å bli inkludert <3

LØRDAG!

Fy søren for et deilig vær!! Jeg har ligget og solet meg helt til nå 🙂

Nå er jeg på vei til min venninne Louise! Jeg ble invitert med på en fest i dag sammen med venninnegjengen hennes i finværet, jeg er så takknemlig og ydmyk for at jeg har så mange fine, inkluderende mennesker rundt meg. Helt ærlig var jeg redd for at jeg skulle sitte igjen alene uten noen etter alt, du vet når du blir oppslukt i et forhold og alt annet rundt deg blir ubetydelig. Jeg var en kjempedårlig venn i det forholdet jeg var i, og da jeg innså at dette ikke går mer var da jeg måtte løpe fra bestevenninna mi Julie sin bursdag, fordi jeg var så ødelagt og revet i stykker innvendig. Alle kunne se det på meg, og jeg husker hvor utrooooolig hardt jeg prøvde å late som at alt var fint og bra, når sannheten var at livet mitt var blitt til et levende mareritt. Den følelsen er helt grusom, fordi du vil så gjerne være en god venn, men du har ikke noe som helst energi til overs i hele kroppen din, du har bare visnet fullstendig på innsiden og alt du klarer er å prøve å få kjærligheten til å fungere. Det er fort gjort å miste de som alltid var der for deg, jeg forventet helt ærlig ikke at de skulle være der den dagen jeg stod alene. Jeg har blitt rørt til tårer av hvor støttende de rundt meg har vært, og jeg har vært så heldig at jeg til og med har fått noen nye blomster inn i livet mitt på disse ukene. Før dette hadde jeg ikke energi til å jobbe med vennskapene mine, men nå merker jeg gleden av hvor fantastisk deilig det er å ha fine, ordentlige vennskap som man kan være en like god venn med tilbake <3 Dette blir en bra sommer!! Jeg kjenner det på hele kroppen! Vi snakkes i morgen 🙂 Ha en nydelig lørdag x

  1. Hei! Jeg spurte deg en gang tidligere, men mulig du ikke så det. Tenkte det passa fint til dette innlegget også – kunne du kanskje sagt litt om hvordan du og Sela ble venner? 🙂 Som jeg sa sist gang synes jeg det er kjempekult at dere henger sammen, men jeg bare lurer på om det typ skjedde før eller etter bruddet? Er jo litt ‘spesielt’, hvis du skjønner hva jeg mener. Ikke noe negativt selvsagt, bare nysgjerrig på hvordan det henger sammen! Stå på Krisssy, digger deg!!

  2. så jævla tørst du er. søker etter godkjennelse gjennom sånne bilder. wow jævla confidence du har

  3. Jeg har alltid vært den typen som verdsetter vennskap mer enn noe annet! Jeg er ikke typen som er på jakt etter romantiske forhold, men jakter mer på vennskap som er gode og dype. Forhold får komme når det kommer, men jeg syns det er dumt å jakte på det. Da blir det fort feil! Når det er sagt er ikke det med vennskap alltid like lett heller. Jo eldre man blir innser man at det faktisk er noe man må jobbe litt med det også, akkurat som i et forhold. Jeg har virkelig fått kjenne på det at noen kommer og går, til og med mennesker jeg trodde jeg skulle kjenne resten av livet. Tror dette er noe alle opplever, men har tidvis følt meg veldig trist i de periodene jeg skjønner at jeg er i ferd med å vokse fra en venn og den vennen er i ferd med å vokse fra meg. Ut fra det du har skrevet om vennskap i ny og ne, virker det som om du (som alle andre) også har opplevd dette. Hadde vært skikkelig fint om du ville dedikert et innlegg til dette en gang <3 Du er helt utrolig nydelig, forresten! For en kropp <3

  4. inkludering krever så lite, men betyr så mye. når noen i gjengen min spurte om å finne på noe sa jeg alltid ja og inviterte alle andre med det samme, vi var alltid så sammenspleiset hele gjengen. Men nå har det blitt slik at to er bestevenner og de to andre har også blitt det, og de inkluderer meg aldri..har du noen tips? jeg føler meg mobbet av min egen gjeng når de lyver om hva de skal osv, og at de bare ringer meg når andremann ikke kan finne på noe..jeg er bare et reservehjul i gjengen..

  5. ane: Det er utrolig dårlig gjort. Jeg ville nok tatt det opp med noen av de jeg føler meg tryggest på. Si hva jeg føler og spørre hva de tenker. Hvis de da fortsetter å oppføre seg på samme måte, jaa da ville jeg sakte men sikker prøvd å finne meg noen andre å henge med!
   Det er helt lov å si fra! De fleste ville kjent seg igjen hvis det var de det var snakk om. Selvfølgelig må det være lov å være sammen på tomannshånd innimellom, sånn er det for alle vennegjenger, men det er også viktig å ikke slutte og inkludere.

  6. Hei!
   Jeg har prøvd å skrive til deg på instagram. Men legger igjen en melding her også.
   Jeg er fotograf og skal til Oslo neste helg. Jeg elsker stilen din og har veldig lyst å ta noen bilder av deg! Sjekk ut bildene mine på Instagram : linncalys
   Eller nettsiden min: http://www.linncalys.com
   Fortell meg hva du synes og gi meg en lyd hvis du vil skyte. Send meg gjerne DM på Instagram. 😘

  7. Liker bloggen din <3 du eier mye selvtillit, og bærer på en god mote, som preger meg og mange andre veldig positivt. Bloggen din er veldig populær. Stå på:)

  8. You look stunning Kristine, wow! Yes, a good friend is hard to find and a precious and lucky blessing in life. Have a great weekend min venn

  9. Skulle ønske jeg hadde like fin og slank kropp som deg, Kristine. Ingen valker eller ribbein. Skjønner du er stolt over egen kropp og ønsker å vise frem den!

  10. Du er utrolig flott Kristine, men jeg er enig med kommentaren over at dette er triggere for spiseforstyrrede jenter
   Jeg har selv hatt spiseforstyrrelser, og jeg får lyst til å bli TYNN av disse bildene. Jeg er 27 år nå.
   Livet er like bra og du er verdt noe selv om du er lubben sånn som jeg er nå. Jeg har veid 25 kg mindre enn det jeg gjør nå. Det er det indre som betyr noe og husk at Kristine er MODELL ikke en standard på hvordan gjennomsnittelige kvinner ser ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg