det verste med å ha et knust hjerte

Jeg tror det verste med å få hjertet sitt knust er at for første gang er det ingen i hele verden som kan redde deg,

Ikke en ny kjærlighet vil kunne redde deg,

Ikke vennene dine,

Ikke foreldrene dine,

Det er ingen som ser deg gråtende på gata som kan redde deg,

Og den aller siste i hele verden som kan redde deg er det mennesket som knuste hjertet ditt

Sorgen er i deg og ingen kan ta den for deg. Det er du som må høre lyden av de knuste bitene som treffer bakken under deg,

Så plukk opp bitene

Kjære deg

13 kommentarer
  1. D e t t e .
   Plukker det jeg makter. Noen ganger er det bare en bit. Andre ganger faller de tre-fire siste ut av hendene mine igjen. Men en dag skal alle bitene være plukket opp fra bakken.

  2. Kjære, Kristine.
   Du ga meg det lille dyttet, og inspirasjonen til å komme meg ut av et skadelig forhold som varte i ca. 2 år. I dette forholdet opplevde jeg utroskap, løgner, svik og en mann som ikke tillot meg å bestemme over mitt eget liv. Det gikk så langt at jeg til slutt følte at jeg fortjente å bli behandlet dårlig, og at jeg var et menneske som ingen kunne elske.
   Vi klarte begge å la fornuften seire over følelsene, og de som ikke har opplevd dette aner ikke hvor tøft og vanskelig det er!
   Tusen, tusen takk for at du var åpen om dette. Ønsker deg alt godt <3

  3. Man kommer bare over noen om man kommer under noen andre ;)) Hahah neiiiida herregud. Men når sant skal sies, jeg kom meg aldri ordentlig over min første kjærlighet før jeg fikk meg en ny (og bedre herregud, fuck første kjærlighet, man er så ung!!).
   Du er så kul og sterk, og jeg hadde det aaakkurat som deg. Jeg slo opp med han og var sååå fri og happy den første tiden etter bruddet, men så etter hvert ble det vanskeligere og vanskeligere. Men nå er alle forhold forskjellige og man skal aldri sammenligne sine relasjoner til andre mennesker med andre sine. Kjærlighet og sorg kommer i alle former og farger, bare gled deg til reisen.

  4. Oi, kunne ikke sagt det bedre selv! Og uansett hvor “sykt” det høres ut. Uansett hvor “feil” det kanskje er, så føles det akkurat sånn. Men det går alltid over. Vet jeg så altfor godt alt om!
   Én dag <3
   Les min historie her: mariasvalastog.blogg.no
   Du finner det i april arkivet. Klarte jeg det, klarer dere det og 🙂

  5. Det går over <3 Vet det høres teit ut og at det ikke hjelper deg her og nå, men med tiden kommer minnene til å føles mer som en drøm du drømte for lenge siden enn vonde følelser.

  6. Du får satt spikeren på hodet her. Ingen andre kan redde en fra kjærlighetssorgen, uansett. Hjertet mitt knuste for snart 9 måneder siden, og jeg plukker fortsatt opp biter, mister noen, plukker opp igjen. Takk Kristine <3

  7. Du setter ord på alle følelsene jeg hadde etter mitt brudd, noe jeg ikke klarte selv engang. Du altså..❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg