3 tips til dere

Annonse (sponset lampe)

RETRO LYKKE, MARKVEIEN 56

(Sponset) HER ER DEN NYE LAMPEN MIN! Jeg gikk innom Retro Lykke i Markveien for cirka to uker siden, de åpnet i høst og har SÅ utrolig mye fint. Denne lampen har jeg siklet etter siden jeg først fikk øye på den, jeg klarte ikke å få den bort fra tan lene mine så jeg dro inn i butikken igjen og spurte pent om de ville gjøre et samarbeid med meg. Det var så hyggelig! Jeg gikk rundt og gliste så mye at jeg nesten fikk vondt i ansiktet resten av dagen. Er det ikke bare verdens fineste lampe? Elsker rustikk gull. Fant ut at jeg er gulljente og at alle detaljene i den nye leiligheten min skal være i nettopp – gull. Det ser dere vel kanskje på interiøret mitt allerede. Uansett, tusen takk til Retro Lykke, jeg elsker gjenbruk og jeg elsker butikken deres. De har et nydelig bambus-bestikk som jeg vurderer å kjøpe… jeg skal nemlig skifte alt av bestikk og fat når jeg flytter. Enn så lenge er jeg overlykkelig over denne pene lampen, tenk at jeg har blitt så interiør-freak at jeg er der, liksom. Det er gøy, da!

Okey!! Nam! HAVREDRIKK ER SÅ DIGG! Egentlig elsker jeg alle de veganske variantene man finner i butikkhyllen, både den som er laget på mandel, soya og ris – men denne har en helt sjukt rund og digg smak som jeg tror faller som min favoritt. Hvor ofte spiser man frokostblanding egentlig? Eller KORN? Jeg vet ikke med dere, men jeg spiste det veldig mye i barndommen min (4-korn for life, mamma ville at vi skulle blande den inn med den vanlige for å gjøre den grovere, haha), så nå føler jeg meg tatt tilbake til 2004. Seriøst. Det SMAKER 2004. Bare enda bedre, på grunn av havremelken!! Dette må dere prøve, jeg går og snackser hele dagen. Så enkelt, men så godt.

Si hei til mitt nye Bonsai-tre! I bakgrunnen ser dere den gamle, jeg prøver å redde den fra og dø og jeg tror jeg kan klare det. Egentlig er jeg veldig kresen på planter, om stammen er pen eller ikke har så mye å si. Diskriminerende Krisssssy. Nei da, jeg bare vet hva jeg vil ha. Og denne ER så fin! Min favoritt! Den er på tilbud på Plantasjen, vet jeg nevnte det i forrige innlegg men jeg følte for å nevne det igjen. De holder jo åpent i dag, så kanskje jeg skal være ekstra crazy og dra ned i Markveien og kjøpe meg enda en. Oh, og enda et hot tip! Søstrene Grene selger keramikk-skåler til en kjempebillig penge, jeg går alltid dit. Det tror jeg faktisk en av dere blogglesere som tipset meg om i høst, så takk til deg som la igjen den kommentaren!

Liker dere sånne her innlegg, forresten? X

14 kommentarer
  1. Hei! Så flott innlegg! Et tips når det kommer til bonsaitre er at den skal vannes godt for så å bli tørr igjen før neste vanning. I tillegg er det viktig at den står lyst uten kraftig direkte sollys. Den blir også superglad om du tørker støv av bladene, og dusjer den med en sprayflaske i ny og ned. Når du først får teken på den, holder den seg dritfin! <3

  2. Liker veldig godt innleggene der du gir tilfeldige tips, særlig om ting man kan gjøre <3 trenger ikke være så stort, bare å bli minnet på noe sykt enkelt, men koselig å gjøre.
   Og forresten jeg må bare si: jeg er så stolt av deg selv om jeg ikke kjenner deg, hvordan du takler motgang, hvordan du fyller dagene og står på likevel. Blir faktisk seriøst rørt (kanskje fordi jeg får mensen, men lol). Proud of you, sister! Gleder meg så til å se deg utvikle deg videre, mer fritt og forhåpentligvis sterkere og med ny innsikt. All lykken kan du allerede ha i deg selv, og det er sikkert befriende å oppleve det ennå mer nå. Mange klemmer. Håper du lukter på blomstene, lytter til byen, danser til glade sanger og drikker havremelk med masse skum på toppen i kveld!

  3. Hei!
   Den store planten du har på det første bildet, hvordan vanner du den? Jeg har kjøpt 4stk på IKEA og alle dør. Bladene bare detter av…Tonje

  4. hei! Vil bare si at jeg syns det er veldig fint at du skriver om maten du spiser på en så sunn måte. Du fremmer en sunn helse, ikke bare en “fin kropp” som det virker som så mange andre gjør og det er supert!

  5. Du stråler i innleggene du skriver om dagen! Veldig fint å lese en blogg hvor det er genuint gode vibes <3 Du skriver alltid ekte om det går an å si det? Kos deg i sommerværet med alt som skjer av planer videre 🙂

  6. JA liker sånne innlegg!! Jeg lurer også på om du kunne laget et innlegg om dine erfaringer med lavfodmp? Jeg tror jeg har samme mageproblem som du hadde og jeg trenger inspo og tips til hvordan man takler det! Hva spiste du f eks til frokost/lunsj/middag og hvordan løste du det når du skulle lage middag med venner/spise ute og sånt? klemklem <3

  7. Hei! Jeg har noen gode tips til bonsaitreet ditt: det går i «løp» så det er normalt at det ser dødt ut iblant. Det springer ut igjen om igjen likevel, så ikke vær stresset.
   Det er en spesiell måte man skal vanne dem på for å sikre at de overlever: legg hele potta(den rødoransje/originale) i et bad med vann, og la vannet trekke inn i planten i ca ti min. Etter det tar du potta opp fra vannbadet og plasserer den i pyntepotta igjen. Så vanner du det ikke før om 3-4 uker igjen!
   Det høres rart ut, men det har med hvordan vekstvilkårene til planten er opprinnelig.
   Håper dette var til hjelp!

  8. Jaaa elsker sånne tips og elsker måten du møter livet sånn generelt på – med et smil!!! Du er hverdagsglede <3

  9. Du MÅÅÅÅ sjekke ut Velvet Sandnes på instagram hvis du liker retro og de detaljene der, det er så sinnnnnsykt mye fint der! Vet de sender, og at annijor har en lampe derfra. Tipper de vil sponse deg 😀 <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg