fresh, ny uke

Ny uke, nye muliighter! Å våkne opp mandags morgen er alltid en deilig følelse. Bunaden er kommet i hus og det slo meg at den kanskje ikke helt sitter som den skal, da den ble sydd inn til meg for fire år siden var jeg jo en god del tynnere. Bunad-damen min hjemme i Førde hadde ikke tid til å sy den inn før 17. mai, så vi får bare prøve. Er fast bestemt på å få den på meg, haha. ELSKER bunaden min over alt på jord!!

Jeg kan ikke tro at dette stedet er mitt!!! Veldig snart!! Jeg skal møte megler i morgen for å signere kjøpekontrakt 🙂 Kjøkkenet er kanskje mitt favoritt-sted, jeg liker at det er atskilt fra stuen faktisk. Så har man to helt ulike rom å henge i ♥ Her skal jeg male bjelken i taket, forresten! Gleder meg så sykt til å sette inn alle plantene mine og fylle skapene med keramikk-skålene jeg er så glad i. Lol, jeg har sett for meg ALT.

Dere må dra på A-Market (eller bare en utenlandsk sjappe) og kjøpe disse nudlene!! Glassnudler med det diggeste krydderet, jeg er blitt så hekta. Har begynt å spise det til kveldsmat, synes det er så sjukt koselig. Det minner meg på at jeg må ta en tur innom Torggata i dag og fylle opp! X

Vakre St. Hanshaugen. Her skal jeg bo!! Jeg knytter så mange følelser til de stedene jeg bor, så nå er jeg inne i en fase hvor jeg prøver å nyte Løkka-livet alt jeg kan. Gata jeg bor i er jeg blitt så utrolig glad i bare på disse få månedene, og sånne små-ting som at Rema på Birkelunden er mitt go-to place for å handle mat fordi gjengen som jobber der er så SJUKT kule og hyggelige er ting jeg kommer til å savne. Likevel føles det helt riktig å flytte til St. Hanshaugen, jeg hadde en magefølelse på at jeg ikke skulle bli boende her på Løkka. Og magefølelsen? Det er seriøst ALLTID riktig

Er det en ting i verden jeg alltid vil stole på så er det den.

Nå skal jeg dusje og gjøre et par ærender i byen! Video kommer i neste innlegg x

9 kommentarer
  1. Jeg bor nå, i en kommunal leilighet, på Tøyen.
   Og her er det lov til å prompe, på romma da.
   Jeg overhørte på Rimi, i 2001, at jeg er direkte etter Odin og Adeler.
   .

  2. Hvordan gjør du det i sommer med hud og sol? Kommer du til å sole deg til tross at det er skadelig? Og har du noen tips til frokost å tipse meg nå, trenger sårt tips før jeg skal storhandle!!

  3. Gratulerer med leilighet på St.Hanshaugen 🙂 Jeg er oppvokst der og jeg drømmer om å flytte dit igjen en dag 🙂 Kos deg masse 🙂

  4. Velkommen til haugen. ^^
   Rema 1000 Ila er stor og har hyggelige ansatte (hadde vertfall, er en stund siden jeg var der nå), Baker Hansen akkurat her har de skjønneste folkene. Parken er nydelig året rundt. Loving hut en av de aller beste veganstedene som finnes, og Tunco har akkurat begynt med meatfree mandag. 😊. Oog, det er jo bare en gåtur unnna løkka anyway.

  5. Kan du lage videoe av leiligheten?? Gjerne både før og etter du føler deg “ferdig” liksom, synes det er såå gøy å se, og den ser så sjukt fin ut!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg