mine fineste men verste heels

Annonse

Vet dere hva jeg innså! Jeg går ikke like ofte i høye hæler lenger. I dag har jeg ryddet og sortert hele klesskapet mitt (jeg skal jo flytte i egen leilighet om ikke så altfor mange uker, og før jeg i det hele tatt begynner på flyttelasset har jeg bestemt meg for at alt skal være sortert og på STELL!), og da fant jeg disse heelsene bakert nederst i skuffen. Mine favoritter of all time, jeg kjøpte dem på en pen butikk på Majorstua i fjor sommer og jeg husker fortsatt dagen som om det var i går. Jeg skulle på ELLE-fest og bestemte meg for å gå til innkjøp av mine første pensko i kvalitet… ♥

Lite visste jeg om at det var de verste skoene og gå med. Er det ikke ofte sånn? De peneste er de verste.

Jeg har vurdert å selge disse skoene SÅ lenge, men jeg klarte aldri å gjøre det. Du vet når du bare ikke har sjanse å gi dem fra deg?! Jeg fant ut at problemet kan løses enklere enn som så! Scholl sine GEL ACTIVE EXTREME HEELS.

Jeg skal på party på fredag og får endelig danset rundt i favoritt-skoene mine igjen, takket være Gel Active Extreme Heels! Jippi, som jeg gleder meg!

For litt siden spilte jeg inn en sjukt gøy og morsom reklamefilmen med Marie Wolla. Min første reklamefilm noensinne – hele produksjonsdagen var såååå kul!! Vi konkurrerte i 17.mai-relaterte utfordringer, og resultatet er korte videoer som legges ut på Scholl sine sider, sjekk det ut HER.

KONKURRANSE!

Legg ut bilde på Instagram av DINE favoritt-hæler som er så fine at du ikke kan selge dem, men som er akkurat litt for vonde å gå i. Legg ved hashtag #prettycomfortable #schollnorge og Scholl trekker ut et par heldige vinnere etter 17. mai som vinner hver sin kurv med fotpleieprodukter fra Scholl!! De er heeeelt supre, nå gleder jeg meg til en sommer med mer komfortable sko 😀 Ingenting er gøyere enn å dra på fest i favoritt-heelsene!!

13 kommentarer
  1. Jeg vil også se slik ut. 🙂 Jeg veier 58 kg. Og er 1.72 høy. Ingen bein stikker ut.
   Kristine, hjelp meg! Hva spiser du ila en dag?

  2. Jeg klarer ikke gå i høye heler så eier ikke noe særlig sånt. Ganske missunnerlig på dem som går med høye heler. Men anklene mine tåler ikke. :/ så her går det i lave sko. Men fine bilder av deg og stilige sko.

  3. Hei Kristine!
   Tenkte jeg skulle bare si i fra at du må nevne hvem du annonserer for/ samarbeider med øverst i teksten sammen med annonse 🙂
   Du er en kanskje den mest genuine og ekte bloggeren, så jeg sier bare dette for at du skal ha alt på det rene.
   Stå på videre!

  4. Hei!
   Det er noe jeg undrer over. Jeg har lest bloggen din over tid, og synes du veldig ofte skriver om hvor bra du har det her og nå, og at du trodde du hadde det bra før, men du ser i ettertid at du hadde det vondt. Slike setninger har du skrevet jevnt over siden du flyttet til Oslo. Så går det en tid, også innrømmer du at du hadde det kanskje ikke så bra på den tiden likevel. Vet ikke helt om du skjønner hva jeg mener, og vet ikke helt om det ble formulert som et spørsmål? Kunne tenke meg noen tanker fra deg om dette 🙂

  5. Hei!
   Lurer på om du selv merker at du snakker med veldig «østlandsk» tonefall om dagen? Merker det veldig godt siden jeg er fra samme område som deg, at dialekten din ikke sitter helt på plass lenger!

  6. Hvorfor legger du om dialekten din? intonasjonen din er så helt rar? du har ikke så vanskelig dialekt at du behøver det… lurer på om du legger merker til det selv? du har ikke bodd i Oslo så lenge liksom.

  7. Hei! Ser på live streamen din på insta atm og ville bare si at jeg føler med deg! Du får jo virkelig ikke snakke og blir helt overkjørt. Si ifra til venninnen din! Ikke greit! 🙂
   Klem

  8. C: OMG, helt enig!! Tenkte på det samme selv. Ikke ok altså, Kristine snakker om følelsene sine, og Helene bare ignorerer og chimer inn med noe annet?
   Stå på Kristine, du lyser i det siste og det er forfriskende 🙂

  9. Anonym: Enig! Begynn med kosthold og trening. Ting tar tid, men er det eneste som virker 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg