video: helene hammer og Kristine Ullebø

HVORDAN VI BLE KJENT, VENNINNEPRAT, NY LEILIGHET OG PLANER FREMOVER

RØDTOPPENE

Helene har begynt å blogge!! Okey, dette er SÅ gøy! Jeg må på forhånd beklage for en altfor lang video, planen var egentlig å lage en liten introduksjonsvideo på rundt ti minutter, men så hadde vi virkelig altfor mye å prate om og plutselig ser vi at filmen har rullet i 55 minutter. Er det MULIG!! Jeg er så dårlig på video, men jeg håper dere liker litt (ekstremt mye) venninneprat. Jeg dør fullstendig av at Helene er det eneste mennesket i livet mitt som prater ENDA mer enn meg, hahahaha. Det er faktisk utrolig bra gjort

HELENEHAMMER.NO

Check her out! Personlig med en hel haug av mote og interiør rett fra sjela. Jeg savner bloggere med de ekte tipsene, de du faktisk trenger. ALTSÅ: Helene er mitt leksikon her i Oslo, haha. Er det en dame som vet hvor man spiser best asiatisk eller hvor man får tak i de fineste sengetrekkene, så er det henne. Derfor elsker jeg at hun har startet å blogge <3 X

Så, fremover tenkte vi å kjøre videoer med skikkelig girl power, snakke om ulike temaer og svare på spørsmål fra dere. HVA som helst. Venninneproblemer, hvordan komme seg gjennom et brudd – hva ønsker dere? Gjerne legg igjen en kommentar i dette innlegget x

(Neste video skal bli veldig mye kortere, haha!!)

30 kommentarer
  1. syntes det var veldig okei med så lang video jeg:)
   et spørsmål er hvorfor du må ta alle bilder og videoer under ifra? Hvis du skjønner hva jeg mener.

  2. Kan dere snakke om erfaring i modellbransjen? hvordan dere forholder dere til kroppspresset, dårlige/gode erfaringer osv?

  3. Så utrolig gøy med lang video! Følte litt at det var som en podcast nesten. Satt å hørte på mens jeg gjorde litt andre ting. Utrolig kjekt! Skal forresten til Oslo om en måned, dersom du fortsatt trenger litt tips og hjelp med det franske pianostykket 🙂

  4. Tiril: Veldig enig med deg. Jeg leser bloggen til Kristine, fordi jeg er interessert i Kristine. Er ikke interessert i å se 1 times lang video som KUN handler om en ekstremt selvsentrert person jeg ikke aner hvem er.

  5. Men chill da folkens! Det er ikke alle som er like komfortable foran kamera, og folk takler det på ulike måter. Jeg var litt redd for at det ble for langt, men satte det på i bakgrunnen mens jeg selv så på leilighet til høsten, og jeg vil bare si at jeg synes det var kjempekoselig å få være med på en sånn samtale! Håper selvfølgelig at de neste kanskje kan ha litt mer tema, som dere var inne på, med f.eks. leilighet eller kjærligheten eller å holde seg til litt færre punkter iallefall. Men synes det var en fin første video av dere og gleder meg til mer! 🙂 Klem

  6. snakk også gjerne om hvordan livet ditt har forandret seg siden du flyttet. Drikker du mere? finner du gleden i andre ting? har du endret stil? dialekt? verdier? love u

  7. Ja, lag video om hvordan man kan kjøpe leilighet og hva man bør se etter! Og ulik interilør dere liker, kanskje en tour av begges leilighet?

  8. Sykt fin jakke du har, Kristine 🙂 Har du bare kjøpt den på en vintage-butikk? Vil heller også se video bare av deg, dette var bare trist å se hvor mye plass hun tar i vennskapet deres. Håper ikke du lar henne overkjøre deg sånn alltid.

  9. Hadde vært gøy om dere kunne kan laget en challenge video. Der dere f.eks på en vintage butikk skal plukke ut et helt antrekk til hverandre i sin egen stil. Uten at den andre vet hva dere velger, også se hva dere ender opp med!

  10. Var veldig hyggelig og høre på mens jeg sminket meg og fikset andre ting. Hører aldri på podcaster nesten, dette minnet litt om det så kanskje jeg skal begynne med det! Synes Helene virker helt nydelig og veldig komfortabel foran kamera og veldig naturlig å høre på. Synes også det er veldig gøy å høre om hennes erfaringer som faktiak har jobbet som modell over hele verden! Gleder meg til neste <3

  11. Hvorfor er det så mange som ønsker å ødelegge for Kristine? Først var det forholdet mellom henne og F, og nå vennskapet med Helene! Sier ikke at det forholdet var sunt, men dere trenger ikke hele tiden finne noe å hakke på..

  12. Hvorfor er det slik at visse bloggere skal prøve å skjule at de har reklame innlegg? Jeg postet en kommentar her som har blitt slettet der jeg skrev at bloggen hennes består mesteparten av innlegg med enten sponsede produkter, turer eller lignende. Ser ikke grunnen til å slette dette da det er fakta. Grunnen til at jeg skrev dette var jo fordi du skrev at hennes blogg er mer personlig – men egentlig så er det bare en nettside proppfull av reklame spør du meg! I tillegg skriver hun “Invitert” på Cannes tur, den turen var vel sponset? Skjønner bare ikke at det kan være så vanskelig å følge retningslinjene ang. merking av reklame/spons.

  13. Jeg tror ikke folk nødvendigvis tenker at de vil ødelgge for Kristine ved å kommentere på relasjonene hun har, men det er jo tydelig at det finnes et mønster i relasjoner hun har , med sterke selvopptatte personligheter som hun speiler seg i. Dette er jo selvsagt noe som folk som bryr seg om henne kommenterer på, ikke for å splitte og herske men for å gi tydelige tilbakemeldinger på noe som vi reagerer på, av omsorg. Hva som er grunnen til at disse menneskene dukker opp i livet hennes og hun forguder de, er ikke vår oppgave å spekulere i, men jeg håper Kristine at du løser dette regnestykket til slutt.. lykke til ❤️

  14. å herregud så lite likende Helene var. Kun meg meg meg. På den livestreamen tok hun jo heeelt over, du ble overkjørt gang på gang.

  15. Kommenterer aldri på blogg men her må jeg bare kommentere. Jeg får vondt i sjela av hvor mye Helene avbryter deg Kristine. Du er likevel kjempeflink til å lytte. Lag videoer alene!

  16. Artig måte å lage en videoblogg på.
   Synst det var kjekt å høyre på dokke eg.
   Gledar meg til neste gang 🙂
   Tull og fjas er jo greit det og, må jo ikkje alltid vere dei her “oppstilte” videobloggane der en person snakka til kamera.
   En blir meir kjendt med dokke begge to på den her måten, så tommel opp!!

  17. Hadde vært fantastisk om dette kunne blitt gjort om til podcast slik at det går an å lagre og høre på for eksempel flyreiser:) Kjempe koselig video, du virker som en helt fantastisk person Kristine!

  18. Du er supersøt, Kristine! Men hun du sitter med virker som en ekstremt selvopptatt og skrytete person. Hun avbryter deg jo hele tiden og snakker kun om seg selv. Ikke flere videoblogger med henne, lag dine egne! Du er bra!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg