjærligheten først. Anbefaler deg å lese boka “Hekta, på ett håp om kjærlighet” av psykolog Sissel Gran. Den burde nesten vært pensum for følelsesjenter som oss 🙂

  78. Jeg kommenterer aldri noen blogginnlegg, men her føler jeg for å gjøre det. Dette innlegget er så fint og sterkt!! Jeg var der du er nå for 4 måneder siden, og jeg relaterer til hvert eneste ord i dette innlegget! Du må være en av de sterkeste jeg har sett! Fortsett å hold hodet hevet, så skal du komme enda sterkere ut av dette!! Og husk at tolmodighet er nøkkelen for å komme seg videre! Lykke til fine Kristine!!❤️

  79. Frysninger. Du er sterk, så utrolig glad på dine vegne for at du har kommet deg ut av forholdet. Masse lykke til videre <3

  80. Kjære flotte nydelige Kristine <3
   Det jeg sier nå virker nok umulig, men tro meg, jeg har vært akkurat der hvor du er nå. Det er det jævligste jeg har opplevd, og jeg føler at slik dere hadde det, og hva du følte var akkurat slik jeg hadde det i mitt første forhold. Å klare å komme meg ut er det beste jeg har gjort, og jeg sitter nå med den nydeligste SNILLESTE mennesket jeg har møtt. Slik kjærligheten skal føles. Jeg gleder meg på dine vegne til du får det også. Det fortjener du. Stå på kjære <3 Jeg lover deg at alt blir bra, og også jævla mye bedre enn før <3

  81. Wow. Sterkt å lese. Sterkt å dele. Been there, done that. Unner deg alt godt videre Kristine! Dette klarer du!! <3

  82. Kjære Kristine.
   Her kommer enda en stemme som sier det samme som de andre, bare enda en gang. Fordi du fortjener å høre det TUSEN ganger. At du har kommet deg ut av dette forholdet står det så sykt respekt av. Midt i det vil jeg tro det også føltes som en kamp mot folket. Folket som sa du burde dumpe han, som sa de visste mer om dere enn du selv. Men når alt kommer til alt må ønsket komme fra ditt indre.
   Å gå fra dette er ikke et tap. Dette er ikke dagen vi skal si “I told you so”. Dette er dagen du skal bli hyllet kun for å være den du er, og at du har guts nok til å gå.
   Aldri, aldri, aldri glem at det er KUN din fortjeneste at du har blitt den modige, sterke og rå dama du er. Han var kanskje med deg på veien, men du er fortsatt deg. Og med den styrken i personligheten din kommer du til å komme langt.
   <3

  83. Hei Kristine, jeg leser sjeldent blogger og har trolig aldri lest hvert eneste ord av et innlegg. Jeg ville bare kommentere og si at dette var et utrolig fint og reflektert innlegg, som fikk en tåre til å trille på bussen i folkemengden. Stå på Kristine, jeg heier på deg.
   Stor klem Hedda

  84. Akkurat det jeg trengte å lese nå.
   Har gått gjennom kjærlighetsorg de seneste ukene. Det har vært tungt og det har vært vanskelig å puste, og jeg var ikke engang like forelsket som det virker som du var i Fabian.
   Kan ikke forestille meg hvor vondt det gjør for deg.
   Men takk for at du får meg til å føle meg mindre alene i det, og takk for at du ser fremover og ser lyst på ting. Jeg har ikke klart det så bra. Men hvis du klarer det, så skal jeg vel det jeg og!
   Tusen takk Kristine ❤

  85. Jeg har ikke kommentert blogginnlegg siden 2008, men dette traff meg.
   Jeg endte for noen dager siden et 5,5 år langt usunt forhold. Det du skriver er som å høre meg selv tenke høyt. Han var min første kjærlighet og vi var perfekte for hverandre, men det var aldri nok. Uansett hva vi gikk gjennom så fant vi tilbake til hverandre, men jeg visste hele tiden at jeg ikke kunne leve med han og sa til meg selv år etter år «neste år er vi sikkert ikke sammen»
   Likevel holdt vi i 5,5 år, men lenger gikk det ikke.
   Jeg kom meg ut akkurat som deg og alt jeg vil er tilbake. Det forteller kanskje bare hvor blind kjærligheten hans har gjort meg?
   Takk for at du delte dette, det hjalp meg

  86. Dette må være noe av det fineste, mest reflekterte og ærlig på din blogg noen gang. Det er hjerteskjærende, men likevel så fint!
   Du er sterk, tøff og råflott og fortjener det beste.
   Heier på deg. Og fremtidig kjærlighet ❤️

  87. Kjære Kristine. For en sterk avgjørelse som viser hvor stor selvrespekt du har for deg selv. Du tok tilbake makten du innerst inne ikke trodde du hadde styrken til – men det hadde du. Jeg klapper for deg, vakre jente.
   Og for Fabian.. siden han helt klart kommer til å lese kommentarene:

   So scared of getting older, I’m only good at being young”
   På tide å ta på seg big boy pants. Jeg håper du lærer av feilene og behandler den fremtidige personen din som et resultat av det.

  88. Dette tok pusten fra meg. Det er som om du har blitt født på ny, nå kan du endelig være den aller beste versjonen av Kristine. Du fortjente ikke å ha det sånn, og det er så synd at han skulle bli den første forelskelsen din. Kjærlighet skal være trygt og forutsigbart, det finnes eventyr andre steder enn i berg-og-dalbanene. Nå vet du i hvert fall hva kjærlighet ikke skal være, neste gang har jeg troa på at du finner en SNILL person som føler seg som verdens heldigste når han våkner ved siden av deg. Håper du får pustet ordentlig med magen i Førde, mange klemmer <3

  89. Sitter her med tårer i øynene, så utrolig vakkert skrevet. Blir helt målløs!
   Du er så sterk, og enda sterkere skal du bli. Vi er så mange som heier på deg, Kristine!
   Gleder meg til å se deg blomstre på ny sammen med våren! Du blir nok den fineste blomsten av dem alle.
   Stor klem<3

  90. Når du skriver fra hjertet, da treffer det virkelig. Jeg har tidligere blitt litt forbauset når du har prøvd å skrive innlegg med dype meninger, fordi jeg aldri helt har klart å sette fingeren på hvor det kommer fra. Men dette, dette innlegget, jeg kjenner at det kommer fra hjertet, jeg kjenner at det er ekte, det er genuint, det er nakent. Men, herreguuud!! Så forbaska bra. Fortsetter du å skrive like bra som dette kan du komme langt i livet.
   Jeg hadde i et øyeblikk mistet litt troen på deg for å være helt ærlig, men med dette ene innlegget har du virkelig gitt meg troen tilbake. Det er så lite som skal til. Jeg heier på deg igjen, Kristine. Du kan få til alt du vil nå.

  91. Fine Kristine <3
   Du har sikkert fått massevis av kommentater fra folk som forstår akkurat hvordan du har hatt det. Det gjør jeg også. Forholdet rev meg ned, utslettet meg nesten fra denne jord og skapte tvil om egen verdi. Det blir bedre, jeg lover deg det. Det kommet til å ta tid, men en morgen vil du våkne og ikke ha den harde klumpen i magen lengre som du har nå. Du vil se verden i nytt lys igjen. Smaker, lukter og lyder blir livlige igjen. Ingen som trykker deg ned og sier du ikke er god nok. Du ER god nok. Vi er alle gode nok. Du er utrolig sterk som klatre å komme deg ut av dette, det beundrer jeg deg virkelig for.
   Klem fra meg.

  92. For en nyydelig tekst, og ikke minst råsterk og sårbar! Ønsker deg alt godt framover. La lyset skinne på deg, la angsten fordufte – du er fri nå og kan brette ut vingene og fly akkurat dit du vil. Kjærligheten vil finne deg igjen, Kristine! Stor klem

  93. Hei! Jeg tror faktisk dette er første gangen jeg kommenterer et blogginnlegg. Jeg tror også det er første gang jeg har lest ferdig et så langt innlegg uten å hoppe over noen linjer (ups). Men det jeg ville si var at jeg liker deg, jeg liker måten du tenker på, måten du takler livet på, og ikke minst hvor mye jeg kjenner meg igjen i alt du skriver. Takk for ett veldig fint innlegg.

  94. Jeg sitter her å gråter. Jeg gråter for deg og det du går igjennom, og jeg gråter for jeg kjenner meg igjen i hvert ord av det du skriver. Det gjør litt ekstra vondt når alle de tingene du tenker og føler plutselig står rett foran deg på en skjerm. Du er ikke alene. Måneder etter bruddet kan jeg med hånden på hjertet si at det var det eneste jeg kunne gjøre for å redde meg selv. Det kommer til å bli bedre, og så litt verre igjen, for sånn er det. Men det kommer det til å gå over. Jeg tenker på deg, jeg heier på deg, jeg leges med deg <3

  95. For et jævla nederlag for Fabian. Han har tapt den flotteste blomsten i Oslotown. Han kan ikke få bedre enn deg. Stå på Kristine! Selv om jeg ikke kjenner dere personlig, så må jeg bare si utfra mitt inntrykk: DU fortjener så uendelig mye bedre!

  96. Jeg føler sånn med deg og vet hva du går igjennom lik mange av oss har gjort. Du har en enorm styrke og reflektert som du er vet du nå at den finnes inni deg, det er du som eier din egen livsgnist og din kjærlighet til andre. Det er ingen som noen gang kan kreve mer av deg enn du selv ønsker å gi, i ditt tilfelle er du et godt menneske som gir alt til tross. Kjærligheten kan blende deg helt til du lærer å kjenne din egen selvrespekt og hva du faktisk fortjener. Fulgt deg en liten stund nå og beundrer deg for det gode menneske du er. Det er inspirerende!
   Ønsker å gi deg fire av de fineste sangene jeg veit om, og sender masse lovee
   Cecilia Thomas – Dybdahl
   Hiroshima – Highasakite
   All my tears- Ane Brun
   Love is all – The tallest man on earth

  97. Tusen takk for en utrolig fin leseropplevelse. Dette var virkelig et vakkert innlegg, selv om ordene mellom linjene var nokså triste. Herregud så vakker du er! Jeg beundrer din styrke, og heier på deg videre. Må livet by på de mest fantastiske opplevelser for deg. Stor klem til deg fra meg <3

  98. Kristine, dette gjorde vondt langt inni meg. Jeg er så stolt av deg, for at du har tatt ett så bra valg for deg selv. Uansett hvordan historien bak det er, er kjærlighetssorg helt jævlig. Man kan smile og ha det helt bra en dag, men knekke sammen en annen. Men så blir det gradvis bedre. Jeg er selv på vei til å klare å la han gå, men det er ikke lett. Heier på deg Kristine, dette skal vi klare sammen! Masse klemmer xxx

  99. Bruker aldri å kommentere blogger, men nå må jeg bare. Herregud for et vakkert innlegg, Kristine. Jeg kjenner meg så igjen i det du skriver, og du klarer å sette ord på tanker og følelser på en måte jeg ikke trodde var mulig.
   Stå på videre!

  100. Måtte nesten gråte! Både fordi det var trist men også fint, og ikke minst sant. Jeg gikk gjennom det samme for snart to år siden. Og det du har skrevet nå er noe som tok meg 6 måneder etter bruddet å skjønne. Når ting blir bra igjen så blir det kjempebra, det kommer du til å merke! Lykke til <3

  101. Dette traff meg skikkelig, har vært akkurat der du er nå. Kommer også fra et lite sted hvor jeg ikke hadde så mange venner. Følte meg ofte ensom, misforstått og helt alene i hele verden. Plustelig krysses ditt og en annens liv så tilfeldig i dette store universet. Du blir endelig forstått, sett og elsket. Men så kommer det en tid hvor du finner ut at kanskje ikke denne personen hadde så edle hensikter likevel. Du føler deg alltid som et andrevalg, at det alltid finnes noen andre som er viktigere å være sammen med enn deg. Du blir blir dratt rett tilbake til tiden hvor alt var sårt og vondt og du aldri følte deg bra nok. Men man er verdt så mye mer! Alle er bra nok uansett hva folk prøver å si og gjøre mot deg. Dette skulle egentlig ikke bli noe trist kjærlighetshistorie, vil bare at folk skal se at det går ann å leve bra igjen selvom det føltes ut som grunnmuren i livet ditt raste sammen.
   Og til Kristine igjen: du vil komme deg gjennom denne kneika som den vakre, sterke og fantastiske personen du er. Det kan være vanskelig å huske dette når du begynner å føle deg som et speilbilde av den personen du engang var. Men stol på meg, du har styrke til å overkomme mer enn du tror!
   Tror jeg snakker på vegne av alle leserne dine, og det er kanskje ikke så ofte vi sier det, men vi er veldig glad i deg❤❤❤

  102. Jeg sitter med tårer i øynene. Det du sier i dette innlegget sender meg rett tilbake til da jeg ga alt til noen jeg trodde var mitt livs kjærlighet. Etterhvert visste jeg også at det ikke kom til å vare, men jeg klarte ikke å slutte å elske. Jeg vet følelsen av å miste seg selv, og ha hele verden handle om et annet menneske – som også ikke behandler deg på riktig måte.. jeg er så utrolig stolt og glad på dine vegne for at det hele er over nå. Å slå opp med noen som du fortsatt elsker og som du hater på samme tid er noe av det vanskeligste man kan gjøre. Men ingen ting slår friheten man føler etterpå.
   Vakkert skrevet, du er sterk! Jeg heier på deg ❤️

  103. Slå på Freebird av Lynyrd Skynyrd, dans rundt og bare kjenn gleden av å være FRI! Gleden av å være DEG SELV!
   ”Cause I’m as free as a bird now
   And this bird you’ll never change”
   stor klem <3

  104. Dette er noe av det fineste og mest ekte jeg noensinne har lest på en blogg! Takk for at du deler dine innerste tanker med oss. Jeg ville bare sende en tanke til deg, og jeg håper du finner trøst hjemme. Husk at det kommer til å gå over! Det er så viktig å huske på, selv om det kanskje ikke føles sånn ut akkurat nå.
   Ønsker deg alt godt, Kristine!

  105. <3 kjære kristine, kjære vakre, fantastiske, sterke kristine, dette var vondt å lese. Men samtidig så oppløftende, du har kommet deg ut og er fri, endelig. Jeg vet hvordan det er å leve i den der evige maktbalansen, om å gjøre å elske minst, bry seg minst, å forsvare det man har for dem man kjenner som vet at det ikke er bra for deg, fordi det føles som man vil gå i stykker hvis det ikke blir dere og man vet hvor bra det føles når det er bra, og ignorerer hvor vondt det er når det er dårlig. Det er ikke sånn det skal være. Dessverre er det noe man kun kan lære ved å gå igjennom det, man hører ikke på alle som sier i fra fordi det føles helt på ordentlig som at man ikke har noen alternativer - hvis dette ikke funker, hvis han går nå, hvis det ikke blir oss - så dør jeg. Det er heldigvis feil, du døde ikke, du dør ikke og det er nå livet begynner på ekte. Bare lov meg en ting: aldri la noen tråkke på deg igjen. Man kan ofre mye for kjærligheten, men aldri seg selv.
   Ta vare på deg selv og husk hvor bra du er.

  106. “So you’ve had some detours
   Some stupid men
   Now we know what not to do again
   Besides you lucked out, finally
   And all this time (all this time)
   Oh all this time (all this time)
   You have had it in you
   You just sometimes need a push”
   Glad på dine vegne. Du skriver så bra! Gleder meg til å begynne å følge deg igjen. Klem.

  107. Har sikkert spurt om dette før, men kan du please skrive en bok? Det bor så mye fint inni sjela di, du setter ord på vanskelige ting som mange unge kan kjenne seg igjen i. Skulle ønske jeg hadde like god kontakt med mitt indre følelsesliv. Du skriver så fint, og det er så kult at det kan bo en så intellektuell poet inni kroppen til å så ung dame. Det er ikke ofte man kommer over folk som er like fine på utsiden som på innsiden. Du er virkelig et unikum, Kristine❤

  108. Verdens fineste, Kristine. Jeg håper du selv er klar over hvilket flott forbilde du er. Hvordan du har fått så mange av menneskene i Norge til å bli rørt til tårer gang på gang, og samtidig lagd latterbølge etter latterbølge gjennom hele Norge. Helt fra sør og hele veien til Nord. Du er et fantastisk fyrverkeri av et menneske og jeg håper du aldri lar flammen i deg svekkes. Du brenner sterkest. Uavhengig av alt, og alle. Du, helt alene, brenner sterkest av alle jeg har sett.

  109. Så hjerterått og fint. Du har en sinnsyk gave når det kommer til å skrive, noe jeg regner med hjelper deg gjennom det her.
   Stå på, heier på deg!
   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  110. Uansett hvor vondt du har det nå, så må du tenke på at det blir bedre. Synes jeg merker det allerede, på det du skriver og det du legger ut at den «ekte» Kristine er tilbake, at du har kasta maska, om ikke det blir galt å si? Hvertfall ikke negativt ment. Heier på deg og ønsker deg lykke til fremover<3

  111. Dette er noe av det vakreste jeg har lest, legit.
   Jeg har bare én ting å si til deg, og det er at TID leger alle sår.
   Selvinnsikten du sitter med nå er nydelig, det er så bra! Det største skrittet er tatt…
   Gi deg selv tid nå, så skal du se at dette blir bra.
   Det du vil sitte igjen med er verdt det, tro meg. Du blir en sterkere person. Men det har du jo allerede skjønt selv..
   Livet er vakkert, livet er kaos.. opp og ned, inn og ut det er nesten umulig å forutse
   Lev livet, ha det vondt, kjenn på følelsene og lær deg dem å eie.
   Erfaringer er gull. Uansett om de er positive eller negative vil de forme deg, slik dette vil
   Masse til lykke på ferden videre,
   du har levd og du har erfart, du skal leve og du skal erfare. Ta det med deg og fortsett å blomste. You got this.

  112. Kjære Kristine.
   For en nydelig tekst! Du skriver så utrolig godt til tross for din unge alder.
   Jeg er mye eldre enn deg, og derfor vil jeg gi deg noen gode ord, fine venn.
   Det du går gjennom nå er jævlig, men du skriver deg helt nydelig gjennom det. Det sier mye om deg som menneske.
   Du vet selv at alt går over, men gi deg selv tid til å disse dagene. For de vil komme i rykk og napp. Kanskje i mange år, til tross for at du treffer en annen. Både de vonde og de gode minnene skal du bevare i hjertet ditt! Det hjertet ditt trenger aller mest å se fremover er Kristine, -altså alt det du er av fine ting! Det hjernen din trenger nå er at du står opp for deg selv, repsekterer deg selv og setter dine egne grenser.
   Å elske er ikke feil, men aller viktigste en gjør er å elske seg selv. Du er din egen bestevenn, ingen andre. Pass på den gode Kristine som deler så fint for oss, for vi bryr oss om deg <3
   Dette lærer du av, og du blir en enda bedre versjon av deg selv om litt. Jeg lover deg!
   Stor klem fra Maria

  113. Tankene dine ligger hos deg. Det har de gjort i en uke, fra da jeg var hos deg på Louds event. Du beskriver det så fryktelig godt. Så sårt, hjerteskjærende, brutalt og livstruende, akkurat slik det er. Akkurat sånn er det, å elske noen en ikke er ment å være sammen med, akkurat sånn er det å endelig klare å gå i fra. Det finnes ingen smerte lik. Ingen. Ingen føles som denne. Kjærlighetssorgen, den er egen. Den ligger nærere hjertet enn noe annet, derfor verker det også mer enn livets bagateller. Jeg er stolt av deg. Jeg klarte aldri gå, før han var den som gikk i fra meg. Jeg klarte ikke si til meg selv at «nok er nok», jeg klarte det ikke, men det gjorde du, og takk gud for det. Fordi nok er fakrisk nok. Og det er noe en må erfare selv. De rundt en kan si hva de vil, de kan fortelle deg at det er best å gå i fra han uendelig med ganger, men det hjelper ikke, for det må føles i hjertet, for det blir ikke riktig å gå fordi alle andre fortelle deg det, da ville du aldri kommet deg helt over det, fordi du ville aldri kommet til det punktet hvor du var ferdig med det, hvor nok er nok. Men nå har du endelig klart det. Nå er du her. Og nå skal du leve for Kristine, og du skal elske livet for deg selv, og ingen andre. Jeg heier på deg. We got this

  114. Åh, som du kommer til å vokse på denne erfaringen! Ikke hat Fabian eller vær sint på han for alt han har gjort (og i mange tilfeller ikke gjort), men takk ham for alt han har lært deg. Riktignok en vond lærdom, men du kommer til å gå så rik og styrket ut av dette!
   Ta den tiden du trenger til å bygge deg selv opp igjen, jeg gleder meg til å følge deg videre når du har reist deg!
   Klem<3

  115. Fy fader så fin og sterk du er, Kristine. Du er verdens vakreste blomst og tusen stjerner på himmelen.

  116. Det blir bedre. Lover. Du fortjener en som er gal etter deg, en som elsker deg like mye som du elsker han. Du er god
   Du kommer til å komme så styrket ut av dette

  117. Du fortjente bedre, vakre fine du <3 Du er et av de godeste menneskene jeg vet om, enda jeg ikke har møtt deg. Stor klem, vet hvor vondt det er.

  118. Vet ikke hvorfor jeg begynte å gråte av dette innlegget, har aldri hatt kjæreste engang. Men jeg er så innmari glad på dine vegne, at du endelig ser hvor mye du er verdt. Ikke meningen å banne, men fy faen for en seier!! Du vant❤

  119. Jeg gråter <3 Dette innlegget var så nydelig skrevet, ekte og rått. Med den innstillingen du har nå, så kommer livet til å ta deg i mot med åpne armer. Fordi livet er så mye mer enn han. Det står respekt av å dele når du står midt oppe i det, noe jeg tror veldig mange setter stor pris på. Jeg gleder meg til å se deg utvikle deg fritt <3 Stor klem!

  120. Herlighet, som disse ordene traff meg. Jeg leser vanligvis ikke blogger, men dette må være noe av det vondeste og vakreste jeg har lest noen gang. Kjenner meg så alt for godt igjen i alle tårene og smerten, men det er ordene om egen styrke som gjorde at jeg nå kan se og kjenne at også jeg har den styrken.
   Takk.
   Du er umåtelig sterk.

  121. Fy søren, for en hjerteskjærende og vakker tekst! Har aldri gått gjennom noe lignende selv, men ordene dine gjorde det så levende at jeg nesten kunne kjenne det på kroppen. Det er så mange andre der ute som har vært i lignende situasjon, og derfor er det så bra at du deler, det gjør kanskje at de føler seg litt mindre alene. Du er vanvittig sterk, og jeg heier på deg. Masse kjærlighet til deg❤️

  122. Sukk! Kjærlighet kan gjøre så ubeskrivelig vondt. Det kan være lykke og det kan være, som du skriver, tortur. Ta tiden du trenger til å komme deg. Jeg heier på deg! Stå på <3

  123. kan du vær så snill lage et inlegg om hvordan du klarte å gå fra han? jeg klarer det ikke, jeg er så redd for smerten og frykten for å være alene

  124. Kristine, for et vakkert, trist og sårt innlegg. Synes veldig synd i deg fordi eg føler du virkelig gir alt når du går inn for noko, som du også sier. Etter å ha lest bloggen din i 5 år merkar eg at du har vokse og har fått meir styrke! Medan eg las innlegget tenkte eg først og fremst at det var utruleg trist, men eg kjente også på meg at dette kjem til å gå så bra! Eg føler eg kjenner deg, eg veit du kjem deg gjennom dette! Dette er ein brikke i puslespelet ditt. Så lenge du føler dette var der rette, kan du vere glad for å ha fulgt hjertet ditt. Lykke til, vi heiar på deg!

  125. Det går over! Det er helt jævlig vondt først, det vet jeg. Trodde det aldri skulle gå over da jeg var i denne situasjonen i august, men det gikk over. Det tar tid, tårer og sinne. En dag våkner du og ting føles litt bedre ut. Jeg hørte heller aldri på de som sa at han ikke var bra, jeg trodde jeg trengte han for å være lykkelig. Vet nå at jeg har det bedre uten. Vi må prøve og feile, og lære selv. Det fungerer ikke at andre sier at det ikke er bra nok, man må finne det ut på egenhånd. Jeg er stolt av deg for at du nå har tatt dette steget. Nå gjelder det å ikke la han “få makt over deg” igjen. Ikke fall for fristelsen det er å møte han igjen (når du har begynt å føle deg bedre og han sier de tingene du vil høre), dropp kontakten helt. Gjorde selv den feilen at jeg møtte han igjen 3 uker etter jeg slo opp, og dagen etter føltes det ut som jeg var på dag 1 av en endeløs kjærlighetssorg igjen. Vær snill mot deg selv, kjenn på følelsene som kommer og vit at det er lov å gråte og å ha det vondt, for dette ER vondt. Jeg heier på deg. Håper det ikke blir for vanskelig for deg å stole på nye gutter i fremtiden, du fortjener en som elsker like mye tilbake. Det gjør vi alle. Du har mange søstre som støtter deg i dette, og mange som har opplevd det samme. Hold ut, tilbring tid med familien din, de kan løfte deg og støtte deg. Mammas armkrok er den beste å gråte i, jeg gjorde det flere ganger den første uken etter bruddet.
   Klem<3

  126. Det er en spesiell følelse å endelig slippe løs den vonde, såre klumpen i magen, som man i så lang tid innerst inne har følt på, men som man prøver å overbevise seg selv om vi forsvinne med tiden. Har selv vert i dine sko og vet så inderlig godt hvordan du har det. Dagen kommer, når nok er nok, og man innser at ting faktisk aldri vil bli så mye bedre. Selv om slike erfaringer setter sine spor så er det og med på å gjøre oss klokere og sterkere. Ble selv singel for noen mnd siden og det er først når det er slutt man faktisk ser hvor blind en kan bli og hvor mye av seg selv en har ofret. Nå er det vår tur til å ta styringen over eget liv og egen lykke! Heier på deg Kristine, du har mange i ryggen som ønsker deg det beste!❤️

  127. Har selv vært i et manipulivt forhold og kjenner meg igjen i det du skriver. Heier på deg, du fortjener så mye bedre ❤️

  128. Jeg er en del eldre enn deg, men har opplevd noe av det samme som deg. Jeg vil derfor gjerne gi deg noen tips om hva som hjalp meg. Håper noe av det vil være til hjelp.
   1) Han kommer til å angre og komme tilbake til deg. Det er da du må være sterk og vite din verdi. Uansett om en person lover å skjerpe seg, vil de vonde tingene personen gjorde mot deg alltid ligge i bakhodet. Husk dette når du bare tenker på de fine dagene og hva som kanskje kunne blitt. Det er ikke noe som gjør en gutt galere enn en jente han ikke kan få. Ser du virkelig for deg en fremtid med en person som ikke behandler deg bra? Foreldre og venner har som regel rett og vil ditt beste.
   2) Fjern personen fra alle sosiale medier! I starten kan bare et bilde av han gjøre så vondt at man må kaste opp. Dette er veldig viktig.
   3) Folk kommer til å snakke om han til deg og kanskje fortelle om andre han holder på med osv. Be de holde kjeft, det er respektløst ovenfor en med kjærlighetssorg. Jo mindre man vet, desto bedre har man det.
   4) Det blir bedre for hver eneste dag!! Når de tunge dagene kommer, gjør ting som er bra for deg. Gå til frisøren, kjøp nye klær, tren ++ Gjør alt som får deg til å føle deg vel! Du må bygge deg opp på nytt <3 Se på dette som en ny start.
   5) Denne er viktig: Når du en dag kommer inn i et bra forhold, så vil du forstå at forholdet du var i absolutt ikke var slik et forhold skal være.. En kjæreste skal være et pluss i livet. IKKE noe som tynger deg og gjør vondt. Jeg unner deg å oppleve dette, for du vil virkelig få en god opplevelse når du forstår hvordan du faktisk skal bli behandlet.
   Tenker på deg <3

  129. Så utrolig vakkert skrevet Kristine! Du har utrolig mange som støtter deg og heier på deg <3 Husk å pust, og ta tiden du trenger.

  130. Fine deg! Glad du kom deg ut av det som høres ut for å ha vært et giftig forhold. Tiden fremover kommer til å være tøff, men hold hodet hevet og husk hvem du er. Kjærlighetssorg har for meg vært den dypeste smerten jeg noen sinne har kjent, men på en annen side kjenner man at man lever <3

  131. Så vakkert skrevet, sårbart og fint på samme tid. Fortsett å skrive, Kristine – dette kommer du deg styrket ut av. ❤️

  132. Sender mange klemmer❤️❤️❤️
   Har vært i et lignende forhold selv, for noen år siden. Min første kjærlighet, det også. Grusomt, jeg var helt knust. Men det blir bedre, det går over. En dag kommer du til å finne en fyr som behandler deg like fantastisk som du er, og du vil sannsynligvis lure på hva i alle dager du så i han. Det er slik man lærer, Kristine. På den harde måten, dessverre. Men mitt forhold har gitt meg drøssevis av erfaringer jeg ikke ville vært foruten med min nåværende kjæreste. Trodde jeg visste hva kjærlighet var, og hvordan det var å elske noen, men jeg tok feil. Nå vet jeg det.
   Ta vare på deg selv, Kristine. Du er en god jente som kun fortjener det beste.

  133. Så utrolig vakkert skrevet. Et forbilde for alle som er eller har vært i et slikt forhold. Man forstår virkelig ikke hvor vanskelig det er, før man er der selv. Du er inspirerende!

  134. Du setter så fint ord på ting, Kristine. Tusen takk for at vi får bli med deg gjennom dette.
   Sender deg mange varme tanker og klemmer. Heia deg!

  135. Herregud Kristine, dette innlegget har jeg lest om og om igjen – utallige ganger. Så utrolig fint, rørende, ærlig og sterkt. Jeg heier på deg herifra og til månen. Dette livet er det eneste vi får, så vær så snill å sørg for å leve det til det fulleste. Dette viser du nå! Du er en inspirasjon, og det til de grader.
   Tenker på deg <3 Mange klemmer fra meg!

  136. hærlighet så fint du skriv!! elsker bloggen din !du ER virkelig eit forbilde!du er nydelig!hilsen ei på 35! du er ikkje bere forbilde for unge, men for mange eldre med!!masse lykke til videre! du kjem til å vere gla for denne erfaringa seinere i livet!det er desverre så hardt livet er for at ein skal vekse! stå på kjære deg ❤

  137. Tusen tusen takk for at du skrev dette innlegget! Så ærlig og så vakkert.Føles ut som du skrev ned de følelsene jeg hadde for ca. et år siden. Følelser jeg ikke har klart å sette ord på før selv. Av den grunn var det så sykt godt å lese dette, du aner ikke.
   Uansett, jeg håper du gir deg tid til å prosessere alt, og til å la deg selv være trist. Noe som kan være vanskelig når alle forventer at man skal være så glad og sprudlende på denne tiden av året. Alt jeg kan love er at en dag vil alt plutselig være så mye bedre, og den smerten du en gang følte på vil virke så fjern.
   Er så rart at jeg har tittet innom bloggen din daglig i et par år nå, og aldri lagt igjen en kommentar. Men nå vil jeg bruke muligheten til å takke for at du er du<3 Et så inspirerende og godhjertet menneske. Håper du fortsetter å blogge i mange år til Kristine. Du er rå!
   Lots of love

  138. <3 <3 <3 Kristine, du er helt rå!!
   Jeg heier så innmari mye på deg. Det er vanvittig imponerende at du skriver en sånn tekst og står i det etter et slikt brudd, blir helt tom for ord. YOU GO GIRL!!! <3 <3

  139. Vakre, vakre ord! du har et utrolig skrivetalent!
   Du kommer til å bli så sterk av det her. Og du kommer til å møte en fantastisk mann i fremtiden som kommer til å behandle deg som en prinsesse. Selv om du kanskje ikke tror på det nå <3 det er der ute! heier på deg 🙂

  140. Hjerterått og vakkert <3 Du er utrolig sterk. Ta tiden du trenger, så håper jeg at du vil føle for å dele historien med hvordan du klarte å bryte ut av det senere <3

  141. Jeg blir så glad og trist på samme tid av å lese dette. Så glad fordi du er sterk og har stått opp for deg selv, fordi du kan fortsette en ny epoke i livet som et enda bedre menneske. Trist, fordi jeg unner ingen å oppleve så vond kjærlighet og de vonde følelsene som kommer.
   Dette kommer du sterkere ut av, gleder meg til å se fortsettelsen❤️

  142. Jeg kjenner meg sånn igjen i deg. Jeg kom nylig ut av et fysisk og psykisk voldelig forhold. Det tok over et halvt år fra han slo meg første gang at jeg sa nok er nok og flyttet fra han. Det er ikke lett å komme seg ut av noe sånt. Heier på oss to <3

  143. Utrolig fint skrevet. Du er sterk og du kommer deg gjennom dette. Du fortjener en som er mye bedre! Bruk tiden og de hjemme til å komme deg, du gir mange mennesker gåsehud med dette innlegget. Så ekte og brutalt på samme tid. Men snart er du der du skal være <3<3<3
   xxx

  144. Jeg har sjeldent skrevet noe her, men nå føler jeg for å legge igjen et hjerte. Du er fantastisk!
   ❤️

  145. Du har lært noe som du kommer til å ta med deg resten av hele livet ditt. Og bare det er noe man kan finne mye styrke i. Livet handler om å lære og man slutter aldri å lære om seg selv. Selv om det kan være vanskelig, så gjør det ting lettere senere i livet. Du kommer til å klare deg så fint. Det er så inspirerende, rett og slett bare herlig å se personer som har et så sunt, forfriskende og positivt syn på livet generelt. Du trenger ikke noe lykke til videre, men du fortjener faktisk mye ros for at du er så sterk.

  146. Du skriver bra her. Les La stå av Ingvild Rishøi, det likner litt. Den er veldig kort og enkel å lese, jeg lover. Handler ikke om kjærlighet, i hvert fall ikke på denne måten.

  147. Du er kjempesterk, Kristine! ❤️❤️ Stå på, dette klarer du. Ta tiden du trenger, vi vil alltid være her for deg ❤️

  148. Du skriver så bra Kristine! Fortsett med det!
   Jeg er 60 år og sitter her og tenker at det er fattig trøst for deg at jeg overlevde mitt livs kjærlighetssorg da jeg var på din alder. Men det går over, og livet fortsetter å være livet på godt og vondt og fantastisk og jævlig. Klem fra en gammel dame som heier på deg.

  149. Du er så rå ❤️ Jeg er stum av beundring! Kjærlighet gjør ikke vondt. Kjærlighet er trygt og vakkert ❤️ Du er vakker og unik, og aldri la noen tråkke over deg igjen ❤️💪💪

  150. Fikk nesten tårer i øynene, for jeg tenker på drittsekken “min” som jeg elsker såå jævlig høyt. Faen ass, gutter….. vi elsker dem men de vil ikke ta imot 🙁 Vi er sterke sammen, Kristine. Men jeg har mest lyst til å legge meg ned å dø.

  151. Kjærlighetssorg er kjipt,men det går over.
   Gled deg over våren og nyt livet så godt du kan❤️ Ønsker deg alt godt fremover!

  152. Unner deg en god fremtid og at du får alt du ønsker deg i livet. Kjærlighetssorg er helt forferdelig, men du kommer sterkere ut av det og lærer alltid noe på veien. Veldig fint innlegg, du er modig som deler. <3

  153. SÅ utrolig fint, sterkt og velskrevet. Ønsker deg alt det beste, Kristine. Du er STERK!!! Sender deg en stooor klem <3

  154. Hei Kristine,
   Anbefaler deg å lese “The Mastery of Love” av Don Miguel Ruiz
   Sender kjærlighet <3

  155. Åå endelig noen som kan beskrive akkurat hvordan det føles. Har akkurat vært gjennom alt det du skriver om. Når man gir hele seg og all kjærlighet man bærer på til en annen, så gjør det vondt når ting ikke funker. Jeg kan i alle fall love deg at det blir bedre! Uansett hva utfallet blir av ting, så går man i alle fall videre full av erfaringer! Anyways – jeg digger deg og bloggen din

  156. Du kommer til å finne en person som verdsetter deg og tar vare på deg. Noen du fortjener, og som fortjener deg! ❤️

  157. Nydelig skrevet, noe av det mest rørende jeg har lest noen gang. Tusen takk for at du deler. Kjærlig hilsen <3

  158. Stå på, Kristine ❤️
   Den første kjærligheten blir aldri glemt.. jeg har tenkt på min hver dag i 6 år, men kjærlighetssorg er ekstremt vondt. Det blir bedre med tiden og se på det som en erfaring og mulighet til å vokse enda mer!❤️

  159. Jeg følte at et sted på veien så mistet jeg deg, og jeg trodde aldri jeg kom til å få Kristine Ullebø tilbake igjen. Idag er det første innlegget på lenge jeg faktisk forstår hva du skriver, og føler en ny gammel Kristine er tilbake igjen <3

  160. åh, så vakkert å lese. Du er så god, sterk og fin. Det er nå du blir sterkere, nå du bygger opp sjelen din igjen. Stå på!

  161. Heier på deg!! Stå på videre og nyt livet og sett deg selv før alle andre. Nå skal du elske deg selv minst like mye. Du må kjenne på sorgene men også på gledene. Du er utrolig sterk<3<3 Klem!!

  162. Dette var flott skrevet. Kjenner meg igjen i beskrivelsen din av den avhengighetsskapende men vonde kjærligheten.
   Du er sterk! Jeg heier på deg

  163. what i miss most is how you loved me. but what i didn’t know. was how you loved me had so much to do with the person i was. it was a reflection of everything i gave to you coming back to me. how did i not see that. how. did i sit here soaking in the idea that no one else would love me that way. when it was i that taught you. when it was i that showed you how to fill. the way i needed to be filled. how cruel i was to myself. giving you credit for my warmth simply because you had felt it. thinking it was you who gave me strength. wit. beauty, simply because you refused to take your eyes off it. as if i was already not these things before i met you. as if i fif not remain all these once you left. – rupi kaur

  164. KRISTINE. Masse kjærlighet til deg. Jeg har vært en fast leser av deg lenge, og forguder mye av det du skriver. Som ung og usikker jente i ny by kjenner jeg meg ofte igjen i deg, og kjenner meg ikke så ensom og alene likevel. Nå vil jeg være den som forteller deg at du ikke er alene om dette.
   Dette treffer meg, da det er nært hjem. Det er sårt og rått, og ordene du setter på det tar pusten fra meg. Jeg har tatt meg selv i å felle et par tårer i dag etter å ha lest dette innlegget, for jeg kjenner meg så godt igjen. Jeg er 20 år i år, og hadde min første kjærlighet i en alder av 15. Si ikke til et menneske at de er for unge for å vite hva kjærlighet er, for du vet hva det er når du løper etter han sokkelesten ut gata, og du ligger våken om nettene til han har sovnet. Så du kan kikke litt ekstra på han i stillhet, og tenke at du er heldig. Du er enda heldig, for du er en stor livserfaring rikere. Og du er en av de sterkeste kvinnene jeg har vært borti.
   Ord blir tomme, men jeg ønsker deg alt vel. I et forhold er det ikke bare andre parten som skal være viktig, for du er minst like viktig du og. Masse klemmer og gode tanker din vei, og bruk tiden vel. Du har all tid i verden.

  165. En må kysse noen frosker før en finner sin prins. Det er helt normalt å føle at det skal vare for alltid, føle at kjærligheten er så sterk at du ikke aner hvor du skal gjøre av deg selv eller hvem du er uten. De fleste har vært der, en elsker, prøver og feiler, selvom det egentlig føles feil, så prøver man. Det er en god egenskap. Jeg kommenterer sjeldent på blogger, men fy søren så glad jeg er for at du har kommet deg ut av det forholdet. Du er så vakker, kreativ, full av liv og jeg fikk vondt i magen av å se på dere. Han behandlet deg så dårlig, og det var bare det vi så på TV, da kan jeg ikke forestille meg hvor dårlig han var bak kamera! Stay strong young one, du kommer til å nå langt <3

  166. Du skriver utrolig forståelsefullt og fint! Alle leserne dine, og alle som noen gang har fått hjertet sitt knust, heier på deg!! x

  167. Jeg blir så glad, men samtidig så trist. Det er så bra at du har innsett hva som er bra for deg og ikke, hvordan noe du tror er normalt ikke er sånn det skal være og hvordan du står opp igjen positiv til det som kommer videre. Jeg digger deg virkelig Kristine, og du fortjener virkelig det beste! Tusen takk for at du vil dele dette med resten av verden, vi heier på deg alle sammen <3

  168. Så vakkert skrevet, så ærlig og sårbart. <3
   Joni Mitchell er min beste anbefaling mot kjærlighetssorg. Start med A Case of You.

  169. Den første kjærligheten.. wow.. Kommer for alltid til å huske den… på både godt og vondt. Da man lærte for første gang å elske.. det var gudenes så intenst også! Vi hadde det så innmari turbulent pga denne ekstreme lidenskapen vi hadde for hverandre. Jeg er så glad for den opplevelsen i livet den dag i dag, jeg kan tenke tilbake med både hjertesorg og glede. Noe så fantastisk og så hjerteskjærende på en og samme tid. Han vil for alltid være min første kjærlighet, men aldri min store. Jeg har hatt to andre seriøse forhold etter, alle bra på sin måte, jeg hadde vel et håp om at alle var den store.. men man vet jo aldri, men jeg setter så stor pris på alle, de har lært meg så mye, jeg vokste så mye, takket være de alle. Min 3 kjæreste knuste hjerte mitt i november, jeg trodde jeg aldri kom til å tørre eller engang klare å elske igjen, jeg trodde på det verste at jeg aldri ville kunne puste eller leve igjen.. så møtte jeg min nye elskede, jeg tror jammen meg at this is it! Litt den samme følelsen som min første kjærlighet, så intens lidenskap og kjærlighet, det må jo være den rette?
   To be continued..

  170. Kjenner meg igjen i så mye av dette fra mitt eget første ordentlige forhold. Det kreves styrke å si at nok er nok men man vokser så mye på det og blir enda sterkere i ettertid❤️ Heier på deg og alle andre jenter

  171. Verdens fineste Kristine! <3 sender deg massevis av klemmer og kjærleik. Du er flott!! Håper jeg treffer deg på gata i Oslo en dag slik at jeg får gitt deg en stoooor klem. Ta vare på deg selv <3

  172. Verdens fineste Kristine! <3 sender deg massevis av klemmer og kjærleik. Du er flott!! Håper jeg treffer deg på gata i Oslo en dag slik at jeg får gitt deg en stoooor klem. Ta vare på deg selv <3

  173. Fabian har vist en ekstremt umoden og arrogant holdning til hele Norge. Han er veldig ingenting uten deg. Og du er veldig mye mer uten han. Lykke til på ferden Kristine!

  174. Er så rørende det du skriver her😢 Samle mer krefter i vakre Førde er nok lurt, så kommer du sterkere tilbake til Oslo. Vi lesere er her for deg gjennom kjærlighetssorgen og om en stund vil du innse at det finnes flere fisker i havet og du vil finne deg en myyye bedre fisk enn den forrige. Du er en inspirerende jente og heier på deg gjennom denne vonde perioden! Stå på og ikke gi opp❤️❤️

  175. Jeg var i samme situasjon før. Kjempet og kjempet og kjempet og kjempet. Det var selvutslettende. Jeg forsvant. Jeg gjorde det så lenge at jeg trodde at min hensikt i livet var å overbevise han. Dermed fortsatte jeg, for ens hensikt skulle nå målet: han. Det er helt jævlig, men du kommer til å klare det. Du har ikke annet valg. Jeg tror så jævlig på deg. Sender masse kjærlighet og styrke.

  176. Jeg beundrer deg for motet ditt og for at du turte. Jeg kunne ønske jeg var like sterk som deg, men det er vanskelig å gi slipp. Særlig når du har gitt år av livet ditt.. Lykke til videre på livets reise, Kristine. Du er fantastisk!

  177. Kristine, du er så ufattelig sterk, og det kan ingen ta fra deg! Jeg vet dessverre hvordan du har hatt det. Men jeg klarte å finne tilbake til meg selv og har det hundre ganger bedre i dag, og det vet jeg du klarer også!
   Hver dag fremover blir bedre enn den forrige!
   Stå på. Hjerter til deg <3

  178. Fy søren så bra du skriver. Jeg heier så ufattelig på deg og unner deg alt godt! ❤️ Ble singel for et par mnd siden selv, og har virkelig ikke hatt det bedre enn jeg har det akkurat nå. Det er bedre å være lykkelig alene enn å være i et forhold som ikke fungerer. Du kommer til å komme deg så utrolig bra ut av dette!
   Klem til deg

  179. Kristine, du er vakker tvers igjennom! Du er så himla sterk og god, og jeg vet du kommer til å vokse så utrolig mye på perioden fremover nå! Det er i stunder hvor man kjenner seg litt lost at man finner nye, fine sider ved seg selv. For det er som du sier, alt godt du allerede har opplevd og alt du måtte ønske deg å oppleve i fremtiden, alt av det ligger godt gjemt inni deg allerede, og det er det ingen som kan ta fra deg -det kan kanskje føles sånn noen ganger, men sannheten er at du i deg selv allerede har alt du trenger for å ha det bra. Det finnes i hjertet ditt, drømmene dine og tankene dine, i følelsene og minnene du har skapt, hver eneste dans du har danset og hvert eneste smil du har smilt. Alt ligger i deg, i kropp og sjel. Ta godt vare på deg selv, Kristine <3 Gleder meg til å se deg komme enda sterkere ut av dette enn det du allerede er! Sender varme og gode tanker <3

  180. Jeg er så glad på dine vegne. Jeg kjenner ikke dere, jeg ser deg og han bare fra utsiden (blogg, TV osv.), men likevel føles dette som en skikkelig seier! Jeg vet ikke, men likevel følte jeg at han umulig kunne gjøre deg godt. Du er verdt så mye mer. Du er fortjener noen som løfteredskap opp i stedet for å trykke deg ned.
   Jeg tror ikke tiden leger alle sår, men jeg VET av erfaring at man kan få det mye bedre etter hvert.
   Jeg heier på deg, Kristine!

  181. Fra ei som har vært i et psykisk voldelig forhold som aldri trodde hun kom til å se lyset i tunnelen; DET KOMMER❤️ Vær sterk! Kjælighet skal ikke være sånn. Bedre ting kommer!!!

  182. Dette traff langt inne i hjerterota. Jeg kjenner meg så inderlig igjen i det du skriver, og det er vakkert og sårt å lese. Jeg ønsker deg det aller beste videre, Kristine. Jeg unner ingen kjærlighetssorg, samtidig som jeg synes alle burde oppleve det, for en mer intens blanding av følelser skal man lete lenge etter. Savn, sårbarhet og en indre styrke til å plukke seg selv opp igjen og fortsette videre, det kjenner man ikke ofte på i livet. Lykke til videre, Kristine! Jeg heier på deg <3

  183. Så sykt glad for at du skriver dette Kristine! Var i et giftig forhold der alle de gyldene og perfekte dagene var også de dagene jeg gikk hjem å gråt for jeg viste ikke hva som ville skje. Jeg er sykt stolt for at du kom deg ut av forholdet som ikke fikk deg til å blomstre. Man kommer i forhold og ender ofte opp med at den ene bærer den andre og ikke hverandre, vi hjelper ikke hverandre men kun er en byrde for hverandre, hvordan kan vi da få noe godt ut av det når alt er slitsomt fordi du kan ikke få tenke på deg selv?

  184. Har aldri vært inne på bloggen din før og kjenner ikke forhistorien til innlegget. Men for et ekte og flott innlegg! Og jøss, du kan sette ord på følelser! Ønsker deg alt godt og som du allerede har skjønt: livet går videre og denne erfaringen vil du en dag se tilbake på med glede fordi du fikk og tok lærdom fra den med deg videre. Fra en pappa, 41 år.

  185. Du skriv vanvittig fantastisk og æ takka dæ stort før åpenheten din og før et flott forbilde du e før mange jenta. Æ heia på dæ, æ bøy mæ i støvet. Du vis at alt e mulig og du vis at livet i sæ sjøl e en gave. Æ gleda mæ tell å følg utviklinga di videre. <3

  186. Kjære Kristine.
   Kjærligheten kan ha mange former. Jeg er sikker på at du i fremtiden vil oppleve en helt annen type kjærlighet enn den du beskriver nå. Kjærligheten behøver nemlig ikke bare være et stort og kaotisk fyrverki. Kjærligheten kan også værre trygg, tillitsfull og balansert. Det betyr ikke at kjærligheten er kjedelig. Slik kjærlighet kan også være spennende og innholdsrik, men med et vakkert og solid utgangspunkt.
   Jeg syns det er trist at du skulle havne i hendene på en tilsynelatende manipulativ, egoistisk og umoden person – du som virker så flott på alle måter. Men ingen kan forstå andres kjærlighet, og du måtte erfare den selv. Erfaringer gjør oss rikere, og den lærdommen du tar med deg nå vil legge til rette for et sunt forhold i fremtiden.
   I mellomtiden skal du bare være deg, noe du er god på.
   Fortsett å skinne om kapp med solen, og å skape ditt eget, unike univers. La aldri noen trampe ned på din kunstneriske sjel, og slutt aldri å inspisere. You go girl!

  187. Fine fine Kristine! Du skriver så bra og jeg ønsker deg lykke til videre. Kjærlighet kan vær så bra, men samtidig så ufattelig vondt! Du er super sterk og kommer deg gjennom dette <3

  188. Du ser virkelig ikke hvor giftig noen er før du puster frisk luft ❤️ Fine, sterke og fantastiske Kristine! Livet har så mye mer å by på, og jeg vet at du kommer deg fint gjennom dette! ❤️ Gi det litt tid, grin masse og vær med de som står deg nærmest ❤️ Du fortjener det beste

  189. Endelig! Ingen mennesker fortjener å ha det sånn, og jeg vet veldig godt hvordan du har hatt det. Stå på❤️

  190. Vet ikke hva jeg skal kommentere etter å ha lest dette inlegget, men det jeg vet er at du har tatt helt riktig avgjørelse (og endelig kommet til fornuft). Jeg var i en lik situasjon som deg nå nettopp. Veninner og alle rundt meg så faresignalene hele veien, men jeg valgte å trosse disse. Likevel visste jeg at det var et spørsmål om tid før forholdet skulle ta slutt, og helt fra starten av gikk jeg å ventet på denne dagen. En aprildag kom, dagen jeg hadde gruet meg til tårer for. Jeg hadde grått så mye tiden vi var sammen, så mye uro, sjalusi og bort prioriteringer av mitt eget liv og interesser for hans skyld. Når dagen kom, og jeg fikk bekreftet at JA- han var på tinder, og JA han løyg til meg rett opp i tryner opp til flere ganger. Dagen kom og det var det liksom greit. Jeg følte meg lettet for at dagen endelig hadde kommet. Hele tiden hadde magefølelsen min stemt, selvom jeg forsøkte å overbevise meg selv om at det er JEG som er problemet, jeg er sjalu, jeg overtenker. Som regel kommer ikke disse tankene uten en grunn. Å konstrant være livredd for hva personen gjør bare fordi han ikke svarer på 30 min er ikke sunt for psyken. Når dagen kom og det ble slutt følte jeg meg fri. Endelig slapp jeg å uroe meg over når det skulle bli slutt, avlyse avtaler med veninner fordi han KANSKJE skulle spørre og lage tid til å henge med meg. Å ikke måtte planlegge ferien fordi han kanskje ville være med meg noen kvelder i uken etter jobb. For første gang kunne jeg prioritere meg selv, hva jeg ville. Uten å måtte tenke på et annet menneske i første rekke. Er det noe jeg har lært er det at du er hovedpersonen i ditt liv, du defineres ikke i relasjon med andre. Du er ikke hannes kjæreste, din mors datter, eller din brors søster. Du er Kristine – i første rekke. Deretter noen andres. Så hvorfor skal du la noen andre påvirke hvordan ditt liv skal leves, ingen eier deg, dine følelser, eller handlinger. Aldri glem det. Nå er du fri! Det er sommer! og kristine du er dritpen og sexy, og snill og kul. Det er en kickass kombo, bruk den til noe fornuftig! Jeg sier ikke at du skal ligge rundt (det er ok, gjør det om du vil. jeg skjønner man er sex-frusrert etter et forhold- det er jeg og hehe okei) men om du vil ligge rundt!!! Så gjør det!.) bli kjent med deg selv, konsentrer deg om jobb, venner, familie. Ikke oppsøk kjærligheten den kommer når den er klar for deg. Trust your timing in life.
   Sorry for dritlang og rotete kommentar, men jeg har mye på hjertet.
   Hilsen en bloggleser og nå hjertevenn <3

  191. Du burde høre på kjærlighetspodden, av Catrin Sagen og Sissel Gran. Hvertfall del 9 – hekta. Tror virkelig den appellerer til deg… det gjorde den med meg.

  192. Heia☺️
   Synes dette er et helt utrolig vakkert innlegg som jeg fikk tårer i øynene av. Tror mange inkludert meg selv kan kjenne seg igjen i dette, virkelig nydelig. Håper du omsider får det bedre med deg selv, våg å være alene og finne deg selv. Ikke bruk verdifull tid av livet ditt på andre som ikke gir deg like mye tilbake. Klapp deg selv på skuldra for at du tok skrittet og lyttet til deg selv selvom det var ufattelig tungt, du greide det. Du har fått meg til å tenke og reflektere over mitt eget liv og min egen situasjon også. Lytt til kroppen og følelsene dine, aldri glem eller gi slipp på familien. Du er et godt forbilde for oss unge voksne (20-årene), tørr å si det du mener! Ønsker deg lykke til, håper du får det fint hjemme❤️

  193. det er det vonde man går gjennom som får en til å innse hvor bra det gode er. vi alle opplever ting som lærer og former oss som personer. ønsker deg kun det beste <3

  194. Du er helt sinnsykt Kristine. Du skriver så sykt bra at du får tårene mine til å renne. Wow du er fantastisk

  195. For bare noen dager siden postet du et innlegg som het «oh happy days».. og på alle de siste innleggene er det bilder av deg, strååålende blir og fornøyd. Hvorfor måtte du fake at du var glad? Kunne du ikke bare være ærlig i stedetfor å fremstille hverdagen din som noe annet enn den er- trist? Dropp fasaden

  196. Så ufattelig vakkert skrevet, og så vondt å lese💙kjærlighetssorg er SÅ VONDT! Det som hjalp meg var å lese “Hekta på et håp om kjærlighet “.. anbefaler deg den boken nå, jeg tenker at du kommer til få få en a-ha opplevelse og en større forståelse over de siste årene!
   Kjærlighet og varme tanker til deg 💕

  197. Dette er det nydeligste jeg har lest. Ikke fordi jeg syns det er bra det som har skjedd, men det er så mye bra i det om å føle på kjærligheten. Og du har hele tiden vært så åpen om å tørre å elske og jeg digger det! Og er så godt å se at du på samme måte tørr å uttrykke og kjenne på de motsatte følelsene, en ekte kjærlighetssorg og tenke og reflektere rundt hva du trenger og at du klarer deg så godt med deg selv. Du har jo skrevet mye inspirerende om hvordan du trives i leiligheten og en behagelig hverdag med yoga og annet som du gjør for deg selv, blir så imponert av hvor godt du tar vare på deg selv. Stå på! Nyt tiden hjemme litt og føl deg som deg, også blir Oslo like bra igjen fordi du rocker byen som deg! Du er en stoooor inspirasjon og har så mye gode tekster og gode ord

  198. Dette var så vakkert å lese, du fortjener så mye bedre, og gud som jeg kan relatere uten at jeg noen gang kunne formulert det som du, ønsker deg kun alt det beste

  199. Helt fra vi «møtte» Fabian gjennom bloggerne har jeg hatt en skummel følelse om at du ikke har fått det gode du fortjener. Ingen utenom dere kan forstå hva dere to hadde, men alle vi jenter og gutter som har vært borti en badboy/badgirl kjenner fort igjen tegnene som blir så utydelige når man er oppi det selv – sies med all respekt for deg og forholdet ditt altså.
   Heldige deg – du er en så fantastisk lidenskapelig jente som putter hjertet ditt i alt du brenner for, og heldigvis brenner hjertet ditt sterkest for kjærligheten<3 Jeg ønsker så veldig gjerne at du tar vare på denne flammen, for den er så vakker og kan bringe deg så mye fantastisk hvis du er åpen for det. Jeg beundrer deg for dette, og ser opp til deg for at du har åpnet øynene og sett at dette ikke var et forhold for deg, og ønsker deg masse lykke til videre på reisen din for å finne glede og lykke for deg selv. Ta vare på deg selv og dyrk deg selv videre. Nå er du en erfaring rikere og et steg nærmere all gleden du har i vente, for den kommer fortere enn du aner. Chin up, nå er det virkelig din tur til å skinne så sterkt som vi vet du kan❤️
   Heier på deg
   xx

  200. Dette var et nydelig, sårt og ærlig innlegg som jeg tror mange i samme situasjon setter pris på å lese. Stå på videre, Kristine! Jeg tror det bor mye mer i deg enn noen kan ane. klem til deg

  201. Nydelig tekst, så innsiktsfull. Du er heldig, livet har gitt deg gaven det er å kjenne på ekte sårbarhet- for å gi deg muligheten til å vokse, bli sterkere. Jeg er sikker på at du vil det. Så utrolig mye sterkere enn du noen gang følte deg med han. Og så, når du er sterk og lykkelig igjen, kanskje på en vakker vårdag, vil det komme en mann som er like vakker som deg.
   Du klarer dette.

  202. Kristine, herregud så nydelig du skriver. Du er så sterk som endelig har tatt dette valget for deg selv, til tross for at du elsker denne gutten. Dette klarer du og komme deg igjennom, og jeg heier så mye på deg!! Jeg forelska meg på omtrent samme tid som du gjorde i Fabian, og han er også min første kjærlighet. Jeg er i en litt annen situasjon, for denne gutten er utrolig god mot meg, han behandler meg bra, MEN jeg vet han ikke elsker meg “på den måten”. Det er dager der alt jeg kan er å tenke på han, og gråte, fordi det gjør så jævlig vondt å aldri kunne få han. Så vondt å føle så mye for en person som ikke kan ta imot. Så fuck kjærlighetssorg, jeg vet alt om det. Jeg har elsket han i 2 år, og det er først siste halvåret har jeg for alvor begynt å prøve å komme meg videre. Kristine, du er en sterk og nydelig jente, og dette klarer vi sammen< <333

  203. Dette tror jeg helt oppriktig er bra for deg. Du har lært og blitt utfordret til å utvikle deg selv, og noe av det har nok vært bra. Nå kan du lære å være deg selv alene, det tror jeg er viktig for å ordentlig finne deg selv. Håper alt står bra til, og at du klarer å tenke at selv om det er vondt, så må man faktisk gå fra folk som er giftige for oss, uansett om vi egentlig er glad i dem. Ønsker deg alt godt <3

  204. Kjære deg! Jeg har tårer i øyene, for jeg vet så godt. Vi er langt i fra like, men du beskriver så fint hvordan kjærligheten var for meg. Jeg også elsket så himla høyt, og klarte ikke å skjønne hvordan det ikke kunne være nok å bare elske hverandre. Etterpå var det bare håpløst og i blant føltes det ut som et vondt forhold skulle være bedre enn å ha det så vondt alene. Men det er ikke det. Jeg har brukt over ett år på å gråte, og ikke skjønne hvordan livet skal leves uten han. Men du og jeg er hovedrollen i våres liv, og nå skal vi faen meg leve det❤️Du er så mye sterkere og reflektert enn jeg noen gang har gitt deg credit for. Heia deg

  205. <3 relaterene sister, kjærligheten du følte kom fra deg selv <3 du er kjærlighet.
   du er fri, nyt livet - the best is yet to come

  206. Dette er noe av det beste du noen gang har skrevet. Vær stolt over deg selv og gå ut av dette med hevet hode. You go girl <3 stor klem til deg!

  207. Tusen takk for dette innlegget. Tusen takk for at du setter ord på alt jeg selv har opplevd. Jeg vet hvor knusende vondt det er. Jeg er glad du kom deg vekk. Og jeg er glad for at du tør å stå i det. Skulle ønske jeg var like sterk som deg, jeg husker jeg lå i ukesvis med kjærlighetssorg over en fyr som han du var med. Ukesvis. For en fyr som ikke elsket meg engang. Han ødela meg litt og jeg har aldri klart å fungere i et forhold igjen. Er 30 år idag. Håper en dag vil komme hvor jeg skjønner at ikke alle er som han. Håper du slipper å bruke like lang tid som meg på å forstå det samme. Jeg har fått en helt ny respekt for deg Kristine og gråter til ordene dine. Vi skal finne kjærligheten på ekte, vi må bare lære å se forskjellen på ekte og falsk. Lykke til videre <3

  208. Pleier aldri å kommentere blogger. Men dette var så vakker og vondt. Så vakkert. Du er et bra menneske og fortjener det beste. Jeg er stolt, det var på tide. Det vil ta tid, men fokuser på deg. Bygg deg opp og lev livet! Ønsker deg alt bra!

  209. Fyyy så vakkert! Dette traff noe i meg.
   Du er vanvittig sterk. Og for noen flotte kommentarer over her – du er heldig Kristine💕

  210. Jeg kommenterer aldri på blogger, men jeg må bare si: herregud, så sterkt av deg og jeg er veldig imponert! Stå på, og hvis du trenger en venninne på løkka så bare ta kontakt 🙂

  211. Kjære fine Kristine… ikke bare vakkert skrevet, men du treffer SÅ mange rett i hjertet – inkludert meg selv. Har vært i samme i situasjon 2 ganger. Kom meg ut begge gangene. Fant kjærligheten på nytt – viste seg å være samme type. Jeg falt sammen, akkurat som du beskriver. Gikk til psykolog som anbefalte meg å lese “hekta-på et håp om kjærlighet” av Sissel Gran. Ser flere her har anbefalt den. Jeg leste den på noen dager og da falt bitene på plass. Jeg forsto hva som var “galt”. Det er ikke noe galt med deg, kanskje ikke med han heller. Du kan sammenligne forholdet deres som en avhengighet – akkurat som en rusavhengig trenger rus. Han ga deg litt og litt, var av og på, varm og kald. Du ga og ga, i håpet om at det skulle bli som du ønsket. Det ville aldri bli sånn.
   Nå har du det som verst, kanskje utrøstelig. Men for hver dag så blekner savnet. Vær sint – det hjelper!
   Les boken. Mitt beste tips! Og som så mange har skrevet – tiden leger dette såret. Litt etter litt.
   Sender masse kjærlighet til deg nå ❤️

  212. Kjære deg. Vet du hvor modig du er? Hvor tøff og sterk du er? Å klare å gå, når det gjør så vondt. Å makte å stå opp for deg selv når det enkleste er å bli litt til for å slippe å se livsløgna i hvitøyet. Å finne styrke i deg selv når du har blitt satt på prøve gang på gang, dag etter dag. Å evne å se forskjell på opp og ned, kjenne hva som er RETT og tro på det selv etter at alt er blitt kaos. Du er så ung, så innmari ung, og du er så himla sterk som tør å være sårbarheten din. Man mister den så fort, den gaven man har mens man er helt ung og livet er magisk – den blir borte på veien hvis du ikke passer på. Du må aldri slutte med det, å utforske, å elske, å være ærlig, å tørre, å ville, å hoppe ut uten fallskjerm, å falle, å reise deg, å prøve, å være nysgjerrig, å sørge, å elske igjen, å gråte, Å LEVE.
   Du har vært så modig nå, hoppa igjen, sikkert uten fallskjerm denne gangen også – og du har det sikkert hjerteskjærende vondt. Men du viser samtidig en indre styrke og tro på deg selv og på livet, det er ingen tvil om at du vil klare deg. Gi deg tid til å sørge, gi deg tid til å blomstre igjen. Vær sterk når du trenger det, men husk også på at det er en styrke å tørre å vise svakhet. Håper du har gode mennesker rundt deg til de øyeblikkene, at du kan rekke ut en hånd når du trenger støtte.
   Lykke til, livet venter på deg. Og du kommer til å elske igjen. Elske noen som fortjener deg.

  213. Gleder meg til å følge deg på denne reisen! Gleder meg til å se deg blomstre helt på ekte.
   Men nok om hva jeg gleder meg til, jeg håper du gleder deg og jeg håper du kommer styrket ut av dette (det vet vi jo allerede) og at du tillater deg selv å ha det vondt, og ikke streber etter å finne balansen hele tiden. Den kommer den, og kanskje lettere nå som du er fri. Lykke til, du er fantastisk!!

  214. Kjære, Kristine ❤️ Det gjorde vondt å lese dette blogginnlegget. Jeg vet så alt for godt hva du går igjennom akkurat nå! Jeg var selv i et selvutslettende og usunt forhold i to år. Alle sa til meg at jeg måtte avslutte det hele, men jeg klarte ikke fordi jeg var blind av kjærlighet. Det jeg tenkte var «hvordan skal jeg klare å glemme et menneske som får meg til å føle meg knust og hel på samme tid?».
   En dag fikk jeg nok. Jeg klarte ikke mer. Jeg begynte endelig å innse at jeg faktisk fortjente bedre, og at jeg var verdifull. Men å forlate han er det tyngste jeg noensinne har gjort! Men budskapet mitt er; dette er en dyrekjøpt erfaring, men du vil komme så styrket ut av dette! Tiden vil lege alle sår (patetisk, men sant), og en dag vil du møte noen som gjør at du føler deg trygg og elsket, noe en kjæreste faktisk skal gjøre! HEIER PÅ DEG ❤️❤️

  215. Jeg elsker deg og jeg elsker alle her inne. Tenk om hele verden rundt der ute var like kjærlige, støttende, sannferdige, oppmuntrende og empatiske. For en verden vi hadde levd i! Men dette er likevel en start, en bevegelse, noe er på vei.
   Ta vare på hjertet ditt Kristine, det er din lille baby som sårt trenger din fulle omsorg og autentitet nå etter alt dere har vært igjennom disse to årene. Fortsett å vær deg selv ut til fingerspissene på alle områder, du er smart og oppegående så du vet, du vet best selv når du følger og lytter til ditt indre rike. Det er der all kjærligheten og styrken din kommer fra. Du skal se at du snart hopper og danser av glede igjen, men denne gangen med noe ekstra ved deg, en uvurdelig tyngde ved å komme deg styrket ut av slike smertefulle erfaringer og opplevelser. Dette er livet, det er i mørket man vokser på eksepsjonelle måter.

  216. Vet så altfor godt hvordan det føles, og kjenner meg igjen i det du skriver. Slik hadde jeg det også en gang. I dag er jeg lykkelig gift, vi har to barn, og nummer tre på vei. Livet er fint. Det ordner seg for deg også. Du skriver så bra om det. Lykke til videre, slapp av og ta tiden du trenger.
   Klem

  217. Vakkre ord i en sårbar periode. Heier på deg deg og dette kommer til å gå bra❤ Ikke la deg lure av gutter med dårlig moral!

  218. Får helt gåsehud når jeg leser, dette er noe av det fineste (og tristeste) du har skrevet. Gå med hevet hodet, og ikke gi opp. Kjærlighetssorg er vondt, det kan man ikke lyve om, men når man først begynner å kjenne på gleden igjen så er den så innmari god og stor.
   Ønsker deg alt godt

  219. Dette fikk meg til å gråte <3 selv er jeg 29 år og har vært gjennom min del av kjærlighetssorger, og til slutt funnet en som jeg kan være med for alltid håper jeg. Du skriver så fint <3 Tror at vi må oppleve disse tingene i livet for å gjøre oss sterkere

  220. Har vært der du er nå, og selvom ting kan virke håpløst så må du bare tenke at en vakker dag kommer du til å sitte der å se tilbake på det hele med et smil å tenke over hvor glad og stolt du er over deg selv som kom deg vekk. Prøv å ikke tenk at du burde kommet deg vekk for et år siden, for selvom det hadde vært det riktige så er du et menneske og som oftest trenger man den siste nedturen før man endelig kan se klart! For meg tok det tre år før jeg kom meg ut og vekk.. Syntes du bør være stolt over deg selv! Det kan virke så enkelt for andre, men det er ikke lett.. Håper du bruker denne tiden til å ta vare på deg selv! Ikke tenk på noen andre akkurat nå, lev livet og prøv å nyt øyeblikkene rundt deg og gjør kun ting som gjør deg lykkelig❤️❤️❤️ Vi heier på deg!!!

  221. Kjære Kristine, så sterk du er. Jeg ble med min første kjærlighet i 9 år, 6 av dem ubeskrivelig vonde. Den kjærligheten som river og sliter i deg hvert sekund og som får deg til å trekke strikken lengere enn du trodde den noensinne kunne gå, er ikke verdt det. Om litt tid vil du forhåpentligvis forstå at ja, det er virkelig i deg magien ligger, og klare å tilgi. For å ha blitt, eller han du ikke klarte gi slipp på fordi det bare måtte bli dere.

  222. Kom inn på bloggen din via Nettavisen, og må jo si at jeg nok ikke er i målgruppen din. Jeg er midt i livet og har opplevd litt av hvert. Må allikevel si at dette traff meg midt i hjerterota. Utrolig bra og sårt skrevet. Kjente jeg ble rørt over den første store kjærligheten og at det ikke blir som man tror og håper. Alt jeg kan si; det går over! Ønsker deg så masse lykke til i kjærligheten og livet.

  223. Jeg overhørte på Kiwi at jeg er direkte etter Gjedde og Adeler.
   Og han som sto i kassa, glemte å gi meg kvittering.
   Noe russisk, kan det virke som.

  224. Brudd er så utrolig vondt. Helt grusomt. Men til tross for sorgen kan det også føles som en lettelse, som om man endelig kan puste litt igjen.
   Kjenner meg så godt igjen i følelsene du beskriver. Er det noe mer konkret som ligger bak? Jeg gikk ut av et forhold med en rusmisbruker og sitter med akkurat de følelsene du beskriver. Når man elsker noen er det så utrolig vanskelig å slippe taket. Gjerne send meg en mail <3

  225. Kjenner meg så utrolig igjen, håper du får en like fantastisk tid som nysingel som jeg fikk, kun glede og ingen som kan dra ned humøret og dagen!
   Heier på deg, kristine! ❤️

  226. Endelig slipper vi, og ikke minst du, å overvære ovenfra-og-ned-holdning fra mr. Raw. Du er så mye bedre uten ham. Heia!

  227. Det er godt å slippe taket når det virkerlig trengs.
   Vakre, Kristine! Du fortjener noen så sprudlende som deg selv. Sorgen må man igjennom, men lykken du får igjen etter sorgen er over, er FANTASTISK.
   Du er fantastisk!
   Lykke til kjære deg.
   Du fortjener ekte lykke!

  228. Uff dette var sterkt å lese….
   Tårene siler…
   Men tenker det at du, selv om du har det tøft nå…Må være vannvittig sterk….
   Du skriver på en sånn måte at det går rett i hjertet…. Nesten så jeg føler det på kroppen….
   Kjærlighetssorg er noe av det vondeste man kan gå gjennom…..
   Det er hinsides vondt…. Men klarer du å fortsette å være sterk så blir det lettere….
   Gråten stilner og sorgen i hjertet blekner….Tro meg..Jeg har vært gjennom det selv og selv om jeg ikke vet hva som gjorde at det ikke gikk så leser jeg mellom linjene…..
   Fortsett å stå du nydelige ……Både utenpå og inni….❤️
   Trøsteklem fra meg ❤️

  229. Heia deg Kristine!! Ønsker deg masse lykke til. Om det kommer en tid hvor du har lyst til å besøke han, eller tenker at du bare vil se han “en siste gang”…dont do it girl. Slik holdt jeg på, jevnlig et halvt år etter bruddet. Man kommer seg aldri videre, man gjør bare vondt værre.
   Du må bare ta din tid. For min del ble jeg nesten irritert når folk sa “det går bra, du kommer deg over det, du vil snart føle deg fri.” Ingen kunne si meg noe jeg trodde på. Hvordan kunne noe så vondt bare fordufte en dag?
   Men de hadde rett. Det vonde vil fordufte gradvis, tro det eller ei. Individuelt fra person til person. Om det tar 1 uke, 1 måned, 1 år eller 5 år. Ta deg den tiden akkurat DU trenger.
   Heier på deg!! <3

  230. Så utrulig bra skrevet, jeg er sikker på at alle som har levd noen år kjenner seg igjen i det du skriver. Du kommer til å komme deg styrket ut av dette, og du er så ung, har hele livet fremfor deg 🙂 Med de oppturer og nedturer det fører med seg. Gode klemmer fra ei gammel dame i 40 åra 😉

  231. Så fint skrive, Kristine ❤️ Ønske deg alt godt! Ein fin sang du kan høyre på er «hon dansar vidare i livet» av hov1, den minna meg veldig om det du skreiv no! Klem

  232. Kristine….
   Dette er det fineste, vondeste og sterkeste blogginlegg noensinne! Jeg satt med gåsehud gjennom hvert eneste ord.
   Takk!
   Og du, du er STERK.
   Smil fra meg <3

  233. Kjærlighet skal riktignok ikke føles vondt, og om det gjør det – er det et tegn på at det ikke er bra for deg. Jeg gleder meg til du finner den personen som får forholdet du var i til å virke som en dårlig spøk. Kjærlighet er så fint når den er sunn og givende. Jeg gleder meg for deg, gode deg 🌸
   Til den tid må du holde i, bygge deg selv opp. Du fortjener noen på ditt nivå, som forelsker seg i sjelen din først, før han forelsker i alt det andre.
   Never settle with anything less. ❤️

  234. Ta deg et knekkebrød med masse olivenolje, koriander, god ost og topp det hele med en liten klype salt og et iskaldt glass med ananas juice. Det var det jeg gjorde etter jeg skrev til deg sist. Etter du tipset om det. Og jeg ble litt gladere av det, og god og mett. Kjære deg. Det er nå livet ditt starter! Du er nå voksen og du har efart så mye. Du vet nå hva du vil og hva du vil ha, kanskje. Kanskje ikke. Men bare føl… og lev. Verden er din, livet er ditt. Føl, lev, oppdag ❤️

  235. Dette var en helt SJUKT bra tekst! Du kan virkelig skrive, og du fikk virkelig frem poenget ditt. Jeg kunne nesten føle smerten selv gjennom innlegget ditt! <3
   Du fortjener bare det beste, og med denne teksten inspirerer du meg til å tenke det samme om meg selv!
   Stå på kjære fine du!

  236. Leser vanligvis ikke bloggen din, men må legge igjen noen ord når jeg snublet over dette fine, såre innlegget.
   Jeg har vært der du er, eller ihvertfall på et lignende sted. Det er godt å lese at du allerede ser lyspunkter gjennom smerten. Det tok lang tid før jeg klarte det. Du er sterk! Og det kommer til å gå bra. Hold fast på lyspunktene og hold ut på dager der de er umulig å se.
   Etterhvert som du blir eldre er jeg sikker på at du vil erfare hvordan kjærlighet skal være. Samtidig vil du kanskje bli sint og skuffet over den yngre versjonen av deg selv og ikke forstå hvordan du kunne bli så lenge. Hvis det kommer en sånn tid i livet ditt, så håper jeg du klarer å være snill med deg selv og huske at du har ingenting å skamme deg over.
   Lykke til ❤️

  237. Kristine <3 du er fantastisk! Kjærlighet er skummelt, vakkert, hjerteskjærende, torturerende, nydelig, vondt og jævlig. Nå er du en stooor erfaring rikere. Og du, livet har så vidt begynt! Og du rocker verden <3

  238. Åh jeg måtte gråte. Så vonde følelser, men nydelig skrevet om håpet som kommer etterpå. Og at du ikke utleverte han, selvom du sikkkert kunne skrevet så mye. Det står det respekt av. Les det du har skrevet i dette innlegget hvis du i tiden fremover skulle kjenne et snev av tvil, hvis hjernen din skulle prøve å lure deg. Kjærlighetssorg har etter min erfaring mange stadier. Denne teksten sier alt om hvorfor det er riktig å gå. Og den sier så mye om hvor sterk du er.
   Stor klem til deg flotte Kristine

  239. ok ok ok. nå kan folk roe seg ned her altså. det finnes verre ting i verden som er verre en dette. tenk på det å a. wtf

  240. Folk heier kanskje ikke alltid på deg. Du er kontroversiell og litt gæren. Det er veldig bra og du må aldri slutte med det.
   Men, når det kommer til deg og Fabian har alle alltid heid på deg. Alle har forstått at han ikke har vært snill med deg, og folk har visst at han var jævlig med deg. kanskje ikke vist hvor jævlig, men alle har vært på din side og heid på deg, og nå jubler hele Norge. Fordi nå er du ikke sammen med noen som trekker deg sakte men sikkert ned. Heia deg Kristine, Vi heier alle på deg!!

  241. Sykt fint og brutalt og vondt og ærlig.
   Fantastisk. Du er så sterk og rå og flott. Heier på deg.
   The best is yet to come <3

  242. Dette innlegget er a piece of art, fysøren så rått, ærlig og fint! Frysninger langs heile ryggraden av de to siste avsnittene.. kjenner meg så igjen, og takk for at du deler dette<333 lots of love

  243. <3 <3 ordene dine treffer meg som torner i hjertet.... de bringer tilbake minner om den lykken jeg selv følte -den intense lykkerusen som bærer deg avgårde som virvelvinder, men også smerten da du må se realitetene i øyne og innse at det aldri vil kunne bli rett.... Som deg så elsket jeg - inderlig, mer og mer, selv om en bit av meg døde for hver dag som gikk..... som deg gikk jeg etterpå ut i verden med hodet hevet... jeg bestemte meg for å leve, danse og le!! Det går over, det blir bedre!! I hjertet mitt vil det alltid være en liten plass for mennesker som har krysset min vei selv om de såret, tråkket på meg og forlot meg så uendelig liten tilbake. Erkjennelsen av at det er mulig gjør at jeg vet at jeg kom meg videre i livet - sterkere enn noen gang!! Masse lykke til videre <3 <3

  244. Kristine <3 Kjærlighetssorg er det vondeste som finnes.
   All den kjærligheten du har følt er inni DEG. Det er den fortsatt.
   Ønsker deg alt godt.

  245. Du er så flink til å skrive, Kristine!! Virkelig!!! Du er råsterk og jeg heier på deg <3 <3 Fortsett med det du gjør og alltid vær deg selv, det taper du aldri på

  246. Shit Kristine, så mange kommentarer!
   Ordene dine treffer meg rett i hjerte, de er sterke! Uansett hvor mye motgang du får så står du i det, og det er så inspirerende!!
   Du fortjener virkelig en mann om verdsetter for den fantastiske dama du er, du er kommet langt og du kommer til og komme deg såå mye lenger!
   Kjærlighetssorg er vondt, og det føles ut som det aldri går bort, men det gjør det!
   Smerte er bare midlertidig sa action frank engang 🙂
   Stå på, jeg heier på deg!

  247. Jeg får gåsehud av deg. Jeg får gåsehud over hvor sterk du er. Fortsett med det. Jeg heier, og vil for alltid heie på deg. Ikke la noe eller noen rive deg ned. Husk at du viser styrke hver dag, selv om du kanskje ikke ser det selv enkelte ganger. <3

  248. Kjære deg!
   Dette var et innlegg som var godt skrevet.
   Brudd er vondt, uansett om du er 40, 20 eller hva.. Brudd er en universalsorg, som alle kan kjenne seg igjen i – derfor treffer teksten din så godt i dag. Du deler noe som alle kan kjenne seg igjen i, på en eller annen måte.
   Jeg kunne nesten vært moren din, og i alle fall storesøsteren din. Jeg får lyst å gi deg en klem, og love deg at det kommer til å gå over. Jeg vet det, en gang kommer du til å se tilbake og tenke at du er glad det ble slutt – fordi det ga deg mulighet til å møte en som ser deg og som er enda mer perfekt for deg. Hvem det er vet du bare ikke nå, men jeg lover ; det skjer 🙂
   Mange ganger har jeg tenkt når jeg ser deg i bloggerne eller leser bloggen din i blant: at du har mye mer i deg enn du tror. Du har
   mye å by på, du er mer enn god nok og du kommer til å nå drømmene dine. Jeg har til og med vært bekymret for om andre(han) «bruker» deg for sin egen del.
   Du er ikke avhengig av andre for å være lykkelig, og du trenger i alle fall ikke mennesker som som ikke gir det samme tilbake. Du er god nok!
   La aldri noen få deg til å tvile på deg selv, eller gråte eller «tråkke» på deg. Vær aldri noen andre sitt smykke;-) ….
   Du har livet foran deg, og dette er ikke ditt tap.
   Du kommer til å oppleve den kjærligheten du ønsker deg en dag.
   Klem.

  249. Du er unik! Du er flott og fantastisk. Du fortjener å ha det bra. Du fortjener en som vil elske deg like høyt som du kan elske.
   Ikke glem det.

  250. Endelig <3 Dette valget kommer du ikke til å angre på. Det er vanskelig å slippe taket, men nå kan du være virkelig fri og nyte livet 🙂 Du fortjener noen som respekterer deg!

  251. Man skal løfte hverandre opp, være sparringspartnere og hverandres allierte. Du er så flott, og fortjener noen som behandler deg med med respekt.

  252. Før syntes jeg det var kjempekleint når du skrev slike beskrivelser, og jeg tenkte det hørtes dumt ut.. Men nå! du er så flink til å ordlegge deg! Håper det blir en bok fra deg som jeg kan lette tankene mine til uten å snakke. k <3

  253. Å du er så utrolig flink til å uttrykke følelsene dine på en vakker, ydmyk og realistisk måte❤️ Heia deg, tror du kommer til å blomstre på en så mye mer positiv måte nå. Nydelig beskrevet av en nydelig jente 😍✨💎

  254. Sett på “she´s like the wind” av Calum Scott mens du ser på videoen i innlegget ditt. Sangen passer perfekt til teksten og videoen din.

  255. Kanskje skal en annen person vekke alle de følelsene i en som gjør at man finner seg selv. Kanskje er det kjærlighet, kanskje er der forrakt, kanskje er det sinne,men man føler, og å føle er det å leve, smake, det å bare være. Man kan ikke forklare det, det gjør en bare til den man blir.
   Kjære Kristine, det her er livet, du er du, og på vei ut i noe fantastisk. Ikke stopp deg selv fordi du føler, å føle gjør deg til det fantastisk menneske du her. Jeg håper i fremtiden at du vil forsette å føle, smake, å være. For det er det som er livet. Bak fasaden, bak alt det som ikke viktig, så er det mennesker så heier på deg, og som vet at du, akkurat du, fordi du føler, og fordi du er, kommer til å komme di du vil. For du er den du er, og intet menneske skal ha lov til å forandre på det <3

  256. Godt at du fant ut at det ikke er sånn det skal være. DETTE KLARER DU! Tiden ordner opp, sakte men sikkert.

  257. Dette er utrolig vondt men det blir bedre. Vi som er eldre enn deg har vel alle vært der du er nå. Det er grusomt. Men du har allerede kommet deg langt som valgte å gå. Mange er i et slikt forhold til motparten går, og det er faktisk enda verre. Du har styrken til å innse at nok er nok. Det er en stor seier i seg selv og da er du allerede et stykke på vei til et lykkeligere liv.
   Du er så uendelig vakker og flott. Kanskje du skulle ta deg en periode i utlandet, bo i kollektiv med andre jenter og prøve deg mer som modell. Ha bloggen på si men være fri til å oppleve alt livet har å by på. Når den verste smerten gir seg må det være godt å tenke på at du er fri som fuglen. Og at det finnes enormt mange flotte gutter der ute som vil behandle deg med respekt og kjærlighet. Gutter med gode verdier som vil elske deg for den du er. Når du er moden for det ♥️

  258. Dette er det vakreste du noensinne har skrevet, så ekte og så rått. Du er sterk, unik og vakker – og kommer til å blomstre enda vakrere (om i det heletatt mulig) når du har kommet deg gjennom dette. Du er fri, Kristine! Nyt livet og friheten. Det er nedturene man lærer av, og selv hvor tungt det er når man når bunnen, så kommer du utav det som en enda sterkere utgave av deg selv. Gleder meg til å se mer av DEG fremover, den ekte deg.

  259. Jeg er stolt og lei meg på dine vegne!! Du klarer å se det fra en side som viser til at du skal faktisk bli behandlet bra. Kjærligheten gjør en person blind og jeg har selv vært der. Jeg er glad på dine vegne at du fant ut hva som var best for deg. lykke til videre

  260. Fine Kristine! Du er så sterk, du mestrer alt du går inn for, det er kun du som kan ta styring over din egen lykke.
   Har sett fra starten at dette forholdet var ødeleggende for deg, det var sårt å se enkelte klipp fra bloggerne fordi du fortjener så mye mer! Du er et herlig menneske som virkelig ikke skal finne deg i å bli behandlet slik, ikke at jeg eller noen andre vet hvordan dere hadde det på tomannshånd. Stå i det når det stormer som verst nå, du kommer styrket ut av det. Vær din egen lykkesmed! ❤

  261. Veldig bra skrevet og utrolig trist å lese. Har selv vært i «usunne forhold» hvor egentlig alle kan se det bortsett fra en selv – for alt man til slutt ønsker er at alt skal bli bra og man kjemper og kjemper, gir alle krefter man har, blir brutt ned og brutt ned til man ikke lenger klarer mer.
   For min del gikk det overraskende bra da det ble slutt. Det var et såpass usunt forhold som spiste meg opp og min livsglød i en alt for lang periode- så da jeg til slutt ga opp og sa stopp så virket det ut som jeg hadde hatt «kjærlighetssorg» så lenge i det forholdet at da jeg sa stopp så gikk det faktisk overraskende bra..
   Man kjemper så mye og gir så mye og man ønsker ikke at forholdet skal feile etter så mye man har gitt for at det skal fungere. Man tenker man har funnet «den rette» og vil ikke starte på nytt med noen andre. Men til syvende og sist skal man passe på seg selv og passe på at man har det bra i det livet man har fått.
   Ønsker deg masse lykke til videre med kjærligheten og det ordner seg faktisk alltid. Jeg har nå vært sammen med min samboer i snart seks år, vi har det ekstremt bra sammen og jeg har faktisk ingenting negativt å sette fingeren på. Det gikk bra for meg og da er det håp for alle, Hehe.
   Hilsen Victoria fra løkka

  262. Her sitter jeg og leser med tårevåte øyne. Jeg gjennopplever den samme smerten jeg følte for flere år siden. Tenk at kjærlighet kan være så fantastisk og så angstfull og vond om hverandre. Å lese innstillingen til situasjonen din nå er utrolig godt og inspirerende. Nå har du all tid i verden til å finne deg selv og det ser ut som du møter sorgen på en sunn måte. Håper du tar imot all god kjærlighet fra de rundt deg, utenom fra han. Det jeg tok med meg videre, det du også kan ta med deg er at du virkelig er istand til å elske. Det er en fantastisk gave og egenskap du har i deg som gjør at kjærligheten alltid vil være vakker for deg, uansett hvem den heldige er. Det er din måte å elske på som føles så godt. Husk det Kristine. Det er ikke han som fikk det frem i deg, det er du som produserer kjærligheten og følelsene i deg for den personen du måtte falle for. Døren til å elske er åpnet for deg nå. Og det har du fortjent. Den åpner seg ikke for alle. Masse lykke til nå i starten, og videre. Selv årstiden, sommeren og solen tar deg imot med en varm klem. Du er ikke alene, jeg og vi skal følge deg på veien. Klem fra en som fant tryggheten<3

  263. Åååå…den berusende forelskelsen,den som kan vare lenge selv mellom heftige krangler,tårer,sinne og frustrasjon. Åååå..den smerten når man må klippe av de usynlige trådene mellom to i berusende forelskelse.
   Den gjennomgripende smerten,som man tror aldri går bort,alle tårene over det som har vært og aldri kan bli.
   Men etterhvert som våren med sine knopper brister…slår vi mennesker ut i ny blomst en gang,eller flere.Jeg husker jeg måtte slippe den vakreste mann en gang. Jeg gråt,jeg gråt lenge…men så kom våren på nytt.
   Våren kom med den største kjærligheten jeg har eid og fremdeles eier.
   Sånn er livet når man tør å elske igjen…og ikke lar seg fange av skygger fra tidligere elskere.
   Let it go..and it fades with time!

  264. Du virker så lykkelig og fredfull i Førde. Det er godt å ha et trygt sted som er med deg i hjertet og tankene. Måtte du finne masse lykke, fred og frihet på din vei fremover! Heier på deg!

  265. Dette var det fineste og vondeste blogginnlegget jeg har lest. Ordene dine traff rett i hjertet. Du er fantastisk sterk, og jeg ønsker deg all lykke og kjærlighet!

  266. Faen er dette for sex fokus? Skal du knulle hele Internett ell?
   Latterlig mye selvdyrking i dag. ER dere virkelig så ufattelig interessante..

  267. Anonym: Det = it. Det er hva som gjør vondt. Smerte. Susanne Sundfør har mange fine sanger å anbefale. Aldri la deg falle. Ta vare på deg selv og ditt ego. Aldri la andre hjernevaske deg, men finn ut av hva som er bra for deg selv. Vi er alle alene når alt kommer til alt. Og vi har alle valg, uansett hvor håpløst det virker. Båndopptaker er godt å ha med når ting viser seg og ikke henge sammen.

  268. Anonym: Dessuten vil jeg bare si at du er utrulig vakker. Både innvendig og utvendig. Aldri la deg hjernevaske til å tro at du ikke kan leve et “normalt” liv i 2018, og at du er så annerledes enn andre folk rundt deg på grunn av noe så simpelt som en hårfarge. Du fortjener akkurat like mye kjærlighet som alle andre, og ingen har rett til å sette seg over deg på grunn av uvesentlige årsaker.

  269. Trøst deg med at du ikke kommer til å dø av kjærlighet, for innen et år, så ler du av hele greia. Like godt å komme over det nå,
   først som sist. Allerede på lørdag, kan du være forelska på ny. Slik er det å være ung og litt naiv. Lykke til!
   Vargas

  270. Ikke gjør noe lite til noe stort. Aldri la deg manipulere eller hjernevaskes! Finn balansen i deg. Den er der uansett hva som måtte komme av overraskelser fremover.
   Susanne Sundfør har mange fine tekster som gir mening i IT- verden som nå har blitt til IKT. Den moderne verden handler om klær, løsvipper, hair- extensions, selvbruning, operasjoner osv.. Du er like moderne som alle andre du, om du selv ønsker det.

  271. Silje: Bonsoir.
   Avez-vous besoin de prêts entre particuliers pour faire face aux difficultés financières? Vous avez un projet et vous avez besoin de financement ? vous êtes àla recherche d’un investisseur privé pour vous accompagner dans vos projets?
   Je suis un prêteur, capable de vous faire un prêt à partir de 5000 euros, avec un taux d’intérêt de 3% que vous pouvez rembourser et avec des conditions simples et selon vos capacités.
   Je fais également des investissements avec des entrepreneurs et des personnes honnêtes et sérieuses.
   Je suis à la disposition de mes clients dans les 72 heures suivant la réception du formulaire de demande.
   Contactez le mail suivant: [email protected]
   Merci.

  272. For en vakker sjel. Du er unik, Kristine. Jeg er overbevist om at du vil finne lykken i deg selv. Takk for nydelige men hjerteskjærende skildringer og for ærligheten. Vi er glad i deg alle sammen og setter stor pris på deg og ordene dine.

  273. Vi alle må møte noen rasshøl for å lære seg til å bli kritiske og litt kresne. Du er vakker, fantastisk, spennende og forsatt ung. Jeg heier på deg og bloggen din Kristine. Min første kommentar på blogg ever. Haha. Ser deg på løkka i ny og ne da jeg bor her selv! Forsett og vær deg selv! Du er rå! Xxxx<3

  274. Kjenner meg så sinnsykt igjen i dette!! Lover deg min første kjærlighet er dobbeltgjengeren hans. Du må bare holde deg sterk, han vil garantert prøve å få deg tilbake, om han ikke allerede gjør det, om han ikke gjør det i morgen så kommer han til å gjøre det. Og du veit du egentlig har det best uten han, om ikke vil du finne ut av det om noen måneder. Det føles ut som sorgen aldri vil ta slutt, og det kommer til å være vondt lenge, men til slutt vil det gå over det også. Ønsker deg alt godt, ta den tiden du trenger, husk at du er super og at du ikke trenger å være avhengig av noen for å ha det bra. Bruk de nærmeste for det de er verdt og omring deg med kjærlighet fra venner og familie. Heier på deg og sender deg masse kjærlighet

  275. Regner med han ble overrasket da du fikk nok og han kommer til å angre på at han tok deg for gitt. Det er hans tap, hva er vel han uten deg? En nobody rett og slett. Du derimot, har et hav av muligheter foran deg.

  276. Vær sterk når han kommer krypende, for det tror jeg han vil når han skjønner hva han har mistet ♥️

  277. Du har en sart sjel, en spennende sjel. Mye du skal oppleve i ditt liv’ nye eventyr er rett rundt hjørnet- du må bare åpne deg for det først.💗

  278. Veldig fint og vakkert skrevet! Får helt tårer i øyene, for det minner om min første kjærlighetssorg. Men tror virkelig man skal dø av smerte, og aldri kommer til å kunne være lykkelig igjen, men så klarer man det steg for steg, og man kommer mye bedre ut av det enn man gikk inn i det. Man blir sterkere! Du kommer til å føle det sånn tidligere enn du tror, og du kommer heller ikke til å angre på at du gikk inn i kjærligheten til tross for hvor vond den var! lykke til!

  279. Dette er første gang jeg har vært skikkelig inne på denne bloggen og lest et innlegg. Kan si det ikke blir siste gangen jeg gjør det. Det du beskriver, beskriver virkelig den vonde og gode følelsen med å elske. Det traff! Nydelig skrevet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg