svar på spørsmål

NOEN SPØRSMÅL DEN SISTE TIDEN

Hvordan kjenner du og Sela hverandre?
Vi møttes på bursdagsfesten til Helene Hammer i høst, og fikk en veldig fin tone. Så ja, tiden gikk og så møtte jeg henne for en kaffe før jeg dro hjem til Førde og alt føltes bare så fint. Etter det har vi bare blitt veldig fort kjent og overnatter hos hverandre hele tiden <3 Den siste måneden forbinder jeg med henne, så mye har vi hengt, haha. Jeg sover ikke engang ofte over med venner!! I går hang vi hos henne og så på Paris Hilton-videoer i timesvis før vi sovnet, herlighet så koselig.

Kan du fortelle om kostholdet ditt?
Jeg har en ting å si; spis når du er sulten, og spis til du er mett. Jeg har ALDRI hatt noe “fast” kosthold, det ville vært veldig rart for meg. (Utenom da jeg ikke spiste løk/hvitløk/en rekke grønnsaker/laktose/gluten på et helt år fordi magen min var helt ute å kjøre. Den tid er over heldigvis) Og! Varier i matveien, prøv ut alt som kan prøves. Jeg elsker å eksprimentere, det gjør meg så glad! Alle er så forskjellige, jeg for eksempel, er utrolig glad i å spise sent. Våkner jeg klokka 03:00 på natten kan jeg gjerne ta meg en halv brødskive liksom, haha. Bare fordi det er koselig

(LOL)

Hva gleder du deg til akkurat nå?
Jeg gleder meg til å flytte i min egen leilighet. Jeg gleder meg til å drikke en Ginger Joe i parken med venner i helga. Jeg gleder meg til å begynne å nedbetale lån (LOL). Jeg gleder meg til å finne så fine skatter på interiør-shopping at jeg hyler av glede. Jeg gleder meg til å gå inn døren i min egen leilighet etter en lang dag og kjenne at jeg er hjemme, på ekte. Jeg gleder meg til å dra til Amsterdam med Madde og LOUDS. Jeg gleder meg til å bli forelsket for det er VERDENS beste følelse!!! Jeg gleder meg til å danse ute i solen på et tak i Oslo en sen sommerkveld med gode venner rundt meg. Jeg gleder meg til workshop med Egmont i morgen.

Hvordan soler du deg nå? Mtp. solskaden?
Her er sannheten: Jeg får dødsdårlig samvittighet hver gang jeg soler meg. Jeg føler meg sååå slem mot huden min. Fordi jeg vet at solen er hudens verste fiende. MEN! Jeg bruker alltid SPF 50 i ansiktet og SPF 30 på kroppen. Jeg håper og tror at det hjelper litt i alle fall. Tror ikke jeg tør å bli altfor brun i sommer, selv om det er veldig fint så er jeg bare så utrolig redd for huden min, både for hvordan den er nå og hvordan den blir om 20 år. Husk solfaktor! (Jeg og Sela prøvde å sole oss i dag på plenen hennes og klarte ikke mer enn 30 minutter før vi kokte over så jeg tror egentlig det skal gå fint)

Kan du fortelle mer om hva som skjer på modellfronten?
Jeg har en modelljobb nå på mandag faktisk! På Nesøya, i fint og idyllisk sommervær!! Gleder meg SÅNN! Jeg skal lage et eget innlegg om hva jeg tenker fremover, nå som jeg har kjøpt leilighet er jeg jo mye mer fleksibel for å dra utenlands så jeg begynner å klø litt i fingrene etter å reise helt ærlig. Agenten min ville ha meg i Singapore i 2 måneder i vår, og da var det heeeeeelt uaktuelt for meg. Nå er jeg singel og fri, og klar for alt livet har å by på. Drømmene mine skal aldri knuses med mindre jeg selv bestemmer meg for det. Jeg har veldig lyst å prøve ut New York eller LA, jeg tror det kan være et marked for meg. Eller? Drømmer er så fint. OG JA JEG VIL FORTSATT GÅ VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW. Helt ærlig har jeg en magefølelse på at det kommer til å skje. Magefølelsen min har en tendens til å stemme. Men jeg vet at jeg har en LANG vei å gå, om så. Da må det jobbes!!

(BLE VELDIG GLAD OG OPPKAVET AV Å SKRIVE DETTE!!)

Kan du vær så snill og lage en videoblogg om hvordan man skal takle et brudd?
JA! Ja! Så klart. Det er så mange hjerteknuste som mailer meg og sender meg melding, og jeg blir så glad for at dere kommer til meg, for vet dere hva? Jeg skal hjelpe dere!! Videoblogg kommer ♥ ♥

  1. Imponerende hvor flott du kommer deg gjennom tøffe perioder. Du har en egen livsgnist jeg finner skikkelig inspirerende 🙂

  2. Fine svar! Du inspirerer så sykt med hvor positiv, ærlig og jordnær du er <3 setter stor pris på at det!

  3. hvordan blir man vs modell egentlig? du har vel mer sjangs siden du allerede er i bransjen, men hvordan blir man det?
   å du har jo kropp til det så du har veldig stor sjangs for det kommer til å gå i oppfyllelse 😀

  4. Herregud, du er så vakker og god tvers igjennom! Ønsker deg det beste for fremtiden, du er et forbilde😍🙌🏼

  5. men liksom solskaden er borte nå? du må bare passe på og være forsiktig med huden din?
   støtter alt du gjør <33 lykke til!

  6. Eg likte bilde, klærne og håre ditt der😍shitt ass. Det så veldig nice ut! And good vibes in da picture

  7. Hei! Jeg prøver å finne innlegget der du skriver hvor de fine terracotta skålene (til mat) du har er i fra, men nå gav jeg opp. Så jeg hadde satt stor pris på om du kunne fortelle hvor du har kjøpt de? :):)

  8. Litt sol skal man ha;) motvirker tarmkreft og deprisjon blant annet:) handler bare om å være fornuftig

  9. You should watch Shadowhunters on Netflix, hulu or freeform! The show is so amazing with lots of lgbt rep and groundbreaking topics are discussed in a classy matter! i love this show so much, and i am sure you will love it to <3 the show is currently on it's 3rd season, go binge it! :)

  10. Jeg har nettopp bestillt meg Piano etter mange år uten å ha spilt og føler at jeg starter litt fra scratch – Har du noen tips om hva som kan få ting litt i gang? Uten lærer. Pianohefter/apper osv?

  11. Anonym: Faktisk vet jeg ikke om en solskade “forsvinner” eller om den alltid er der. Her har jeg ikke så mye peiling. Men jeg fikk i alle fall sprengte blodkar i begge kinnene mine, som gjorde at jeg fikk helt sjukt mye overproduksjon av talg (= kviser/nupper). Tror jeg er veldig disponibel for å få det igjen så er derfor jeg er forsiktig 🙂 X

  12. Hei Kristine! Jeg ville bare si at jeg er i samme situasjon som deg nå. Jeg har akkurat tatt et vanskelig, men rett valg å gå fra kjæresten min. Jeg vet ikke hva som skjedde imellom dere, men for meg var det å gå ifra en person som konstant prøvde å få meg til å forandre meg og være en person jeg ikke er. Jeg var rett og slett ikke god nok hvis jeg ikke gjorde som han sa jeg burde. Det var mer negativt enn positivt i forholdet dessverre. Man blir faktisk helt blind av kjærligheten og jeg klarte ikke innse det før i det siste.
   Jeg er så stolt av meg selv som klarte å forlate han, selvom det er trist siden han var en så stor del av livet mitt. Det jeg prøver å si med dette er at du ikke er alene, jeg synes alle som går fra kjæresten sin er modige. Ikke bare fordi det er vanskelig, men fordi det føles rett. Man skal alltid stole på magefølelsen, det har jeg lært meg. Noen ganger fortjener man faktisk bedre..
   Gleder meg veldig til videon om kjærlighetssorg kommer ut! Digger forresten bloggen din, har lest den i mange år😃 stå på!! PS: Vi er modige!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg