en liste over gleder

GLEDER…

 <3 I går var jeg på Bygdøy med tre venninner og vi fant oss en liten klippe hvor vi satt i timesvis og pratet og hørte på musikk. SÅ.digg! Jeg klarer ikke helt å digge å parken, jeg synes det er et litt rart konsept og det har nok mye med å gjøre at jeg har vokst opp i et nabolag med stor, egen hage, og med naturen bare et steinkast unna. Vi vokste opp med bare føtter i et nabolag hvor man kunne være seg selv og hoppe i naboen sin vannspreder. Så ja, poenget mitt var, Bygdøy er jo stappet av menneske på samme måte som en park, men man har havet rett ved og om man er heldig kan man finne små spots oppi skråningen hvor man gjemme seg litt unna. Sjukt hyggelig!! Jeg koste meg skikkelig i går!

(Når dette skal sies så KAN det jo være hyggelig i parker. St. Hansparken er den fineste synes jeg, og det blir nok et par turer dit i løpet av sommeren nå som jeg vi blir naboer. Inntil videre – til jeg får min egen hage!! Bare sånn at dere ikke tror at jeg er dobbeltmoralsk neste gang jeg sitter i en park. Lol)

<3 Grand Piano av Nicki Minaj. Hørte den i dag, siste gang jeg hørte den var i 2013.

<3 Ananasjuice med isbiter

<3 Å komme hjem alene, etter en lang dag. De sier alltid at det er kveldene som er verst etter et breakup, jeg synes de er de beste. Hver kveld koser jeg meg så mye at jeg ikke har lyst å legge meg. Alene i leiligheten, gatelysene har slått seg på, jeg henger opp siste vask og føler at livet er fint, at den eneste som kan gjøre det fint er meg selv. Å sovne i armene til en du elsker er helt fantastisk, men stillheten nå? Jeg trenger den. Mer alenedyr enn jeg trodde, jeg innså det ganske fort. En ensom ulv som elsker kjærlighet, det ble bare for mye. Alt opp i halsen. Pusterommene forsvant, det gikk for fort for hjertet mitt. Klokka er bare 14:44 men jeg gleder meg allerede til å legge meg i sengen alene i kveld og FaceTime en venninne, kanskje, før jeg står opp tidlig i morgen og tar en kaffe med en venninne. 

<3 Jeg har kjøpt meg en liten jakke fra Fendi til seriøst 199 kroner. 199 kroner. Vintage. Dere har allerede sett den fordi jeg går med den ca. hver dag men herregud den var et skikkelig fint tilskudd i livet mitt.

<3 Jeg skal til Amsterdam neste uke!

<3 Og nå skal jeg på Bygdøy og bade! Ciaoooooo!

  1. Ååå serr, du MÅ dra i Vår frelsers gravlund på st.hanshaugen!!! Oslos seriøst fineste park (eller gravlund lol) og det er alltid veldig få mennesker der, så man får sitte i ro blant de nydelige, gamle trærne og gravsteiner fra 1800-tallet. Nydelig!

  2. Selve instillingen din til livet, åååhh <3 du er så inspirerende og motiverende, håper du vet det!! Takk for at du er du!

  3. Må si jeg liker bloggen din, kristine. Jeg liker at du tenker mye og faktisk får det ned på papir (tasatur – moderne tider weho). Men ja. Du er faktisk annerledes enn andre bloggere, mer dybde. Det skal du faktisk ha. Mye faktisk her – men det er faktisk fordi jeg synes mange bloggere ikke har gøts nok til å skrive om ting som er under overflaten, overfladiske ting. (ikke at de ER overfladiske personer, tror alle mennesker har litt dybde). Penger er – takk for at du tør. Setter på deilige låter imens jeg leser bloggen din. Kjenner meg godt igjen i følelsene dine, oversensitiviteten ,og ja.. i det hele tatt. Ha en fin dag <3

  4. Victoria: Victoria! Tusen tusen takk for nydelige ord!! Elsker at du setter på deilige låter mens du leser bloggen min, det er sånn jeg gjør selv om jeg skal lese ting jeg liker. Haha! love u <3 x

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg