og så sa folk at den ekte kjærligheten ville komme

Og så sa folk at den ekte kjærligheten ville komme,

og alt jeg ville var å slå dem i trynet

Sånn føltes det

God søndag! Jeg har vært våken siden kjempetidlig, men har bare surret rundt og hatt en skikkelig ordentlig søndagsmorgen for meg selv. Kjøpte nybakt brød på Åpent Bakeri, drakk ananasjuice fra favoritt-koppen min og hørte på den nyeste episoden til Konspirasjonspodden. I går var… SÅ GØY!! Herreguuuud, for en fin sommerkveld!, jeg kommer til å huske den for alltid. Vi spiste brunch hos Louise med hennes 2 bestevenninner og snakket om utdanning på verandaen hennes i solsteken. Du vet de samtalene som kunne holdt på i timesvis? Ja. JAAAA. Jeg elsker utdanning og skole og karakterer og kunnskap og naturlig nok elsker jeg også å prate om det. Det er så mange muligheter der ute at jeg nesten blir helt svimmel, men herlighet for en luksus. Man kan velge og vrake i studieretning, og for min del? Alt jeg vil er å lære. Gleder meg kjempemye til den dagen jeg skal begynne å studere – kanskje neste år? (Jeg har allerede bestemt meg for at det ikke blir nå til høsten, til tross for hvor gira jeg er, haha. I år er det jobb og kun jobb jeg skal fokusere på ♥) Så ja, det var utrolig hyggelig, jeg ville aldri at samtalen skulle ta slutt eller at solen skulle gå ned. Etterpå dro vi videre i en bursdag på Americano Pinerolo hvor vi hang resten av kvelden, masse kjentfolk og musikk og god stemning til langt på natt. Megagøy! Jeg fikk så sykt sykt sykt deilig sommerfølelse gjennom hele kroppen der vi stod med sola i ansiktet <3

Denne søndagen skal jeg vie fullstendig til å lese bok. Vi snakkes litt senere x

  1. Forresten, har et sangtips til deg. Vet ikke om du har hørt den før men. Hvert fall så heter den Please forgive me av Melissa Etheridge. Den ligger live på YT, syns den er best slik. Håper uansett at du får en fin søndag videre.

  2. Jeg studerer selv psykologi og det er noe jeg virkelig anbefaler! Det er superinteressant (om man interesserer seg for det, selvsagt). MEN, om du velger psykologi og sikter deg inn på å få gode karakterer, vær forberedt på VELDIG mye lesing og pugging, samt å gi avkall på det meste av sosialt liv og fritid. Det er myyye arbeid, men jeg tror absolutt det er verdt det til slutt. Ønsker deg lykke til i letingen etter det rette studiet 🙂 Du er nok en god kandidat for psykologistudiet, synes jeg i alle fall.
   God sommer!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg