tilbake i Oslo

Det var nydelig å komme hjem til Førde igjen. Jeg pakket ikke med meg noe som helst av klær, bare hoppet inn i bilen sammen med pappa, så det første jeg gjorde var å finne en stor strikkegenser i mammas klesskap. Hvordan det var å puste igjen? Fantastisk. Jeg spiste mammas deilige hjemmelaget mat, kjørte bil uten mål og mening, gikk i skogen, bare var. Jeg sov som en engel om natten, våknet hver morgen med en trygg følelse i hele meg. Hjemme hos mamma og pappa er det ingen som kan gjøre meg vondt.

Fredag kveld flydde jeg tilbake til Oslo, og da jeg kom hjem ryddet jeg hele leiligheten, vasket, la på nytt sengetrekk, jeg har ikke vært alene på evigheter og det føltes godt og helt rett å endelig være bare Kristine i leiligheten. Tankene er sortert, følelsene lar jeg bare danse litt rundt om i meg, en vond følelse trenger ikke å utelukke de gode. Jeg våknet tidlig neste morgen og sa ikke til en eneste sjel at jeg hadde kommet til Oslo (haha sneaky), jeg ville ha formiddagen for meg selv. Mamma laget til og med hjemmelaget brød til meg som hun pakket inn så fint!! Verdens aller beste mamma! INGENTING slår hjemmelaget brød. Ingenting!

Planen min for lørdagen var å finne litt nytt til leiligheten, så jeg gikk rundt på Løkka med musikk på ørene og Primebootsene mine kombinert med favoritt-skinnbuksene mine som var et litt dårlig valg siden det var så varmt, men det gjorde ingenting. Og jeg må bare si; du finner ALT du trenger i Markveien om du skal handle vintage interiør. Det er en grunn til at jeg elsker dette området så fælt. Ohhhh, å gå nedover gatene i går, masse folk, sol, jeg fant alt det jeg var ute etter. Det var så deilig. Å rydde og vaske, fikse og sortere, innrede? Det er verdens største meditasjon. Kanskje jeg skal lage en Vintage Guide for dere?

Etterpå tok jeg et glass vin i sola med sjefen min på Egmont på Litteraturhuset, og så fikk jeg besøk her på kvelden. Jeg gleder meg skikkelig til å våkne i morgen og ta fatt på ALT det jeg vil gjøre. Alarmen er på 07:00! Herregud, jeg gråter når jeg leser kommentarene deres. Jeg har helt ærlig ikke visst helt hvordan jeg skal blogge for dere nå, for det siste jeg vil er at dette skal bli en deppa heartbroken blogg. Sorg er nydelig på mange måter, men jeg vil ikke dyrke den og jeg kommer ikke til å gjøre det heller. Nå er Kristine tilbake, på godt og vondt. Mest godt, jeg vet det fordi jeg har en magefølelse på at vakre mennesker og vakre ting venter på meg denne sommeren. Jeg er så glad for at dere fortsatt er her, til tross for at jeg har vært borte en stund. Dere kjenner meg veldig godt forstår jeg nå, selv om jeg på et punkt ikke kjente meg selv engang. Det var det vondeste, det var det aller vondeste av alt. Som å rope og hylgråte i et lydtett rom. Den eneste som kunne redde meg var meg selv.

Kan jeg stille dere et spørsmål? Bloggen blir min største prioritet fremover nå, så jeg vil bare høre: hva digger dere mest å lese/se på denne bloggen? Jeg har tusen ideer i hodet mitt men det er fint å vite hva dere foretrekker best likevel.

ELSKER DERE!!! Jeg måtte bare si det. Virkelig ELSKER dere!!! X

81 kommentarer
  1. ER bare så stolt av deg at jeg kan ikke få sagt det! Og så utrolig bra og riktig sagt om at en vond følelse ikke utelukker gode <3 Dette klarer du med glans, fine du!

  2. Vlogs og feks videoer som lookbooks er kjempegøy! Ellers synes jeg det er spennende når du deler helt hverdagslige ting, opplevelser og tips

  3. Velkommen tilbake! Gleder meg til å følge bloggen fremover. Jeg tror helt ærlig dette var det beste som kunne skjedd deg. Selvom det er vondt også.. Finn ro og trøst i skrivingen din, som du er så flink til. Jeg har selv en boks full av hemmelige bøker og notater jeg har skrevet gjennom de vanskeligste tidene i livet. Det er så rart å kikke tilbake på det nå – hvor fint jeg har det i forhold. Kan ikke sammenlignes. Og med det vil jeg si som sikkert mange andre: Det vil gå over og du vil bli sterkere av det. I mellomtiden har du oss, skrivingen, våren, sola, god mat og fuglekvitter ♡
   Syntes forresten det var såå gøy når du vlogget her en dag! Kunne tenkt meg fler videoer om du føler for det. Også matlaging! Og shopping! Og alt du egentlig allerede blogger om, haha.
   Ha en fortsatt fin søndag, klem.

  4. Har akkurat begynt å lese bloggen din. Men jeg kan si hva jeg liker å lese på blogger generelt.
   – samfunnsengasjement
   – hverdagsinnlegg
   – fine innlegg om personlige tema om vedkommende virkelig bryr seg om
   -ting som er orginalt og ikke.. : hvordan sove bedre, hvordan få fin hud, hvordan få motivasjon til å trene, hvordan få orden i livet. Når folk kommer med sånt så synes jeg det er så kjedelig. For voksne mennesker så er slike ting veldig selvsagt og man kan lese sånt på nettaviser og i kvinneblader.
   Jeg synes generelt at blogg skal være personlig og bra skrevet. Og liker det best når det er mindre innlegg om sminke og klær osv. Det synes jeg er kjedelig.
   – en person du kan få insperasjon fra er Sophie Elise. Hun er så flink! Skriver så mye som betyr noe for folk. Psykisk helse, venner, familie, miljø, mat og mye mer. Samtidig som hun er dødsflink til å skrive.
   Jeg liker å høre folks meninger om ting! Det synes jeg er veldig spennende 😊
   Men lykke til videre. Kanskje jeg begynner å lese denne bloggen fast😊 om det ikke er 80% utseendefokus da.

  5. Hei Kristine!
   Synes du skal skrive om akkurat det som faller deg inn! Er veldig gøy med videoer synes jeg, men ellers er det veldig gøy å lese når du forteller om noe du vil fortelle om. Noe du engasjerer deg for eller hva som helst som du tenker er spennede. Stoler på deg:) Det må du også gjøre! Kanskje en spørsmålsrunde?
   Ønsker deg alt godt og masse lykke til med fremtiden! Og håper du får en flott sommer!
   Klem

  6. Forholdstips til andre. En forklaring på hvorfor ting ble som det ble, ikke at du skylder noen noe, men lærerikt for andre. Et obs-varsel for andre.

  7. Yesssss Kristine, nå ble jeg skikkelig glad <3 du er så sykt back on track og jeg elsker det. Jeg har ingen forslag til innlegg (bortsett fra vintage guide, og kanskje et «mine beste vintage-funn»-innlegg), jeg vil bare at du skal kjøre din greie, skrive dine innlegg, slik du alltid gjør. Det er noe av det fine med bloggen din synes jeg, ærligheten, sårbarheten, at vi får bli med på utviklingen din, på godt og vondt som du sier, men alltid mest godt.
   (Jeg anbefaler deg forresten å lese Niotillfem/Sandra Beijer sine innlegg om kjærlighet og hjertesorg. De hjalp meg mye da det ble slutt mellom meg og min første kjærlighet etter seks år)

  8. Du er rå Kristine!! Jeg liker veldig gjerne å se ulike oppskrifter på matretter du lager, Q/A, kanskje starte med “ukes-innlegg” slik som f.eks. Erica har? Jeg elsker å se bilder fra ulike shoots fordi du er så flink med det du gjør. Gleder meg til å lese bloggen din i tiden fremover!

  9. Jeg liker bloggen din best når du skriver om følelser. Når du skriver poetisk, tidvis kaotisk – ikke lineært og ærlig – og det føles du tar oss med på en bevissthetsstrøm, og lar oss flyte med i dine tanker og assosiasjoner. Ikke fordi du ikke klarer å skrive bra på andre måter også, men fordi det ikke er så mange som mestrer å skrive følelser. Det føler jeg er Kristine på sitt aller vakreste og beste.

  10. Tror du hadde gått av en tur hjem til Førde! Håper alt står bra til med tanke på omstendighetene! <3 Stolt av deg og alt du går igjennom 🙂

  11. Så godt å høre Kristine! Nå er det bare en vei, og det er oppover! Ønsker deg alt godt, nydelige deg<3 vil gjerne se mer av den inspirerende maten du lager! Og trening:D

  12. Liker godt å lese innleggene dine om hverdagslige ting eller oppskrifter på mat/drinker!
   Livet i Oslo, shopping, vintage guide, interiør…

  13. Har lyst til å se klæra dine!! Kanskje du kan filme i skapet vise noen favoritter/skatter med en fin historie til?

  14. Du er sterk!
   Som relativt nyinnflyttet på Løkka, hadde det vært supert med den vintageguiden du nevnte i forrige innlegg, eller bare en “favoriter i Oslo”. Går fortsatt litt i blinde rundt her og hadde blitt så glad for en guide til beste vintage, beste vin, beste alt egentlig.
   Håper alt går bedre med deg, og at du innser hvor utrolig mye sterkere man blir av det du nettopp har gått igjennom. Om du trenger noen, så bare tenk på de utallige menneskene som er her inne hver dag og støtter deg i tykt og tynt. Stay strong, girl 🙂

  15. Hei, jeg leser vanligvis ikke blogger, men synes denne er skikkelig bra!
   Synes du skriver godt, og følte bare jeg måtte bare legge igjen litt skryt her i kommentarfeltet. Du klarer virkelig å ordlegge hvem du er på en ærlig og personlig måte, uten å tråkke helt ut i klisje-land. Syns virkelig du har en fin fart og rytme i språket ditt, og håper du holder på denne litt “raske” skrivestilen!
   Gleder meg til å lese boken din 🙂

  16. Jeg elsker når du videoblogger, synes det er så koselig å se på 😀 ellers er det veldig gøy med med innlegg som «ukens oppsummering» og «ukens spørsmål» <3

  17. Spørsmålsrunde som du pleide å ha før i tiden! Føler det er flere år siden sist… bokstavelig talt. Er veldig glad på dine vegne at du er bedre nå. Håper på alt det beste for deg<3

  18. Hei! Liker veldig godt de poetiske tankestrømtekstene du skriver. Slike korte innlegg man kan lese i farten, som får en til å tenke og bli inspirert. Tror du har mye bra å by på der!

  19. Du gløder! Stå på kjære deg. Jeg liker innlegg av antrekk og klær, vlog av en spennende dag, sunne middagstips siden du er så inspirende på den fronten, interiørtips ❤️

  20. mer videoblogger <3 eneste grunn for jeg ser bloggerne er pga deg hahah, men er så lite vi ser av deg der.
   og videoer der du viser favoritt outits , og nye innkjøp
   og gjerne vintage tour! klær ,interiør osv=)

  21. Spørsmålsrunde ja! Kanskje sånn uken som gikk-innlegg, matoppskrifter,trening, og elsker egentlig å lese slike innlegg som dette<3 du gjorde virkelig det rette valget,glad på dine vegne selv om det EE vanskelig❤️

  22. Velkommen tilbake, Kristine! Er så utrolig deilig å se at du tar vare på deg selv og vet hvor mye du er verdt. Dette kommer du sterkere ut av, ingen tvil!

  23. Åh, godt å høre at du fikk tatt en pust i bakken hjemme i Førde. Du er så vanvittig sterk Kristine, det må du vite. Vi heier på deg alle sammen <3 Grunnen til at jeg er fast leser av bloggen din er fordi du tørr å være ærlig om alt du føler. Mange av de norske bloggerne har blitt så redde for å dele for mye av seg selv, og resultatet blir da en blogg kun basert på overflatiske tema. Skjønner hvis du ikke ønsker å dele alt med oss, men jeg setter så sykt pris på å lese de følelsesfylte innleggene dine. Vet ikke hvor mange ganger jeg har felt tårer fordi du har skrevet noe som treffer meg rett i hjertet.

  24. Vil lese om kjærlighetssorgen! Hvordan det går, hva du gjør for å føle deg bedre, hvordan du klarer å komme deg vidre. Jeg er i samme situasjon og det ville vært så fint med litt «hjelp»

  25. Åh, Kristine, jeg vil bare peppe deg og si at jeg vil lese om AKKURAT det du føler for å vise/dele/skrive om! Jeg elsker nemlig bloggen din slik som den er. Du har virkelig vokst på meg over det siste året. Jeg har alltid fancyed deg som blogger og den personen du fremstiller deg som via den, men noe ved deg og tekstene dine over det siste året gjør at jeg smiler og gleder meg over hver oppdatering fra deg i bloglovin feeden min. Elsker, ELSKER at du er unapologetically deg <3
   Når det er sagt, så skal jeg snart til Oslo selv og hadde eeeelsket en liten liste over hvilke secondhandsjapper du vil anbefale! 😉 Ellers, blogg om whatever dear. Elsker alt, haha.
   Klemklem!

  26. Jeg er deppa som faen og du gir meg håp om at ting kan bli bra igjen. Du er sykt flink til å skildre livet, og alt av intensitet som livet bringer med seg. Jeg vet ikke om det ga noe mening, men jeg et bare så sykt lei av å se mennesker som poster dype quotes og bildet av tristhet og alkohol osv på en måte at det nesten skulle virke som et liv uten smerte er et liv uten mening. Haha det ga enda mindre mening (jeg er vanligvis litt flinkere med ord), men du er sykt bra og så sterk, jeg vil bare at du skal vite det<3 og foresten, du burde høre på don't cry av Guns N' roses, vet ikke om det er din smak men den er fin

  27. Hadde vært interessant med et litt utfyllende innlegg om hva som skjedde på en måte, selv om det er veldig privat kan det være en hjelp for mange som er i samme bås.

  28. Elska oppskriftene dine!! Og antrekksbilde… men det beste e likevel når du skrive sånn kunstnerisk om følelsa, ingen klare å sette ord på det so bra som du! Kjenne mej veldig igjen i det du skrive, og det hjelpe mej so masse 😩

  29. Nydelig bilde! Stemningen, fargene i naturen og på klærne dine… synes du har blitt bedre og bedre med foto jeg, fortsett med å eksperimentere der! Og du skriver godt, enig med de over, de raske tankestrømmene.. det er ektefølt og noe mange kan kjenne seg igjen i tror jeg, og det er godt. Ellers, interiør, mote, hverdagsliv. Det som faller deg inn og inspirerer deg, det som føles riktig for deg, det er da det blir en bra blogg! Lykke til videre Kristine, du er ei flott jente!

  30. elsker stream of consciousness-innleggene dine! savner oppsumering av uken! og ville digget å høre noe om bøker du digger. du er god <3

  31. VIDEO <3!!!!! mye flere videoer. Helst også om kjærlighetssorg og prosessen. DEt tror jeg mange hadde trengt <3 en liten venninne-snakk om det <3

  32. Hadde vært morsomt å lese «21 ting jeg har lært om livet i løpet av mine 21 år på denne kloden»❤️

  33. <3 så fint at du er tilbake igjen, kjære Kristine. Godt å lese at du har det bra.
   Vil gjerne sjå meir av videoar! "Follow me around"-vloggen var så bra! Elles elskar eg når du viser bilder frå leilegheita di. - Den er så fin!
   Klem frå Sofie

  34. Du er den eneste interessante bloggeren her til lands, så jeg vil bare ha masse kristine U. Jeg kunne ønske meg mer video-blogger, men aller helst outfits kombinasjoner (gjerne vintage), masse mat, skjønnhet, tanker om livet, reiser og hverdagsliv. Ikke så interessert i trenings tips:-D

  35. Jeg vil lese om hvordan du har det, hvordan det går, hva du tenker på i løpet av dagene. Og så har jeg kjempelyst å lese om modelljobber, hva du tenker om modelljobben fremover, og ikke minst vil jeg høre hva du tenker om eventuelle studier! Jeg synes det er så kult at du har en drøm om å gå modell for VS, og har så lyst å se deg gjøre flere modelljobber😀 Og så tror jeg at du som er så smart, hadde elsket å studere, og jeg har et lite håp om at du skal prøve deg på det en gang!
   Okei, dette ble kanskje litt mer om hva jeg vil du skal bruke livet ditt på, det har jo virkelig ingen betydning😅 Men vil gjerne lese om tanker om studier, modelljobb og tekster om hvordan du har det😊

  36. Elsker å lese bloggen din kristine!
   Spesielt om trening, oppskrifter, modelljobber og tips og triks.
   Digger deg :-**

  37. Bloggen din er helt fantastisk og du inspirerer meg til å prøve å glemme kjærligheten som jeg har tenkt på i over 1 år nå…
   men jeg syns du kan blogge mer oppskrifter og treningsøkter<3 digger deg

  38. Du er kjempeflink til å blogge! Glad du er tilbake igjen! 🙂 Liker spesielt godt videoblogger, hverdagsinnlegg (som dette, for eksempel) og mat-oppskrifter.
   Klem <3

  39. Liker veldig godt når du lager videoblogg og å lese tekstene dine, spesielt når du er på reisefot haha!❤️

  40. Jeg har akkurat oppdaget deg, og du skriver så nydelig – fortsett med det! 🙂 Og jeg elsker det rustikke preget på disse bildene; pakken med tøy og hyssing, deg med løst hår og sjal…. nydelig! <3

  41. Har lyst å lese om følelsene dine, spesielt hvordan du har det akkurat nå og hvordan du takler kjærlighetssorgen. Ekte og ærlige innlegg om ha du gjør for å komme deg videre, evt hva du holder fast ved. Hva skjedde meg deg og Fabian, hvordan ble det slutt, hva kommer dere til å gjøre framover, null kontakt? osv. Som et ekte Annijor-innlegg:p

  42. Sliter også med et usunt forhold, og det hadde vært fint om du kunne skrevet litt mer om det eller hva som gjorde at du endelig kom deg ut av det, og ikke mistet selvfølelsen..

  43. Kristin! Du är så otroligt duktig på att skriva, att sätta ord på saker och känslor. Gillar att du skrev att du sorterat tankarna när du varit hemma. Allt blir så mycket enklare när man fått placerat tankarna, och fått en översikt på vad som egentligen är vad. Dina dagar kommer helt säkert gå upp och ned ännu grovare än förut, men då är det bara att känna på alla känslorna du har i omlopp; känn efter, le, skratta, gråta; Få det ut ur systemet.❤️
   Önskar dig en fortsatt fin vår och sommar! Og önskar du å ta en kaffe en dag, eller bara hänga i parken, så gör jag gärna det☀️

  44. Jeg likte videobloggen! Liker også at du bare blogger om hverdagslige ting men også mat og veggisgreier! Klem

  45. Helt nydelig innlegg!
   Det jeg hadde likt å se mer av er vlogger, mat (masse mat!) og musikk!
   Du er rå!

  46. Hva med morning/night time-routine, hvor du kan vise litt av hudpleierutinen din? Funker kjempebra som video. Ønsker flere videoer, føler du virkelig får vist den sprudlende personligheten din da! Kanskje et innlegg om hvilke ting du har bytta ut hjemme (sminke/hudpleie/matprodukter/etc) som er bra for miljøet. Kanskje en dag i bilder? Ja til vintage/second hand-guide!

  47. Interiør, tanker og følelser, hverdagsinnlegg, reiser, mat og oppskrifter og mote. Elsker vloggene dine veldig masse også, føler jeg henger med deg på en måte <3 og det hadde vært kult om du hadde lagt en Oslo guide med beste vintage motebutikker og interørbutikker. I forhold til mat og oppskrifter hadde det vært kult om du delte ideer til veganske måltider og også hva du kjøper av matvarer på butikken/hvilke matvarer du har i kjøleskapet.

  48. Hei Kristine, jeg blir så glad av å høre dette. Jeg føler jeg har hatt en bekymring for deg de siste dagene. Utrolig godt å høre at du har det bra. Jeg har aldri møtt deg, men jeg kjenner deg godt. Jeg kjenner deg via bloggen. Du er så ærlig. Når jeg leste innlegget her var det som om du snakket til meg. Bare meg. Håper våren og sommeren din blir fantastisk med folk du elsker.
   Hadde elsket om du hadde laget min dag minutt for minutt, what i eat in a day (innlegg og vlogg) og en Q&A her på bloggen.
   Klem Martine

  49. Liker spesielt de innleggene som kommer rett fra hjertet, der du skriver akkurat det du tenker og føler. Hadde også vært interessant med et innlegg der du skriver 10 ting du har lært i livet så langt.
   Håper du har det fint!

  50. Wow, det må jeg bare si: godt jobbet. Den første ordentlige kjærlighetssorgen, det første bruddet etter den fantastiske store altoppslukende kjærlighetssorgen, den taklet ikke jeg på samme måte. Jeg hadde aldri trodd du skulle være tilbake på beina så raskt, selv om du kanskje ikke er det, men du prøver ditt aller beste og det synes veldig godt. Godt jobbet! Så mye styrke i et menneske er det lenge siden jeg har sett. Bare fortsett å gjøre ting du finner styrke i, for din egen skyld, men også for vår – for det er så inspirerende å se noen som ikke lar seg knekke. You go girl <3

  51. Du skriver så utrolig bra og setter virkelig ord på følelsene. Skrivemåten din er helt unik og du er så flink på å formulere deg. Stå på, du er sterk!

  52. Jeg liker veldig godt de dype tekstene dine. De som man kan kjenne seg igjen i . Liker også veldig godt å lese når bloggere reiser,

  53. Det er så fint at du er tilbake og lykkelig igjen! Jeg har sluttet å lese bloggen din de siste månedene fordi jeg rett og slett ikke fant noe inspirasjon og glede i det, men synes det er kjempe at du har kommet deg gjennom den tøffe tiden og er tilbake. Masse kjærlighet

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg