dagens antrekk

Annonse for LOUDS

Bukse fra Colourful Rebel (HER!), sko fra Birkenstock (HER!), t-skjorte fra Calvin Klein (HER!)

Back at it med antrekksbilder!! Såååå lenge siden! Oslo er nydelig for tiden som dere ser, jeg kan begynne å gråte bare av å se på Akerselva som renner mellom trærne. Nå er jo jeg ekstra emosjonell om dagen, men på veldig mange fine måter. Jeg har begynt å drikke morgenkaffen i soveromsvinduet mitt, med beina ut vinduet. Så smiler jeg og sier hei til noen forbipasserende på vei til jobb, ja, mennesker er faktisk hyggeligere enn man tror. Jeg har ikke grått siden jeg kom hjem til Oslo etter min lille Førde-ferie, men i går da jeg skulle legge meg kom tårene. De rant, de rant og de rant. Himmelen var fortsatt mørkeblå, netting-gardinen danset litt i vinden, vinduet stod på vidt gap og jeg kunne helt ærlig ikke brydd meg mindre om jeg bodde i 1. etasje og at det egentlig er litt skummelt. Så jeg skrudde på det lille nattbordslyset, åpnet Mac’en som lå ved siden av meg, og skrev et innlegg i fullt tårekaos, det gjorde så vondt at jeg ikke klarte å stoppe å gråte men så gikk det liksom over etter at jeg fikk alt ut.

Rart det der.

JEG HAR FÅTT LEOPARD-SLENGBUKSEN I GRØNN! Som dere sikkert ser. Altsåååååååå, jeg føler meg så vanvittig bra i den, haha. Dere finner den på the one and only louds.no. Direktelinkene ligger under bildene. Hi hi. Og til dere som spør, den kommer i brun (den andre jeg har) etter hvert også 🙂

Hva synes dere om antrekket? MÅ bare spørre, det er obligatorisk i outfit-innlegg

8 kommentarer
  1. hvorfor er ikke du med på bildene av undertøy? Var du ikke bra nok? Tåpelig isåfall
   syntes desverre louds har for dyre klær for målgruppen den er tiltenkt.

  2. Digger outfiten, ser behagelig og tøft ut:) fortsett med sånne innlegg. Jeg liker det selv om jeg ikke kommenterer så ofte.

  3. åh kristine, du poster så mye bra for tiden. elsker sårbarheten og styrken du viser, det er tydelig at du har mye inspirasjon for tiden og jeg liker det såå godt!!! <3 håper dagen din blir bra!

  4. Så kjekt med outfit-innlegg igjen. Ønsker mer av det. Du er så flink til å kombinere klær og du kler alt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg