følg med på Tise!

Jeg har gått opp litt i vekt!! Aner ikke hvor mye, jeg har ikke veid med siden sommeren 2016, men du vet, men man merker det. Kroppen min blir så glad av det. Jeg tror at mat er nøkkelen til veldig mye her i livet. Sånn, du vet når du har det dårlig? Og i tillegg ikke spiser? Det blir jo bare alt verre. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem til Oslo etter dagene mine hjemme i Førde var å lage meg en kjempedeilig middag for meg selv med favoritt-jazzlista mi på høyttalerne. Lavt, vel og merke, det er ingenting jeg setter mer pris på enn stillhet disse dagene. Elsker stillhet. Jeg husker den kvelden så sykt godt. Blir varm i hele kroppen av å tenke på det… Jeg koste meg skikkelig faktisk?! Jeg pakket ut av den lille bagen min, vasket HELE leiligheten og laget meg taco med bønner, verdens diggeste guacamole og hjemmelaget salsa med to saftige lime oppi. Neste gang jeg lager taco skal jeg prøve ut Oatly sin havrebaserte iMat Fraiche! Jeg er så spent på hvordan den smaker!

Image and video hosting by TinyPic

I dag tenkte jeg å legge ut klær for salg på Tise. Hører rykter om at det har vært av stor interesse for dere? Jeg elsker det!! Selv DIGGER jo jeg gjenbruk (som dere sikkert vet nå…), og siden jeg skal flytte tenker jeg det er greit å bli kvitt det jeg ikke bruker. Klesskapet mitt er blitt altfor stort. Som dere sikkert også vet er jo jeg typen til å bruke kun de samme klærne om og om igjen, så det er sjukt mye som bare henger der. Da kan heller noen andre få gleden av det. Så følg med utover dagen, jeg legger ut noen fete plagg!

Denne kjolen er vintage Chloé! Elsker den. Ellers smiler livet om dagen! Jeg har planer resten av uka, jeg har lært meg å bli et ja-menneske nemlig. Ingenting er deiligere enn å legge hodet på puta etter en sosial dag, da har jeg alltid så mye fint å tenke på i hodet mitt. Har du noen gang tenkt over det? At når man har hengt sammen med en person en dag så ligger man ofte i hver sin seng samme kveld og går gjennom samtaler, blikk og situasjoner? Rart, morsomt, alt på en gang, verden er fin ass.

14 kommentarer
  1. Eg kommenterer sjeldent blogger, men eg føler bare for å sei detta til deg. Eg har lest bloggen din mange år, trur me snakkar heilt tilbake til 2013-2014 ein plass? Kanskje tidligare. Men eg må sei at bloggen din har blitt et friskt pust blandt alle andre for tiden, eg synes heile denne nye deg er utrulig inspirerende, og ikkje minst noe unikt i blogg verden. Du virker så mykje meir rolig og sikker på deg sjølv. Så fortsett som du gjør, heier på deg:) litt random skryt fra longtime leser bare

  2. iMat Fraiche er SÅ godt til taco!! Jeg må lage meg taco snart as. Jeg bruker hälsans kök farse, med vanlig old el paso taco krydder. Og andre taco ting selfølgelig, det er SÅ digg!!

  3. iMat Fraiche er superdigg- du kommer til å elske det! Anbefaler også å bruke det til å putte i puréer (f.eks. blomkålpuré eller søtpotetpuré) og til å steke med spinat, sopp, paprika og løk.

  4. Jeg la prompetrusa mi (som jeg fikk av Haldis, til jula 1988,vel) ut på Finn.
   Men ingen ville kjøpe den da.
   Og jeg overhørte at noe negermafia bruker meg som drone, eller noe i den duren.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg